Sveikos visos mamulkos
Man patinka TBS, ypac duso zele...Isbandziau daug rusiu... Siuo metu prausiuosi laukiniu vysniu aromato. Vakare i lova atsigulu visa kvepianti. Taip pat patinka sviestai. Mano oda sausa, tai sudetinga prisitaikyti krempudra, o TBS aliejaus pagrindu tinka idealiai. ISu kortele kainuoja man rods 66lt bet negaila, bo jokiu problem ir dengia gerai. Dar per akcija kazkada nusipirkau sepeteli skystai pudrai.. Is pardziu nusivyliau, maniau kad per daug pudros reikia, norint gerai padengti, bet dabar jau igudau. Tai va. Esu naudojusi kremiuka su E, bet atsisakiau, nes radau pigesni analoga- rozine Rasos linija. Esu isbandziusi ir blizgesiuka, balzama lupoms..Megstu sia kosmetika, gal ji man truputi brangoka, bet as kantri ir visada palaukiu akciju
Tiesa, viena produkta turiu, bet nenaudoju. Tai seseliai- perliukai akims. Nusipirkau per nelemta akcija, o spalva man visiskai netinka, tokia blyskiai zalsva, tinka turbut tik sviesiaplaukems :0
P.S esu girdejusi, kad TBS pigiau parveza is UK gamyklu ar is kur kitur, nesigilinau. bet viena pazistama sake kad perpus pigiau prisiperka. O gal kas platina? Parasykit man i AZ, jei turit prekiu Siauliuose.