Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Sakykit, ar kas turit avietini kuno losjona?
Idomu, ar cia tik man vaidenasi, ar istikruju taip yra, kad juo pasitepus islieka toks keistas lipnumo pojutis verysad.gif
Atsakyti
Merginos, ar geras sitas dalykelis?
user posted image
su akcija 20 lt kainuoja, sudvejojau ar pirkti..
ir sitas sudomino
user posted image
buciau dekinga uz atsiliepimus 4u.gif
Siaip akropoly sviestu mazai belike, spanguolini paskutini paemiau, dar manau grisiu duso zele, maciau po 20 lt, tik nenuziurejau kokie kvapai.
Atsakyti
Nejaugi niekas nenaudojate? g.gif
Dar neseniai pirkau melyniu kauke plaukams, atseit 3 min laikyti reikia, bet kad vos plaukus issukuoju, ar turite kas nors, gal pas mane negera, ar as kazka negerai darau?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 07 01, 08:45)
vakar nusipirkau dar granatu duso zele ir servteles veidui su pudra.
o tas savaiminio idegio kremas man nelabai patiko. uzsitepiau ant rankos sviesuji varianta, ir snd nieko nesimato  blink.gif  arba reiktu tamsesni atspalvi imt?

tai ten kuno losjonas suteikiantis atspalvi, po vieno uztepimo nelabai ir tas tamsusis matosi, reikia kiekviena diena juo teptis ir po truputi isryskes spalva.
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 07 02, 22:16)
Nejaugi niekas nenaudojate?  g.gif
Dar neseniai pirkau melyniu kauke plaukams, atseit 3 min laikyti reikia, bet kad vos plaukus issukuoju, ar turite kas nors, gal pas mane negera, ar as kazka negerai darau?

As esu turejusi sampunu ir balzamu is tbs, bet man nepatiko tik kvepejo labai skaniai. Mano plaukai sausi tai tikrai truko maitinimo ir drekinimo. Daugiau jokiu priemoniu plaukams nebepirkau is tbs.
O kas del arbatmedzio serijos turiu piestuka(lupdazi) tikrai gerai pamaskuoja ir tuo paciu dziovina bei naturaliai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2009 07 03, 11:30)
As esu turejusi sampunu ir balzamu is tbs, bet man nepatiko tik kvepejo labai skaniai. Mano plaukai sausi tai tikrai truko maitinimo ir drekinimo. Daugiau jokiu priemoniu plaukams nebepirkau is tbs.
O kas del arbatmedzio serijos turiu piestuka(lupdazi) tikrai gerai pamaskuoja ir tuo paciu dziovina bei naturaliai atrodo smile.gif

labai aciu ok.gif
Atsakyti
klausimėlis: ar kas bandėt prieš soliariumą teptis tbs sviestu? kaži galima? nepakenktų?
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 04, 13:46)
klausimėlis: ar kas bandėt prieš soliariumą teptis tbs sviestu? kaži galima? nepakenktų?

O kam tept ji pries solika.. geriau po, kad drekintu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2009 07 01, 23:41)
Merginos, ar geras sitas dalykelis?
user posted image
su akcija 20 lt kainuoja, sudvejojau ar pirkti..

Man nepatiko,nes jis nevertas savo kainos,gal kažkiek ir padeda,bet nežymiai schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien ta maskuotoja, atseit atsinaujino arbatmedzio serija, tai jis be nuolaidos 29 Lt kainavo, emiau tamsesni, bet kazi ar ne per tamsus bus dabar dvejoju, bet po laiko doh.gif
Dar prigriebiau mango duso zele uz 26 Lt 400 ml, tai manau nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 07 04, 13:46)

As tai naudoju sviestuka po soliarkes..Tada padrekina truputi.Ir siaip sviestuka naudoju,jei saulej netycia nusvylu.Po to anei jokiu skausmu,nieko.Avietini dabar damusineju.Kas vakara draugas nugaryte istepa biggrin.gif Atkasiau buda,kaip kuo greiciau ir naudingiau ji damusti:masazam sviestukas superinis dalykas. thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2009 07 04, 14:49)
O kam tept ji pries solika.. geriau po, kad drekintu  4u.gif

QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 07 04, 19:49)
As tai naudoju sviestuka po soliarkes..Tada padrekina truputi.Ir siaip sviestuka naudoju,jei saulej netycia nusvylu.Po to anei jokiu skausmu,nieko.Avietini dabar damusineju.Kas vakara draugas nugaryte istepa  biggrin.gif  Atkasiau buda,kaip kuo greiciau ir naudingiau ji damusti:masazam sviestukas superinis dalykas. thumbup.gif  biggrin.gif

tai aš turiu ir naudoju daug ir įvairių sviestų bei losjonų iš tbs...bat va ėjau į soliariumą ir ten pasiūlė kremukų kad geriau įdegčiau...bnagoki jie žiūriu. tai pamaniau, ar netiktų tam dalykui turimi sviestai blush2.gif
Atsakyti