Įkraunama...
Įkraunama...

The Body Shop

smile.gif litas prie lito, taip ir susitaupo. kam moketi pvz. 96lt, jei yra uz 40 lt. (manau, kad skitumas yra thumbup.gif)
nesuprantu, kodel moderatoriai blokuoja "tbs pigiau" zinutes. lietuviskame tbs tikrai brangoka...
Atsakyti
QUOTE(bykas @ 2009 06 05, 15:51)
smile.gif  litas prie lito, taip ir susitaupo. kam moketi pvz. 96lt, jei yra uz 40 lt. (manau, kad skitumas yra thumbup.gif)
nesuprantu, kodel moderatoriai blokuoja "tbs pigiau" zinutes. lietuviskame tbs tikrai brangoka...

todel, kad negalima uzsiimti komercija forume ir visi posta, kurie bent kiek panasus i komercinius arba reklaminius trinami. paskaityk taisykles cool.gif
Atsakyti
skaiciau tas taisykles, bet cia gi ne bloga norima.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 05, 09:32)
net jei tai butu born lippy balzamas kuris pardej 17 o pas platintoja butu 7?  tongue.gif  lotuliukas.gif

desimt litu desimciai litu nelygu  mirksiukas.gif

Na, kas turi umn.gif , tas suprato biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
as turiu kremukus dumbliu serijos. ziauriai patinka!visom draugem reklamuoju bigsmile.gif
dabar va uzsimaniau pratest pirkiniu is TBS serija. noreciau pudryte vasarai nuspirkt. gal galite patarti kuri vasarai labiau tiktu? pas mane labailinkes blizgeti veidas, ir poros kaprizingos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bykas @ 2009 06 05, 15:51)
smile.gif  litas prie lito, taip ir susitaupo. kam moketi pvz. 96lt, jei yra uz 40 lt. (manau, kad skitumas yra thumbup.gif)

Taip, skirtumas yra didziulis tarp 96 ir 40lt. Bet jei butu 96 pardej, o 86 pas platintoja, tai nelabai apsimoketu skambintis, vaziuot ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2009 06 05, 20:09)
Taip, skirtumas yra didziulis tarp 96 ir 40lt. Bet jei butu 96 pardej, o 86 pas platintoja, tai nelabai apsimoketu skambintis, vaziuot ir t.t.

sutinku biggrin.gif del tokios sumos
Papildyta:
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 05, 20:09)
Sveikos merginos smile.gif
as turiu kremukus dumbliu serijos. ziauriai patinka!visom draugem reklamuoju  bigsmile.gif
dabar va uzsimaniau pratest pirkiniu is TBS serija. noreciau pudryte vasarai nuspirkt. gal galite patarti kuri vasarai labiau tiktu? pas mane labailinkes blizgeti veidas, ir poros kaprizingos  blush2.gif

gal reketu mineraline pabandyti g.gif
Atsakyti

gal reketu mineraline pabandyti g.gif
[/quote]

vat kad as nelb uzsuku siuo metu i parduotuves,mokslais apsikasus..o yra mineralines is TBS? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 06 05, 19:55)
vat kad as nelb uzsuku siuo metu i parduotuves,mokslais apsikasus..o yra mineralines is TBS? blush2.gif

taip yra, as naudoju, man labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 06 05, 20:09)
taip yra, as naudoju, man labai faina  thumbup.gif

imesk foto blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ar yra bandziusiu HEMP FACE PROTECTOR – Kanapių kremas veidui ? ka galit pasakyti? Uzsimaniau labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tape @ 2009 06 04, 08:54)

Seseliai parduoti 4u.gif
Atsakyti