Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(olialiaa @ 2009 06 07, 20:30)
man irgi tas nepatiko tik.
tie is tubeliu patogiau imt

Maniskis dar sugebejo atidenta palikt ant vonios krasto kol maudesi po dusu, tai aisku ir vandens i ji pribego. Uztai man kazkaip kabinami produktai nelabai. Bet geriau 'islaizyt' galima kai eina i pabaiga....
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 07, 20:56)
Maniskis dar sugebejo atidenta palikt ant vonios krasto kol maudesi po dusu, tai aisku ir vandens i ji pribego. Uztai man kazkaip kabinami produktai nelabai. Bet geriau 'islaizyt' galima kai eina i pabaiga....

man ir pribego i vidu blush2.gif
o is tubeles islaizyt galima prapjovus su zirklem smile.gif
Atsakyti
Kas bandet taip vadinamas kuno piure? Ar pakankamai drekina, ar ilgai islieka poveikis?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 06 08, 09:46)
Kas bandet taip vadinamas kuno piure? Ar pakankamai drekina, ar ilgai islieka poveikis?

user posted image

man tai labai jau lengvas... kaip zele - butent sis ir braskinis. Nezinau cia nebent oda yra normali ar riebi, nes sausai odai nezinau ar padrekintu sie vaisiniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 08, 10:27)
man tai labai jau lengvas... kaip zele - butent sis ir braskinis. Nezinau cia nebent oda yra normali ar riebi, nes sausai odai nezinau ar padrekintu sie vaisiniai  unsure.gif

Turejau japonisku vysniu piure - man kvapas is pradziu patiko, bet po to puse buteliuko ismeciau, nes erzint pradejo kvapas. Mano oda sausa, nu tai is bedos uzteko drekinimo, bet daugokai tekdavo pritept.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2009 06 08, 15:03)
Turejau japonisku vysniu piure - man kvapas is pradziu patiko, bet po to puse buteliuko ismeciau, nes erzint pradejo kvapas. Mano oda sausa, nu tai is bedos uzteko drekinimo, bet daugokai tekdavo pritept.

O kvapas laikosi taip pat ilgai kaip ir kuno sviesto?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 06 08, 15:11)
O kvapas laikosi taip pat ilgai kaip ir kuno sviesto?

Sakyciau, kad ne. Nors ir pats tas japonisku vysniu kvapas labai svelnus. Bet man ir kuno sveistuko kvapas labai ilgai nesilaiko....
Atsakyti
Merginos,ar geras sitas TBS sepetelis?
user posted image
kazkaip jam nera jokios dezutes,ar nesusivels sereliai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 08, 17:35)
Merginos,ar geras sitas TBS sepetelis?
user posted image
kazkaip jam nera jokios dezutes,ar nesusivels sereliai? blush2.gif

man tai jis thumbup.gif

bet perkant ji, kartu yra juodas idekliukas, tai jame ir laikau (specialai jam pritaikytas)
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 06 08, 17:45)
man tai jis  thumbup.gif

bet perkant ji, kartu yra juodas idekliukas, tai jame ir laikau (specialai jam pritaikytas)
smile.gif

as parduotuvej ji paciupinau,tai toks svelnus ir mielas pasirode. tik buvo idomu ar ir grazinantis toks pat fainuolis bigsmile.gif
beto siek tiek nubaide tai kad tie paprastam celofane gulejo. bet sakai dekliukas buna??? blush2.gif nepastebejau..
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 08, 17:53)
as parduotuvej ji paciupinau,tai toks svelnus ir mielas pasirode. tik buvo idomu ar ir grazinantis toks pat fainuolis  bigsmile.gif 
beto siek tiek nubaide tai kad tie paprastam celofane gulejo. bet sakai dekliukas buna???  blush2.gif  nepastebejau..

jis toks pat puikus kaip bandei biggrin.gif

as jo negaliu is ranku paleist smile.gif

tame celofaniuke (jis persisviecia) yra juodos spalvos idekliukas, jis, nemoku net aprasyt, kaip standus celofanas, jei busi dar parduotuveje, gali paprasyt pardavejos, ji tau parodys kaip jis atrodo smile.gif

Jei nebuciau zinojus kad ten kas ideta dar, buciau ismetus kartu su pakuote. neiskart pastebesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 06 08, 18:29)
jis toks pat puikus kaip bandei biggrin.gif

as jo negaliu is ranku paleist  smile.gif

tame celofaniuke (jis persisviecia) yra juodos spalvos idekliukas, jis, nemoku net aprasyt, kaip standus celofanas, jei busi dar parduotuveje, gali paprasyt pardavejos, ji tau parodys kaip jis atrodo smile.gif

Jei nebuciau zinojus kad ten kas ideta dar, buciau ismetus kartu su pakuote. neiskart pastebesi smile.gif

tuomet nenuostabu kodel jo nepastebejau ;D
lb gerai kad papasakojai man cia apie ji.tikrai teks imt thumbup.gif
Atsakyti