aha ir man tas sepetukas patinka labai, toks mielas, net nesidazydama noreciau tureti toki bet turiu del mineralines pudros.
turiu iš tų naujesnių kvapų-aviečių, vyšnių, rožės sviestukus
[quote=Chardonnay,2009 06 05, 01:55]
As ne farmacininke, tai idomu butu suzinoti kokios gydomosios medziagos ieina i aliejuko sudeti?
Papildyta:
simondsiju ir sezamu bei vynuogiu kauliuku aliekjai. Visi antioksidantai ir drekina puikiai.
As ne farmacininke, tai idomu butu suzinoti kokios gydomosios medziagos ieina i aliejuko sudeti?
Papildyta:
simondsiju ir sezamu bei vynuogiu kauliuku aliekjai. Visi antioksidantai ir drekina puikiai.
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 08, 17:35)
Merginos,ar geras sitas TBS sepetelis?
kazkaip jam nera jokios dezutes,ar nesusivels sereliai?
kazkaip jam nera jokios dezutes,ar nesusivels sereliai?
Turiu jau gal puse metu, naudoju kasdien, superinis, nei susivele, nei seriasi. Ir nepasakytum, kad nenaturalaus plauko.
[quote=ssaule,2009 06 08, 22:12]
Papildyta:
[/quote]
Tai ir sviestai gydomieji? Nes lyg ir i ju sudeti ieina visokie aliejai... Ar tik kai kurie aliejai gydo?
Papildyta:
[/quote]
Tai ir sviestai gydomieji? Nes lyg ir i ju sudeti ieina visokie aliejai... Ar tik kai kurie aliejai gydo?
gal yra kas platina sia kosmetika kaune?
QUOTE(Chardonnay @ 2009 06 09, 14:16)
Chardonnay, ko tu kabiniesi a? ar man tik atrodo jau kelinta posta
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 08, 09:27)
man tai labai jau lengvas... kaip zele - butent sis ir braskinis. Nezinau cia nebent oda yra normali ar riebi, nes sausai odai nezinau ar padrekintu sie vaisiniai
suasai odai yra specialiu - pvz shea.
o sitos taijo, daugiau del kvapo.
man drekina dar Brazul nut piure. toks kaip kremas tirstas atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 06 08, 20:39)
turiu iš tų naujesnių kvapų-aviečių, vyšnių, rožės sviestukus
o man nepatiko nei avieciu nei vysniu....
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 09, 14:55)
Chardonnay, ko tu kabiniesi a? ar man tik atrodo jau kelinta posta
As tiesiog domiuosi Nes kiek zinau TBS - ne gydomoji kosmetika, o cia sako, kad gydomoji, tai noriu issiaiskint kaip yra is tikro Man TBS kosmetika patinka, bet jei ji dar ir gydo, tai isvis pasaka
QUOTE(Chardonnay @ 2009 06 10, 14:44)
As tiesiog domiuosi Nes kiek zinau TBS - ne gydomoji kosmetika, o cia sako, kad gydomoji, tai noriu issiaiskint kaip yra is tikro Man TBS kosmetika patinka, bet jei ji dar ir gydo, tai isvis pasaka
man asmeniskai neteko girdeti kad ji butu gydomoji,bet gal tiesiog mazai esu informuota sia tema
ji labiau manau populiaruma turi kvapu atzvilgiu, o ne gydomuoju efektu.
QUOTE(olialiaa @ 2009 06 09, 16:38)
o man nepatiko nei avieciu nei vysniu....
Man avieciu, vysniu ir braskiu skaniausi kvapai (nors braskiu pora sviestuku sunaudojus esu, tai jau nusibodo kvapas).
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 10, 15:02)
man asmeniskai neteko girdeti kad ji butu gydomoji,bet gal tiesiog mazai esu informuota sia tema
Na jei butu gydomoji, tai tikrai ta skelbtu labai garsiai. Nesvarbu kokie aliejukai joje, TBS nera gydomoji kosmetika. Nes jei tokia butu, jums sviestukas pasalintu sausuma odos ilgam, be to negalima nuolat butu jo naudot.
Aciu Wixenish ir Shopingas uz atsakymus. As sutinku su jumis