Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 12, 22:02)
TBS sepeteliai visi laaabai geruliai thumbup.gif . Neisivaizduoju, kaip gyvenciau be ju  biggrin.gif  4u.gif

As bandzius tik face&body, skaistalu ir seseliu, tai man seseliu tik nepatiko. O face&body turiu net 2 vienetus. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

norejau paklausti, kaip TBS kvepaliukai? kas kuriuos bandete, kaip kvapas laikosi?
White musk be to yra ir perfume, o ne tualetinis vanduo, tai gal tas laikosi ilgiau? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 12, 22:50)
As bandzius tik face&body, skaistalu ir seseliu, tai man seseliu tik nepatiko. O face&body turiu net 2 vienetus.  thumbup.gif

Nu Face&body tai topu topas man wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif . O seseliu kuris nepatiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2009 06 13, 09:39)
Sveikos merginos 4u.gif

norejau paklausti, kaip TBS kvepaliukai? kas kuriuos bandete, kaip kvapas laikosi?
White musk be to yra ir perfume, o ne tualetinis vanduo, tai gal tas laikosi ilgiau? unsure.gif

AS turejau kelis tualetinio vandens kvapus, tai laikesi gerai, tik kvapas greitai ikyrejo, tai po to naudojant atrode, kad laikosi dar geriau. biggrin.gif

QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 13, 13:02)
Nu Face&body tai topu topas man wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif . O seseliu kuris nepatiko? g.gif

Face&body man tik kazko i vidu truputi idumba, nu bet isplauni ir kuriam laikui vel gerai... O seseliu sitas nepatiko - nei seselio paima, nei uztepa graziai doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 13, 15:09)
AS turejau kelis tualetinio vandens kvapus, tai laikesi gerai, tik kvapas greitai ikyrejo, tai po to naudojant atrode, kad laikosi dar geriau.  biggrin.gif
Face&body man tik kazko i vidu truputi idumba, nu bet isplauni ir kuriam laikui vel gerai... O seseliu sitas nepatiko - nei seselio paima, nei uztepa graziai  doh.gif
user posted image

Kaip idumba blink.gif , gal brokas koks? O kaip tas antras? Irgi idumba? Man tai nieko panasaus nebuna su didziuoju sepeteliu smile.gif . O tas seseliams man tai visai patinka thumbup.gif . As naudoju tuos TBS kubikus, tai tikrai gerai paima ir uztepa..Kitokiems seseliams nebandziau jo, reikes isbandyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 13, 15:46)
Kaip idumba blink.gif , gal brokas koks? O kaip tas antras? Irgi idumba? Man tai nieko panasaus nebuna su didziuoju sepeteliu smile.gif . O tas seseliams man tai visai patinka thumbup.gif . As naudoju tuos TBS kubikus, tai tikrai gerai paima ir uztepa..Kitokiems seseliams nebandziau jo, reikes isbandyti biggrin.gif

As su Lancome seseliais bandziau, tai visiskai s... gavosi... O face&body abu idumba - nemanau, kad brokas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 13, 14:46)

Man ir ne su kubeliais gerai - ir MAC tepu, ir Artdeco, jokiu problemu schmoll.gif Nesuprantu kuo jis kitoms netinka..
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 13, 16:09)
AS turejau kelis tualetinio vandens kvapus, tai laikesi gerai, tik kvapas greitai ikyrejo, tai po to naudojant atrode, kad laikosi dar geriau.  biggrin.gif

lotuliukas.gif

o ar perkant is platintoju taip vadinamu nebuna kokiu nors blogybiu prekese? g.gif ar tikrai kokybiskas galima nusipirkti?

Nes apie viena zinau kad negaliojancias prekes parduoda rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 06 13, 17:49)
Man ir ne su kubeliais gerai - ir MAC tepu, ir Artdeco, jokiu problemu  schmoll.gif Nesuprantu kuo jis kitoms netinka..

As tai manau man esme buvo seseliuose, nes Lancome man isvis nepatinka ir nelaiko. Bet tuo metu kitu neturejau ir su kitais nebandziau.

QUOTE(Smaliziu_feja @ 2009 06 13, 17:56)
lotuliukas.gif

o ar perkant is platintoju taip vadinamu nebuna kokiu nors blogybiu prekese? g.gif ar tikrai kokybiskas galima nusipirkti?

Nes apie viena zinau kad negaliojancias prekes parduoda  rolleyes.gif

Manau nebuna problemu - aisku ziuret reikia del datu. Bet platintojos gauna pigiau, todel ir parduoda pigiau. Pvz Anglijoj zinau, kad zmones gali platint TBS (kaip platina Avon, Oriflame ir pan), tai gauna zymiai pigiau nei parduotuve. Tai manau tos platintojos SM taip ir perka. O jei tokios, kurios tik parduoda, ka turi, tai nuperka is visokiu ebay, TBS parduotuviu per ispardavimus ir pan, kas irgi gaunasi papigiai.

Del negaliojanciu, tai teke SM sklebimuose matyt sviestuka laaabai seno ipakavimo, bet sake galiojantis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2009 06 13, 16:56)
lotuliukas.gif

Nes apie viena zinau kad negaliojancias prekes parduoda  rolleyes.gif

su tokia problema nebuvau susidurus, mano platintoja kas menesi uzsako prekes, esu labai ja patenkinta, gaunu dovaneliu, priklausomai nuo uzsakimo sumos...ir t.t....o del galiojimo, kaip atspet..jai parasyta nuo atidarimo 12men..? tik pagal pakuote?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 13, 19:40)
Del negaliojanciu, tai teke SM sklebimuose matyt sviestuka laaabai seno ipakavimo, bet sake galiojantis...  g.gif

tai jei cia pardaveja sake, aisku, ka gi ji daugiau sakys jei parduoda biggrin.gif taip jau pagal pakuote galima atskirti prekes, kurios nebegalioja 4u.gif

QUOTE(Babystar @ 2009 06 13, 20:09)
su tokia problema nebuvau susidurus, mano platintoja kas menesi uzsako prekes, esu labai ja patenkinta, gaunu dovaneliu, priklausomai nuo uzsakimo sumos...ir t.t....o del galiojimo, kaip atspet..jai parasyta nuo atidarimo 12men..? tik pagal pakuote?

aha as manau zinau, apie kuria kalbi - apie ja jau daug girdziu geru atsiliepimu, tik vis nedristu pati kreiptis blush2.gif As apie kita, is kito miesto rolleyes.gif

nereikia spelioti - matosi jau pagal pakuote, o siaip yra pagaminimo kodai ant pakuotes. Tu gali savo platintojos paklausti - tegu paaiskina cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smaliziu_feja: 13 birželio 2009 - 18:27
QUOTE(Smaliziu_feja @ 2009 06 13, 18:18)
nereikia spelioti - matosi jau pagal pakuote, o siaip yra pagaminimo kodai ant pakuotes. Tu gali savo platintojos paklausti - tegu paaiskina  cool.gif

aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 14 birželio 2009 - 10:04