Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(Chardonnay @ 2009 06 10, 19:13)
Aciu Wixenish ir Shopingas uz atsakymus. As sutinku su jumis drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif

ryt keliausi atsiimti mineraline ir sepeteli kuri taip isgyret!
kaip nekantrauju, sakes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 10, 21:47)
drinks_cheers.gif

ryt keliausi atsiimti mineraline ir sepeteli kuri taip isgyret!
kaip nekantrauju, sakes bigsmile.gif

Sepetelis tikrai superinis, sunku patiket, kad nenatralaus plauko smile.gif Ir pudryte faina, tik kai ryskesniu spuogu yra, reikia su kokiu maskuokliu juos pamaskuot.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 06 11, 19:19)
Sepetelis tikrai superinis, sunku patiket, kad nenatralaus plauko smile.gif  Ir pudryte faina, tik kai ryskesniu spuogu yra, reikia su kokiu maskuokliu juos pamaskuot.

Man sepetelis patiko (bet tik parduotuvej ciupinejau), o va pudryte nepatiko - ir kvapas nemielas, ir dengiasi nelabai....
Atsakyti
sepetelis tikrai labai fainuolis,minkstas lb wub.gif ir nebraizo veido (nes teko L'oreal mineraline pamegint. sakes doh.gif lb kietas, siurkstus ir nemalonus. nors pati pudra lb nebloga pasirode)
o pudra dar nebandziau normaliai. nes siuo metu pms reiskiasi rolleyes.gif
o pats padengimas, manau shopingas daug kas ir nuo igudziu priklauso, ne tik nuo pudros. nes va sako EZ yra super, bet kaikurios plemais issitepa ir negrazu.
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 11, 20:34)
o pats padengimas, manau shopingas daug kas ir nuo igudziu priklauso, ne tik nuo pudros. nes va sako EZ yra super, bet kaikurios plemais issitepa ir negrazu.

Na as lyginu su kitomis kaip sekesi ir kaip atrode. wink.gif Esu bandzius L'oreal (cia buvo pirmoji), Everyday Minerals, Bare Escentuals, RawMinerals, TBS. Dabar isigijus Cargo (nes noriu pereit prie naturalesnes sudeties), bet nespejau dar isbandyt. Tai man labiausiai patiko BE is visu. Bet cia kiekvienai skirtingai.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 11, 22:57)
Na as lyginu su kitomis kaip sekesi ir kaip atrode. wink.gif Esu bandzius L'oreal (cia buvo pirmoji), Everyday Minerals, Bare Escentuals, RawMinerals, TBS. Dabar isigijus Cargo (nes noriu pereit prie naturalesnes sudeties), bet nespejau dar isbandyt. Tai man labiausiai patiko BE is visu. Bet cia kiekvienai skirtingai.

Visoms skirtingai. Man is visu auksciau isvardintu butent BE labiausiai nepatiko. O geriausia man TBS mineraline. Bet vat kabuki sepetukas TBS, tai tazkoks kosmaras, kaip eziukas, nors ir naturalus...
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 06 12, 08:09)
Bet vat kabuki sepetukas TBS, tai tazkoks kosmaras, kaip eziukas, nors ir naturalus...

Keista, kiek zinau visi teptukai TBS yra sintetiniai

Kabuki, tai sitas : http://www.thebodysh...ctId=prod758837

Tai jis skirtas bronzatui, as ji dar naudoju kompaktinei pudrai, tai man jis labai fainas. Turiu ir mineralinei, abu man ziairiai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 06 12, 11:01)
Keista, kiek zinau visi teptukai TBS yra sintetiniai

Kabuki, tai sitas : http://www.thebodysh...ctId=prod758837

Tai jis skirtas bronzatui, as ji dar naudoju kompaktinei pudrai, tai man jis labai fainas. Turiu ir mineralinei, abu man ziairiai patinka  thumbup.gif

*****, a cia briedu prirasiau. Is tikruju, tai norejau parasyti, kad man geriausia mineraline pudra yra Artdeco, o vat ju kabuki sepetelis yra labai prastas. TBS sepetelis labai geras, nors ir sintetinis.
Sorry uz dezinformacija ankstesniame poste blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 06 12, 11:22)
*****, a cia briedu prirasiau. Is tikruju, tai norejau parasyti, kad man geriausia mineraline pudra yra Artdeco, o vat ju kabuki sepetelis yra labai prastas. TBS sepetelis labai geras, nors ir sintetinis.
Sorry uz dezinformacija ankstesniame poste blush2.gif

Aaaa, tada suprantama biggrin.gif

as ir pries tai turejau ju dukterines firmos produkta "BeYu" mineraline pudra su teptuku, tai teptukas taip seresi ir buvo tooooks nemalonus, kad atidaviau be sazines grauzaties ax.gif
Atsakyti
as ir vis tuos sepetelius nusiziuriu. bet vis nenusiperku.
Atsakyti
QUOTE(SparnuotaPaukste @ 2009 06 12, 19:06)
as ir vis tuos sepetelius nusiziuriu. bet vis nenusiperku.

TBS sepeteliai visi laaabai geruliai thumbup.gif . Neisivaizduoju, kaip gyvenciau be ju biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute-2002 @ 2009 06 12, 21:02)
TBS sepeteliai visi laaabai geruliai thumbup.gif . Neisivaizduoju, kaip gyvenciau be ju  biggrin.gif  4u.gif

visishkai sutinku, pati isigijau Mini Brush Kit, 4iu shepeteliu rinkini dekliuke uz 55lt pas platintoje Vilniuje ax.gif

Papildyta:
Gal gas naudojasi aloe eye defence, norechiaus pabandyti...aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babystar: 12 birželio 2009 - 21:36