O as kalbejau apie savaimi kunui, kuris turi du atspalvius, as pasiemiau tamsesni, nors esu baltaode
QUOTE(*sweet* @ 2009 06 23, 10:06)
O as kalbejau apie savaimi kunui, kuris turi du atspalvius, as pasiemiau tamsesni, nors esu baltaode
Parasyk ispudzius, nors neabejoju, kad geri bus
QUOTE(Dziazmina @ 2009 06 22, 22:31)
siaip as turejau omeny apie veido savaimini ir jis beje tik vieno atspalvio, super daikciukasc
Tikrai pritariu Geras dalykas, manes nuo jo neberdavo spuogeliais, lengva tekstura, greitai susigeria ir svarbiausia labai grazi ir naturali spalva
O kada tas ispardavimas planuojamas?
Pastaruoju metu labai pamėgau TBS kremukus ir kosmetiką šiuo metu kaip tik laukiu kelių prekyčių : Vitamin E moisture cream, ramunėlių valiklio ir Hi-Shine lip treatment, ir viskas tik už 58lt MB patinka vyriška dušo želė WHITE MUSK, laaabai kvepia BURITI BABY body wash taip pat nenusivyliau o jūs perkat LT parduotuvėse ar užsisakinėjat?
Uzsisakineju is platintoju
Gavau ilgai lauktą papajų kvapo kūo losjoną nu ir ką galiu pasakyti... nusivyliau, nes kvapas išlieka labai trumpai, nėra ką lyginti su sviestuku, o ir drėkinimas neypatingas. Žodžiu niekuo nesiskiria nuo eilinių losjonų. Gerai, kad bent ne iš parduotuvės pirkau, nes už tokią kainą, tai būtų visai...
QUOTE(mimoza:) @ 2009 06 23, 18:49)
Gavau ilgai lauktą papajų kvapo kūo losjoną nu ir ką galiu pasakyti... nusivyliau, nes kvapas išlieka labai trumpai, nėra ką lyginti su sviestuku, o ir drėkinimas neypatingas. Žodžiu niekuo nesiskiria nuo eilinių losjonų. Gerai, kad bent ne iš parduotuvės pirkau, nes už tokią kainą, tai būtų visai...
Jo jau losjonas tai niekam tikes, visai nieko nedrekina.Nepalyginsi su sviestukais, va tie tai man, patys paciausi.
QUOTE(mimoza:) @ 2009 06 23, 18:49)
Papaju kuno piure skirta normaliai odai, todel tikrai yra lengvos konsistencijos. As turiu kuno losionus brazilisku riesutu ir migdolu, tai laaabai esu patenkinta . Jie gerai drekina ir yra pakankamai riebus (jie skirti sausai odai) . Daznai ir vietoj ranku kremo kur isbegdama pasispaudziu . Pabandykit
QUOTE(Tresor @ 2009 06 23, 10:55)
Tikrai pritariu Geras dalykas, manes nuo jo neberdavo spuogeliais, lengva tekstura, greitai susigeria ir svarbiausia labai grazi ir naturali spalva
o kaip atrodo? nerandu TBS puslapy
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 25, 10:00)
o kaip atrodo? nerandu TBS puslapy
As irgi neradau, bet Dziazmina kazka girdejo apie planuojama ispardavima
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 23, 20:38)
Papaju kuno piure skirta normaliai odai, todel tikrai yra lengvos konsistencijos. As turiu kuno losionus brazilisku riesutu ir migdolu, tai laaabai esu patenkinta . Jie gerai drekina ir yra pakankamai riebus (jie skirti sausai odai) . Daznai ir vietoj ranku kremo kur isbegdama pasispaudziu . Pabandykit
as irgi turiu siuos losjonus ir sviestus. vien kvapas koks o ir drekina super!
va toks man atrodo idiegio veidui kur minejot