dabar mokausi pasidaryti padūmavusias akis su mineraliniais šešėliukais, kažkaip nelabai moku
Is TBS labai patinka kuno kremai , ypac greifruktinis
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 30, 15:51)
dabar mokausi pasidaryti padūmavusias akis su mineraliniais šešėliukais, kažkaip nelabai moku
su mineraliniai reikia moketi zaisti ir tepti tepimas vyksta pakopom, daug zaidzian rezultatas super, bet greitam naudojimui man
is sepeteliu turiu pati didziausia face & body brush, naudoju jau pora metu ir nei wienas plaukelis neiskrito
gal kuri nors galit palyginti veido prausikli is jojoba serijos su prausimosi putomis aloe?
gal kokios akcijos numatomos TBS? reiktu labai kirsto sepetelio, bet tokie jau nepigus..
Gal kas turi aliejukui zvaigzdute? Kokie atsiliepimai? Ar uztenka kvapo?
QUOTE(shopingas @ 2009 05 31, 22:22)
mano galva, neverta dėmesio. geriau aliejukai aiejinei žvakidei
QUOTE(Mandra Sandra @ 2009 05 31, 21:59)
mano galva, neverta dėmesio. geriau aliejukai aiejinei žvakidei
Tai i ja irgi pilasi aliejukas - toks pat kaip ir i aliejuku zvakide. Tik idomu kaip prasiskerbia kvapas...
O pati bandet? As nusipirkau - nu blogiausiu atveju liks kaip papuosimas (poros doleriu negaila).... Dvejojau pirkt zvakide ar sita daikciuka, tai pasirinkau si, nes paprasciau naudot. Namuose kazkaip nelabai zvakiu deginam, tai ir aliejukui noras turbut praeis po poros kartu, o su situo paprasciau - ipili ir ramu.
Sveikos
save galeciau apibudinti kaip sergancia body shop liga
siaip esu bandziusi daug dalyku, bet pastaruoju metu patiko kelios naujienos (gal tik man tai naujienos) - isbandziau kuno alieju pasifloru ir pieneli su savaiminiu idegiu, tiesa nepataikiau su atspalviu, vistik reikejo nepabijoti ir imti tamsesni(kvapas tikrai nera toks baisus kaip jonsons arba dove ir pan)
Dabar laukiu mineralinio bronzato naujiena, iskart man riekia
Tiesa, jeigu ka domina platintoja (tikrai nedidelemis kainomis) kreipkites i az
pati naudojuosi jos paslaugomis senokai ir dar ne kart nenusivyliau
save galeciau apibudinti kaip sergancia body shop liga
siaip esu bandziusi daug dalyku, bet pastaruoju metu patiko kelios naujienos (gal tik man tai naujienos) - isbandziau kuno alieju pasifloru ir pieneli su savaiminiu idegiu, tiesa nepataikiau su atspalviu, vistik reikejo nepabijoti ir imti tamsesni(kvapas tikrai nera toks baisus kaip jonsons arba dove ir pan)
Dabar laukiu mineralinio bronzato naujiena, iskart man riekia
Tiesa, jeigu ka domina platintoja (tikrai nedidelemis kainomis) kreipkites i az
pati naudojuosi jos paslaugomis senokai ir dar ne kart nenusivyliau
QUOTE(Chardonnay @ 2009 05 22, 00:41)
3. Kuno sviestas - irgi sviestmedzio ir moringos
Bandziau keleta kuno sviestu - nepatiko Lieka toks riebalas ant odos Jau geriau kuno losjonai
QUOTE(uogyteG @ 2009 05 31, 21:08)
gal kokios akcijos numatomos TBS? reiktu labai kirsto sepetelio, bet tokie jau nepigus..
buvau siandien TBS tai kokias akcijas maciau buwo tokios: -20% shea kuno pienelis, aloe dienis kremas, tusas tankinantis juodas, kokoso naujas kuno kremas, o -30% pipirmetes koju pieneliui, beje pastaraji neatlaikius ir isigijau, vistik vasara tai susieis
QUOTE(shopingas @ 2009 05 31, 23:44)
Tai i ja irgi pilasi aliejukas - toks pat kaip ir i aliejuku zvakide. Tik idomu kaip prasiskerbia kvapas...
O pati bandet? As nusipirkau - nu blogiausiu atveju liks kaip papuosimas (poros doleriu negaila).... Dvejojau pirkt zvakide ar sita daikciuka, tai pasirinkau si, nes paprasciau naudot. Namuose kazkaip nelabai zvakiu deginam, tai ir aliejukui noras turbut praeis po poros kartu, o su situo paprasciau - ipili ir ramu.
turiu. man mažai kvapo