Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

O as kalbejau apie savaimi kunui, kuris turi du atspalvius, as pasiemiau tamsesni, nors esu baltaode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 06 23, 10:06)
O as kalbejau apie savaimi kunui, kuris turi du atspalvius, as pasiemiau tamsesni, nors esu baltaode smile.gif

Parasyk ispudzius, nors neabejoju, kad geri bus ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziazmina @ 2009 06 22, 22:31)
siaip as turejau omeny apie veido savaimini ir jis beje tik vieno atspalvio, super daikciukasc thumbup.gif

Tikrai pritariu smile.gif Geras dalykas, manes nuo jo neberdavo spuogeliais, lengva tekstura, greitai susigeria ir svarbiausia labai grazi ir naturali spalva smile.gif
O kada tas ispardavimas planuojamas?
Atsakyti
Pastaruoju metu labai pamėgau TBS kremukus ir kosmetiką bigsmile.gif šiuo metu kaip tik laukiu kelių prekyčių : Vitamin E moisture cream, ramunėlių valiklio ir Hi-Shine lip treatment, ir viskas tik už 58lt rolleyes.gif bigsmile.gif MB patinka vyriška dušo želė WHITE MUSK, laaabai kvepia wub.gif BURITI BABY body wash taip pat nenusivyliau bigsmile.gif o jūs perkat LT parduotuvėse ar užsisakinėjat? g.gif
Atsakyti
Uzsisakineju is platintoju ax.gif
Atsakyti
Gavau ilgai lauktą papajų kvapo kūo losjoną nu ir ką galiu pasakyti... nusivyliau, nes kvapas išlieka labai trumpai, nėra ką lyginti su sviestuku, o ir drėkinimas neypatingas. Žodžiu niekuo nesiskiria nuo eilinių losjonų. Gerai, kad bent ne iš parduotuvės pirkau, nes už tokią kainą, tai būtų visai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 23 birželio 2009 - 17:49
QUOTE(mimoza:) @ 2009 06 23, 18:49)
Gavau ilgai lauktą papajų kvapo kūo losjoną nu ir ką galiu pasakyti... nusivyliau, nes kvapas išlieka labai trumpai, nėra ką lyginti su sviestuku, o ir drėkinimas neypatingas. Žodžiu niekuo nesiskiria nuo eilinių losjonų. Gerai, kad bent ne iš parduotuvės pirkau, nes už tokią kainą, tai būtų visai... doh.gif

Jo jau losjonas tai niekam tikes, visai nieko nedrekina.Nepalyginsi su sviestukais, va tie tai man, patys paciausi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 06 23, 18:49)

Papaju kuno piure skirta normaliai odai, todel tikrai yra lengvos konsistencijos. As turiu kuno losionus brazilisku riesutu ir migdolu, tai laaabai esu patenkinta thumbup.gif. Jie gerai drekina ir yra pakankamai riebus (jie skirti sausai odai) mirksiukas.gif . Daznai ir vietoj ranku kremo kur isbegdama pasispaudziu biggrin.gif . Pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute-2002: 23 birželio 2009 - 20:41
QUOTE(Tresor @ 2009 06 23, 10:55)
Tikrai pritariu smile.gif  Geras dalykas, manes nuo jo neberdavo spuogeliais, lengva tekstura, greitai susigeria ir svarbiausia labai grazi ir naturali spalva smile.gif
O kada tas ispardavimas planuojamas?

o kaip atrodo? nerandu TBS puslapy g.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 25, 10:00)
o kaip atrodo? nerandu TBS puslapy g.gif

As irgi neradau, bet Dziazmina kazka girdejo apie planuojama ispardavima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 23, 20:38)
Papaju kuno piure skirta normaliai odai, todel tikrai yra lengvos konsistencijos. As turiu kuno losionus brazilisku riesutu ir migdolu, tai laaabai esu patenkinta  thumbup.gif. Jie gerai drekina ir yra pakankamai riebus (jie skirti sausai odai) mirksiukas.gif . Daznai ir vietoj ranku kremo kur isbegdama pasispaudziu biggrin.gif . Pabandykit mirksiukas.gif

as irgi turiu siuos losjonus ir sviestus. vien kvapas koks wub.gif o ir drekina super!
Atsakyti
va toks man atrodo idiegio veidui kur minejot

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaliziu_feja: 25 birželio 2009 - 12:45