Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(shopingas @ 2009 06 13, 18:40)
As tai manau man esme buvo seseliuose, nes Lancome man isvis nepatinka ir nelaiko. Bet tuo metu kitu neturejau ir su kitais nebandziau.

Tai tikriausiai visa esme ir buvo Lancome seseliuose, nes sepetelis tikrai labai fainas mirksiukas.gif Nenurasyk dar jo, isbandyk su kitais seseliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 06 12, 08:09)
Visoms skirtingai. Man is visu auksciau isvardintu butent BE labiausiai nepatiko. O geriausia man TBS mineraline. Bet vat kabuki sepetukas TBS, tai tazkoks kosmaras, kaip eziukas, nors ir naturalus...

TBS visi sepeteliu sereliai yra sintetiniai, jie nebando produktu su gyvunais ir natulaliu gyvunu plaukeliu nenaudoja. Nors neziurint to, sepetuku kokybe labai gera thumbup.gif o kabuki sepetukas tinka bronzantams tepti ir rutuliukams tokiems rudiems . kur irgi idegio efekta suteikia.
Atsakyti
Del mineralines dar as blush2.gif Yra pas ja nors truputi maskavimo? blush2.gif kitos mineralines gan neblogai maskuoja smile.gif
Atsakyti
gal galit rekomenduoti sausiems plaukams kaukyte? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 14, 13:47)
Tai tikriausiai visa esme ir buvo Lancome seseliuose, nes sepetelis tikrai labai fainas  mirksiukas.gif Nenurasyk dar jo, isbandyk su kitais seseliais  4u.gif

Kad jau kokie metai jo nebeturiu... ax.gif Dabar tam reikalui MAC isigijus ir negaliu atsidziaugt (o kaina nedaug skiriasi) thumbup.gif
Atsakyti
ar kuri isbandet arbatmedzio piestuka nuo spuogu ir maskuojamaji arbatmedzio?
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 14, 18:40)

Turiu arbatmedzio skysti is TBS. taip ir stovi. Labiau patinka ABC arbatmedzio piestukas. maskuojamu nebandziau
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 14, 19:40)

Man tai arbatmedzio kvapas nelabai patinka. O kadangi odele misri - naudoju juros dumbliu serija thumbup.gif Zinoma, vienas kitas spuogas iskyla, bet nebe taip gausiai, kaip anskciau, o be to ir sausuju veido vietu si serija nesausina smile.gif
Atsakyti
as ABC arbatmedzio aliejuka naudoju, tai painka. bet mastau body shop ismegint. ir tuos piestukus nusiziurejua. tai net nznau dabar ar pirkt ar ne
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 06 14, 16:11)
Del mineralines dar as  blush2.gif  Yra pas ja nors truputi maskavimo?  blush2.gif  kitos mineralines gan neblogai maskuoja  smile.gif

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2009 06 15, 22:44)

Siek tiek, bet jei spuogai raudoni, tai ju tikrai neuzmaskuos. Ji suvienodina veido spalva, patamsina.
Atsakyti
ABC nusipirkau, nes akcija buvo
Atsakyti