Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

Platintoja kuria pazinojau, deja jau nelabai uzsiima... doh.gif
Zinau kita Kaune jei ka domins i AŽ rasykit galesiu pasidalinti kontaktais.
Isbandziau pati summer HOt Brights thumbup.gif Liux, seseliai ir skaistalai.. tik dabar reikia ismokti toki makiaza nusipiesti kaip reklamoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangale @ 2009 06 06, 00:56)
Platintoja kuria pazinojau, deja jau nelabai uzsiima...  doh.gif
Zinau kita Kaune jei ka domins i AŽ rasykit galesiu pasidalinti kontaktais.
Isbandziau pati summer HOt Brights  thumbup.gif Liux, seseliai ir skaistalai.. tik dabar reikia ismokti toki makiaza nusipiesti kaip reklamoje  biggrin.gif

as irgi pazistu tik Vilniuje, tad kam reikes - rasykite, bet per AZ, cia viesai negalima biggrin.gif

mineraline pudra tokia:
user posted image

ir jos sepetuka specialu naudoju:

user posted image

o del kanapiu veido kremo zinau kad daugeliui patinka, bet pati nebandziau, gundausi rudeniui pirkti g.gif
Atsakyti
zinau tbs kaune, i az
Atsakyti

Isigijau, Moroccan Rose, tualetini vandeni.Kvapas ilgai islieka, ir kvepia,kaip svieziu roziu flirt.gif romantiskas kvapas.Nereklamuoju, tik rasau savo nuomone,nes man labai patinka sis roziu dvelksmas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 06, 09:06)
o del kanapiu veido kremo zinau kad daugeliui patinka, bet pati nebandziau, gundausi rudeniui pirkti  g.gif

kodel butent rudeniui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Kere_ @ 2009 06 01, 09:57)
Bandziau keleta kuno sviestu - nepatiko schmoll.gif  Lieka toks riebalas ant odos g.gif  Jau geriau kuno losjonai 4u.gif

man svietai irgi nepatinka TBS schmoll.gif bet vat duso zeles siaubingai fainos ypac kokosu, tai niekas pigiau nepasiule 400ml tai uzsisakiau pati is jav tai kainuos max40lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 06, 12:19)
kodel butent rudeniui?  g.gif

Sveika 4u.gif

na paziurejau katalogiuke, tai ten i ta krema daug visokiu alieju ieina ir biciu vaskas ir dar parasyta, kad tai puikus skydas, intensyviai drekina ir apsaugo oda smile.gif
Na as jo nebandzius, bet gal jis tiktu rudeniui ir ziemai g.gif

Jei reikia daugiau info, rasyk AZ, pasidalinsiu informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natka @ 2009 06 06, 12:44)
Sveika  4u.gif

na paziurejau katalogiuke, tai ten i ta krema daug visokiu alieju ieina ir biciu vaskas ir dar parasyta, kad tai puikus skydas, intensyviai drekina ir apsaugo oda smile.gif
Na as jo nebandzius, bet gal jis tiktu rudeniui ir ziemai  g.gif

Jei reikia daugiau info, rasyk AZ, pasidalinsiu informacija  ax.gif

Tai kad vasara manau reikia irgi drekint ax.gif Man siltu metu laiku labiau dregmes oda reikalauja, negu ziema... Siaip esu nusprendus ji vasara naudot, dbr sugluminot... g.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 05, 22:55)
Ar yra bandziusiu HEMP FACE PROTECTOR – Kanapių kremas veidui ? ka galit pasakyti? Uzsimaniau labai  ax.gif

Mano veido oda yra sausa, tai man rekomendavo konsultante. Bet as ji naudojau saltuoju metu laiku, jisai yra toks pusriebis. Neblogai pamaitina, elastingesne oda tampa. Tai siulyciau vasara kaip naktini krema naudoti smile.gif Nes as viena diena ryte pasitepiau ir paskui dar pudros, tai visas veidas buvo man lipnus, lipo plaukai, tai vis sausinau veida su servetele, kad to blizgejimo nesimatytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakalnis @ 2009 06 06, 12:40)
man svietai irgi nepatinka TBS  schmoll.gif  bet vat duso zeles siaubingai  fainos ypac kokosu, tai niekas pigiau nepasiule 400ml tai uzsisakiau  pati is jav tai kainuos max40lt  wub.gif

Is UK nepigiau butu? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 06, 12:51)
Tai kad vasara manau reikia irgi drekint ax.gif  Man siltu metu laiku labiau dregmes oda reikalauja, negu ziema... Siaip esu nusprendus ji vasara naudot, dbr sugluminot...  g.gif

As vasara tokius ir naudoju, bet nakciai smile.gif
Tu gali pas platintoja pati paklausti, ji tau greit atsakytu (buna ir pataria ir savo patirtimi pasidalina ir kaina pas ja patraukli) ir nusprestum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 06, 12:52)
Is UK nepigiau butu? g.gif  mirksiukas.gif

net neziurejau nes usa 400ml 7usd 4u.gif
o
del kremuku man tai super yra dieninis su vit A ir e atrodo taip vadinas rolleyes.gif
Atsakyti