Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 06, 13:00)
net neziurejau nes usa  400ml 7usd  4u.gif

tai kad ten ne duso zele o vonios putos 400 ml po 7 USD g.gif duso zeliu tokiu dideliu nebuna schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 06, 14:33)
tai kad ten ne duso zele o vonios putos 400 ml po 7 USD g.gif  duso zeliu tokiu dideliu nebuna  schmoll.gif

lotuliukas.gif kvaila aš ir ne kitaip, darbe pamačiau ir susimečiau kažkaip tarp duškių man jas rodė lotuliukas.gif doh.gif

dušo želė yra 400 mirksiukas.gif
Coconut Shower Cream
49789
selected color is out of stock 13.6 fl oz $17.00 bet 17 usd tai daug g.gif

Ar galit parasyti kiek kainuoja pas megrinas kurios vln platina 250ml ta kokosine duso zele ? jauciu pirksiu tada is merginu tik reiktu kontakto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 06, 18:24)
lotuliukas.gif kvaila aš ir ne kitaip, darbe pamačiau  ir susimečiau  kažkaip  tarp  duškių man jas rodė  lotuliukas.gif  doh.gif

dušo  želė yra 400  mirksiukas.gif
Coconut Shower Cream
49789
selected color is out of stock  13.6 fl oz  $17.00  bet 17 usd tai daug  g.gif

Ar galit parasyti kiek kainuoja pas megrinas kurios vln platina 250ml  ta kokosine duso zele ? jauciu pirksiu  tada is merginu tik reiktu kontakto  blush2.gif

o geras, net nezinojau kad tokiu dideliu duso zeliu buna - pas mus parduotuvese berods nera tokiu bigsmile.gif
Atsakyti
nera Lt tikrai
Atsakyti
esu pirkus LT 400 ml duso zeliu per ispardavumus! wub.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Gal kuri nors bande mangu scrub'a?
Atsakyti
QUOTE(Bella.@ @ 2009 06 07, 13:18)
Sveikos.  4u.gif
Gal kuri nors bande mangu scrub'a?

Turejau ir visai patiko (man tik nepatiko, kad ranka kabinamas). Tai tos sveiciamosios daleles gana stambios, tokios kaip cukrus. Istirpsta ant kuno ir po duso odyte lieka labai maloniai neissausejus. thumbup.gif
Atsakyti
Tai tas Mango scrubas ir yra druskiniu cukriniu pagrindu todel ir grubios tos daleles, man tai irgi thumbup.gif noreciau pameginti panasu shea, tik kad jo kvapas riesutinis.. smile.gif
Atsakyti
Turejau ir as is TBS Mango kvapo sruba ta, labai patiko.dabar turiu Mango kvapo kuno sviestuku.Jei kam prireiktu,turiu papigiam.

Paskui esu turejus su aguonom plauku kauke, nu tai nepatiko.Plaukai kai pakulos, nei issukuoti nejo.Dabar reikes pabandyti nusipirkti ranku kremuka su kanapem. 4u.gif
Atsakyti
Yra Lt duskiu po 400ml, sese ziema pirko per ispardavimus mango duske 400ml talpos. Labai skaniai kvepia, skaniau nei sviestas.
Atsakyti
Zinau viena platintoja. kuri labai palonkiom kainom siulo prekes. drinks_cheers.gif
jei ka domina rasykit az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 07, 17:11)
Zinau viena platintoja. kuri labai palonkiom kainom siulo prekes. drinks_cheers.gif
jei ka domina rasykit az smile.gif

zinau ir as smile.gif pati perku visada smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2009 06 07, 13:02)
Turejau ir visai patiko (man tik nepatiko, kad ranka kabinamas). Tai tos sveiciamosios daleles gana stambios, tokios kaip cukrus. Istirpsta ant kuno ir po duso odyte lieka labai maloniai neissausejus.  thumbup.gif

man irgi tas nepatiko tik.
tie is tubeliu patogiau imt
Papildyta:
QUOTE(Mėtų arbata @ 2009 06 02, 14:39)

nusipirkau pipirmeciu koju krema. tik dar nebandziau smile.gif smile.gif
Atsakyti