Platintoja kuria pazinojau, deja jau nelabai uzsiima...
Zinau kita Kaune jei ka domins i AŽ rasykit galesiu pasidalinti kontaktais.
Isbandziau pati summer HOt Brights Liux, seseliai ir skaistalai.. tik dabar reikia ismokti toki makiaza nusipiesti kaip reklamoje
QUOTE(Mangale @ 2009 06 06, 00:56)
Platintoja kuria pazinojau, deja jau nelabai uzsiima...
Isbandziau pati summer HOt Brights Liux, seseliai ir skaistalai.. tik dabar reikia ismokti toki makiaza nusipiesti kaip reklamoje
as irgi pazistu tik Vilniuje, tad kam reikes - rasykite, bet per AZ, cia viesai negalima
mineraline pudra tokia:
ir jos sepetuka specialu naudoju:
o del kanapiu veido kremo zinau kad daugeliui patinka, bet pati nebandziau, gundausi rudeniui pirkti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 06, 09:06)
o del kanapiu veido kremo zinau kad daugeliui patinka, bet pati nebandziau, gundausi rudeniui pirkti
kodel butent rudeniui?
QUOTE(_Kere_ @ 2009 06 01, 09:57)
Bandziau keleta kuno sviestu - nepatiko Lieka toks riebalas ant odos Jau geriau kuno losjonai
man svietai irgi nepatinka TBS bet vat duso zeles siaubingai fainos ypac kokosu, tai niekas pigiau nepasiule 400ml tai uzsisakiau pati is jav tai kainuos max40lt
QUOTE(nippe @ 2009 06 06, 12:19)
kodel butent rudeniui?
Sveika
na paziurejau katalogiuke, tai ten i ta krema daug visokiu alieju ieina ir biciu vaskas ir dar parasyta, kad tai puikus skydas, intensyviai drekina ir apsaugo oda
Na as jo nebandzius, bet gal jis tiktu rudeniui ir ziemai
Jei reikia daugiau info, rasyk AZ, pasidalinsiu informacija
QUOTE(Natka @ 2009 06 06, 12:44)
Sveika
na paziurejau katalogiuke, tai ten i ta krema daug visokiu alieju ieina ir biciu vaskas ir dar parasyta, kad tai puikus skydas, intensyviai drekina ir apsaugo oda
Tai kad vasara manau reikia irgi drekint Man siltu metu laiku labiau dregmes oda reikalauja, negu ziema... Siaip esu nusprendus ji vasara naudot, dbr sugluminot...
QUOTE(nippe @ 2009 06 05, 22:55)
Ar yra bandziusiu HEMP FACE PROTECTOR Kanapių kremas veidui ? ka galit pasakyti? Uzsimaniau labai
Mano veido oda yra sausa, tai man rekomendavo konsultante. Bet as ji naudojau saltuoju metu laiku, jisai yra toks pusriebis. Neblogai pamaitina, elastingesne oda tampa. Tai siulyciau vasara kaip naktini krema naudoti Nes as viena diena ryte pasitepiau ir paskui dar pudros, tai visas veidas buvo man lipnus, lipo plaukai, tai vis sausinau veida su servetele, kad to blizgejimo nesimatytu
QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 06, 12:40)
man svietai irgi nepatinka TBS bet vat duso zeles siaubingai fainos ypac kokosu, tai niekas pigiau nepasiule 400ml tai uzsisakiau pati is jav tai kainuos max40lt
Is UK nepigiau butu?
QUOTE(nippe @ 2009 06 06, 12:51)
Tai kad vasara manau reikia irgi drekint Man siltu metu laiku labiau dregmes oda reikalauja, negu ziema... Siaip esu nusprendus ji vasara naudot, dbr sugluminot...
As vasara tokius ir naudoju, bet nakciai
Tu gali pas platintoja pati paklausti, ji tau greit atsakytu (buna ir pataria ir savo patirtimi pasidalina ir kaina pas ja patraukli) ir nusprestum
QUOTE(nippe @ 2009 06 06, 12:52)
Is UK nepigiau butu?
net neziurejau nes usa 400ml 7usd
o
del kremuku man tai super yra dieninis su vit A ir e atrodo taip vadinas