Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(aya @ 2009 06 28, 11:52)

O nuolaidos, jei neklystu, bus iki liepos antros savaites (kazkas sitoj temoj jau rase).  4u.gif

o tai spesiu drasiai dar smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2009 06 28, 12:03)
o tai spesiu drasiai dar smile.gif thumbup.gif

Jap smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 28, 10:13)
sumaste nes jau visai tuscios buvo - niekas nebeeidavo ten pirkti matyt biggrin.gif

Ir as taip pagalvojau rolleyes.gif ,gal pries atvezant naujas prekes, ta akcija sugalvojo?Vakar dar buvau nuejusi pasiziureti (Klaipedoje), tai tuscia,nei vieno pirkejo,nei prekiu pasirinkimo didelio nepastebejau.Nors ten daznokai prekindavausi, bet si syki isejau tusciomis.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2009 06 28, 13:41)
Ir as taip pagalvojau rolleyes.gif ,gal pries atvezant naujas prekes, ta akcija sugalvojo?Vakar dar buvau nuejusi pasiziureti (Klaipedoje), tai tuscia,nei vieno pirkejo,nei prekiu pasirinkimo didelio nepastebejau.Nors ten daznokai prekindavausi, bet si syki isejau tusciomis.

na, TBS uzsieny visur daro bent du ispardavimus per metus. sia savaite pvz Prancuzijoj prasidejo visuotinis vasaros ispardavimas, tai TBS irgi akcijas turi iki 70%, daugmaz tiems produktams, kuriuos cia anksciau isvardinot.
Atsakyti
Vakar buvau akropolyje, bet nieko nenusipirkau.. kazkaip visai nesuviliojo tos nuolaidos.. schmoll.gif
Atsakyti
Masha, na jei nieko nebuvai suplanavus pirkt. tai gal todel ir isejai tusciom smile.gif

Atsakyti
Buvau siandien, truputi nuvyle, kad tik 5 rusiu kuno sviestams nuolaida buvo, ir nei vieno tarp ju mano pamegto... verysad.gif Teko pirkti avietini ax.gif
Buvau susiplanavus pirkti tris dalykus, is ju tik vienam buvo nuolaida.
Atsakyti
Sveikos, gal galėtumėte parašyti (čia ar až), pas kokas SM nares perkate TBS pigiau? Anksčiau būdavo išparduotuvėj skelbimų, o dabar kai reikia, nerandu.

Ačiū
Atsakyti
buvau siandien gedimino 9, tai prigreibiau pasifloru scrub'a (27) ir spanguoliu duso zele uz 20 lt (kazkada turejau).
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 29, 13:58)
buvau siandien gedimino 9, tai prigreibiau  pasifloru scrub'a (27) ir spanguoliu duso zele uz 20 lt (kazkada turejau).

granatu turejo but 4u.gif
Atsakyti
Merginos,man reikia skubiai dumbliu serijos dieninio kremuko ir vite serijos serumo smile.gif
parasykit i az kas platinat arba zinot kas turetu smile.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 06 28, 17:39)
Buvau siandien, truputi nuvyle, kad tik 5 rusiu kuno sviestams nuolaida buvo, ir nei vieno tarp ju mano pamegto... verysad.gif Teko pirkti avietini ax.gif
Buvau susiplanavus pirkti tris dalykus, is ju tik vienam buvo nuolaida.

O kokiems kūno sviestiniams kremams nuolaidos? Kokio dydžio pačios nuolaidos? 4u.gif
Beje, avietinio TBS svetainėj (lietuviškoj) nėra, tad jis naujas ar kažką painioju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mercredi: 30 birželio 2009 - 12:43