QUOTE(satanele @ 2009 04 27, 09:56)
Sveikutes ,turiu beda ,nes ziauriai kaista tiesiog dega koju padai,gal patarsit kaip isigydyti 

gal pas dermatologe keliauti?
gal koks grybelis? nors nzn tiesa pasakius

QUOTE(satanele @ 2009 04 27, 10:56)
Sveikutes ,turiu beda ,nes ziauriai kaista tiesiog dega koju padai,gal patarsit kaip isigydyti 

neuropatija...
neisgydoma, deja...
vitaminai ir pagrindines ligos gydymas - cukrinis diabetas? alkoholis? vit B12, B1, B6 stoka? metalai? ir daug kitu.
QUOTE(Loram @ 2009 04 27, 15:31)
neuropatija...
neisgydoma, deja...
vitaminai ir pagrindines ligos gydymas - cukrinis diabetas? alkoholis? vit B12, B1, B6 stoka? metalai? ir daug kitu.
neisgydoma, deja...
na kazkaip nemanau, kad cukrinis diabetas, alkoholis ar vitaminu stoka. As su tuo gyvenu nuo pat gimimo (tikrai nebuvo ne dienos, kad nekaistu), tiesiog gydytoja aiskino taip - per greita medziagu apykaita organizme, ji aktyvi visam kune, neisimtis ir koju padai. man jie visada kaista vakarais, matyt dar plius duoda ir nuovargis koju

QUOTE(amutex @ 2009 04 27, 15:55)
na kazkaip nemanau, kad cukrinis diabetas, alkoholis ar vitaminu stoka. As su tuo gyvenu nuo pat gimimo (tikrai nebuvo ne dienos, kad nekaistu), tiesiog gydytoja aiskino taip - per greita medziagu apykaita organizme, ji aktyvi visam kune, neisimtis ir koju padai. man jie visada kaista vakarais, matyt dar plius duoda ir nuovargis koju
Jei tai atsirado del vitaminu stokos, kaip sakai - tokiu atveju - pagydoma 

Taip tik vakarais , vaistineje patare pagerti venalio,tas kaitimas mane taip vargina kad ir sirdziai bloga

I grybeli cia nieko panasaus,

QUOTE(satanele @ 2009 04 27, 11:56)

Reikia į batus pripilti druskos sluoksnelį. Sėkmės
Sveikute,
Man irgi taip buna, bet nepastoviai. Apsilankyk kokiam nors ortopedijos centre. Ten turetu pardavinet spacialius padukus i batus. Man tai jie labai padejo
Man irgi taip buna, bet nepastoviai. Apsilankyk kokiam nors ortopedijos centre. Ten turetu pardavinet spacialius padukus i batus. Man tai jie labai padejo

man buvo kad irgi taip pat gal puse metu diena is dienos degino padus,ko tik daktarai nesake,kad gal truksta vitaminu ir ttt...nors as buvau isitikinus kad man nuo nervu,ir kai pradejau gert antidepresantus,nueme visus deginimus.....
Sveikos, mano teciui irgi nakti kaista padai,tiesiog dega ir tai trugdo miegui. Nezinom kokiu priemoniu imtis?
čia stuburo kaltė , gydykit jį, praeis , mano mamai taip buvo.