Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Sveiki, gal kas galetu pakomentuot šį daikčiuką 4u.gif

http://www.thebodysh...;prdcode=07296m

Jei kas turi tai norėčiau atsiliepimų, patiko/nepatiko ir kodėl.Jis labiau rusvina ar labiau suteikia blizgesio ir švytėjimo odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2009 06 18, 11:37)
Sveiki, gal kas galetu pakomentuot šį daikčiuką 4u.gif

http://www.thebodysh...;prdcode=07296m

Jei kas turi tai norėčiau atsiliepimų, patiko/nepatiko ir kodėl.Jis labiau rusvina ar labiau suteikia blizgesio ir švytėjimo odai? blush2.gif

Jis suteikia blizgesio ir svytejimo odai wub.gif
Atsakyti
drauge turi tuos rutuliukus, faini tikrai jie labai:)
Atsakyti
Gal kas prekiauja TBS pigiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2009 06 18, 19:01)
Gal kas prekiauja TBS pigiau? unsure.gif

Kas treciam psl tas pats kls.. doh.gif 4u.gif nes pastoviai puse temos tik ir vardina, kas prekiau pigiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 18 birželio 2009 - 19:42
Gal bandet TBS kokosu alieju?
Atsakyti
o as isbandziau savaimio idegio pieneli ir tikrai esu juo patenkinta thumbup.gif svarbiausiai kad visai neblogas kvapas biggrin.gif ir kaina palyginus pvz su Dior tikrai gera thumbup.gif Graziai dengesi, drabuziu atrodo netepa g.gif
Atsakyti
man taip pat patiko su Vit E kremukas savaiminiu idegio, is drauges isgirdau kad bus jis su nuolaida per ispardavima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*sweet* @ 2009 06 19, 08:51)
o as isbandziau savaimio idegio pieneli ir tikrai esu juo patenkinta thumbup.gif  svarbiausiai kad visai neblogas kvapas biggrin.gif  ir kaina palyginus pvz su Dior tikrai gera thumbup.gif Graziai dengesi, drabuziu atrodo netepa g.gif

o kokia spalva? ar galima pasirinkti atspalvi tamsiauodem,sveisiaodem?
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 22, 13:29)

taip, ten 2 spalvu yra - Fair to Medium ir Medium to Dark - sviesiaodems ir tamsiaodems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 22, 13:29)

As manau drasiai galima imti tamsesni, pati nebudama tamsi naudojau tamsesni ir viskas puikiai atrode mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip as turejau omeny apie veido savaimini ir jis beje tik vieno atspalvio, super daikciukasc thumbup.gif
Atsakyti