Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 04, 21:33)
tai aš turiu ir naudoju daug ir įvairių sviestų bei losjonų iš tbs...bat va ėjau į soliariumą ir ten pasiūlė kremukų kad geriau įdegčiau...bnagoki jie žiūriu. tai pamaniau, ar netiktų tam dalykui turimi sviestai  blush2.gif

Oi nea.. lotuliukas.gif cia net ne prie ko tie sviestai..jie juk skirti drekinimui o ne idegio skatinimui smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 07 04, 22:34)
Oi nea..  lotuliukas.gif cia net ne prie ko tie sviestai..jie juk skirti drekinimui o ne idegio skatinimui  smile.gif  4u.gif

tikrai kad lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 04, 21:35)
tikrai kad  lotuliukas.gif

smile.gif jei nori pigiau kremu isigyt, tai siuncia per tarpininkes is usa, zymiai pigiau gaunas.. nes cia LT uzsideja 300% antkaini soliko kremams.. doh.gif o is pigesniu galiu parekomenduot Swedish beauty Intensiefer 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 04, 22:33)
tai aš turiu ir naudoju daug ir įvairių sviestų bei losjonų iš tbs...bat va ėjau į soliariumą ir ten pasiūlė kremukų kad geriau įdegčiau...bnagoki jie žiūriu. tai pamaniau, ar netiktų tam dalykui turimi sviestai  blush2.gif

blink.gif na kazkaip net keista, kai zmogus turi ir naudoja daug priemoniu ir net NEZINO kam jie tinka, kam ne doh.gif visai ne i tema tie sviestai idiegio skatinimui schmoll.gif
Atsakyti
Jei vis dar ką nors domina akcijiniai sviestiniai kremai - užvakar Vilniaus Akropoly buvo gana nemažai spanguolinių ir persikinių sviestinių kūno kremukų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 06 liepos 2009 - 12:07
Gal zinote kas Kaune platina TBS? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2009 07 05, 10:09)
blink.gif  na kazkaip net keista, kai zmogus turi ir naudoja daug priemoniu ir net NEZINO kam jie tinka, kam ne doh.gif visai ne i tema tie sviestai idiegio skatinimui  schmoll.gif

o, kokių čia žinovų pilna.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 07, 10:55)
o, kokių čia žinovų pilna.

isivaizduoji brunette.gif
as kai naudoju kosmetika zinau kam ji skirta - arba nenaudoju rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas,

Gal galite parasyti kas platina TBS, nes parduotuveje Klaipėdoj nieko doro nerandu..
Ačiū
Atsakyti
Sveikos visos mamulkos smile.gif
Man patinka TBS, ypac duso zele...Isbandziau daug rusiu... Siuo metu prausiuosi laukiniu vysniu aromato. Vakare i lova atsigulu visa kvepianti. Taip pat patinka sviestai. Mano oda sausa, tai sudetinga prisitaikyti krempudra, o TBS aliejaus pagrindu tinka idealiai. ISu kortele kainuoja man rods 66lt bet negaila, bo jokiu problem ir dengia gerai. Dar per akcija kazkada nusipirkau sepeteli skystai pudrai.. Is pardziu nusivyliau, maniau kad per daug pudros reikia, norint gerai padengti, bet dabar jau igudau. Tai va. Esu naudojusi kremiuka su E, bet atsisakiau, nes radau pigesni analoga- rozine Rasos linija. Esu isbandziusi ir blizgesiuka, balzama lupoms..Megstu sia kosmetika, gal ji man truputi brangoka, bet as kantri ir visada palaukiu akciju mirksiukas.gif
Tiesa, viena produkta turiu, bet nenaudoju. Tai seseliai- perliukai akims. Nusipirkau per nelemta akcija, o spalva man visiskai netinka, tokia blyskiai zalsva, tinka turbut tik sviesiaplaukems :0
P.S esu girdejusi, kad TBS pigiau parveza is UK gamyklu ar is kur kitur, nesigilinau. bet viena pazistama sake kad perpus pigiau prisiperka. O gal kas platina? Parasykit man i AZ, jei turit prekiu Siauliuose.
Atsakyti
Aciu visoms uz info i AZ thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, gal žinote ar yra akcijų savaiminio įdėgio kremams, nes lygtai į el. paštą gavau kad yra nuolaida... bet kaip ten iš tikrųjų. Gal kuri matėt?
Atsakyti