Įkraunama...
Įkraunama...

RADASTĖLĖ, Tvirtovės al. 86A

QUOTE(Natalie_ @ 2008 03 14, 20:31)
Buvome siandien siame darzelyje, paraseme prasyma.
Darzelis labai patiko, tik lauke galetu buti graziau  ax.gif
Bet siaip viskas super, sake eile nemaza, bet turime vilti pradeti eiti nuo sausio menesio  4u.gif
Labai laukiam, nes musu vyrukas labai bendraujantis ir labai jam patiko siame darzelyje    thumbup.gif

iki susitikimo dar kita met pasimatysime drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos..
na mes planavom nuo spalio pradet..
bet likus 2 sav. iki darbo...mane informavo kad "permaza" blink.gif
tada sake 100pr. -gruodzio men.
gruodi...patare palaukti..nes dabar visi labai serga schmoll.gif
susitarem nuo balandzio 1d.
mes su vyru pasitarem, kad galim iki rugsejo aukle palaikyti blush2.gif
tai kai nuejau pranesti....kad neisim...
man dar nespejus apie tai informuoti..pasake kad dabar
visi vaikuciai eina ...ir vietu nera unsure.gif
nebent geguzes men...... huh.gif
na sutarem ...nuo rugsejo....
bet...... ar tik neatkels ...spaliui ?
nzn...kazkaip negalima planuoti topsecret.gif
Atsakyti
Ar yra pradedanciu lankyt lopseli? Kokie ispudziai?
Atsakyti
Taip! Mes lankome jau mėnesiuką. Lopšelio grupė nedidelė, viso gal dešimt vaikučių, iš jų pastoviai būna kokie penki.
Dabar šaltoka (tikriausiai visuose darželiuose panašiai), šiaip vaikas eina su dideliu noru, labai myli ir auklėtoją, ir šeimininkutę. Dienos miegui dar nepasiliekame, maistas tikrai neblogas, pati ragavau.
Atsakyti
Sveikos,
Pagaliau mes pradejome lankyti lopsiuka
Pirma savaite iki pietu thumbup.gif
Antra savaite:
1diena tongue.gifo pietu miego...verkia-pasiimkit
2diena:pietu nenori miegoti...verkia-pasiimkit
Man baigiasi atostogos...is darbo neisleis ...
nzn kazkaip nervas ima,
jei po kiekvieno maniskes "nenoriu" man skambins...
tada nei as dirbti galesiu, nei i darzeli leisti noresiu verysad.gif
Atsakyti
man tai l.idomu,kaip tie vaikiukai miega,maniskiui rugseji butu 2,3metuku,tai namuose as ji vis dar supt turiu, tai galva neisnesa kaip ten miegos..
Atsakyti
QUOTE(Petrowna @ 2009 03 18, 11:47)
man tai l.idomu,kaip tie vaikiukai miega,maniskiui rugseji butu 2,3metuku,tai namuose as ji vis dar supt turiu, tai galva neisnesa kaip ten miegos..

Visus suguldo i lovytes ir skaito pasaka aukletoja. smile.gif Visi vaikai miegos ir jusiskis eis miegot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joleks: 18 kovo 2009 - 12:15
QUOTE(Joleks @ 2009 03 18, 12:14)
Visus suguldo i lovytes ir skaito pasaka aukletoja. smile.gif  Visi vaikai miegos ir jusiskis eis miegot mirksiukas.gif

sveikute, o tavo jau vaikas eina i si darzeli?gal gali pasidalinti visais +ir-,gal -visai nera,nes as esu uzrasiusi savo vaiki i si ir i Kulverstuka,tai dar neapsisprendziau.Beje,gal gali papasakoti ar renkami papildomi pinigeliai ugdymui?svaros prekes ir t.t.?kiek menesiui kainuoja?kaip aukletojos ir t.tViskas labai idomu.Buciau l.dekinga.
Atsakyti
Sveikos,
Maniske jau pergudrauta thumbup.gif ...
aukletojos leidzia "nemiegoti",tik reikia ramiai paguleti ir paziureti ar vaikai miega..
jau antra savaite , kaip panele miega pietu ir viskas ok.
Nors kiekviena diena grizusi is lopsiuko sako ,
kad "nemiegojo" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mamos būkit ramios. Tikrai tame darželyje viskas gerai. Malonus kolektyvas, nors ir nelabai modernus, bet sutvarkytas gerbūvis. Jokių rinkliavų ten nėra, bent jau kol kas nebuvo (ko aš irgi buvau prisiklausius apie kitus darželius). Maniškis pradėjo eiti rugsėjo mėn. aš irgi lygiai taip pat bijojau kaip ir jūs. Porą mėnesių maniškis rytais žliumbdavo, nes nenorėdavo likti vienas. T.y. darželyje jis norėdavo būti, bet nenorėdavo, kad aš išeičiau...Nors rytais keltis jam dar iki šiol sunkoka, kartais ir pazirzia, bet jei tik pabūnam kelias dienas namie (jei serga), pasiilgsta darželio ir vaikų. Žodžiu jam ten patinka. O jis tai tikrai ne iš tų vaikų kuriam viskas tinka ir patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heli: 02 balandžio 2009 - 09:24
QUOTE(Heli @ 2009 04 02, 09:07)
Mamos būkit ramios. Tikrai tame darželyje viskas gerai. Malonus kolektyvas, nors ir nelabai modernus, bet sutvarkytas gerbūvis. Jokių rinkliavų ten nėra, bent jau kol kas nebuvo (ko aš irgi buvau prisiklausius apie kitus darželius). Maniškis pradėjo eiti rugsėjo mėn. aš irgi lygiai taip pat bijojau kaip ir jūs. Porą mėnesių maniškis rytais žliumbdavo, nes nenorėdavo likti vienas. T.y. darželyje jis norėdavo būti, bet nenorėdavo, kad aš išeičiau...Nors rytais keltis jam dar iki šiol sunkoka, kartais ir pazirzia, bet jei tik pabūnam kelias dienas namie (jei serga), pasiilgsta darželio ir vaikų. Žodžiu jam ten patinka. O jis tai tikrai ne iš tų vaikų kuriam viskas tinka ir patinka.

sveikute,,,,o ar daug taviskis sirgo per ziema?kiek buvo metuku kai pradejo eit?as taip bijau tu sirgimu,gi daugiau kaip puse ju "iskrenta" ziema..
Atsakyti
QUOTE(Petrowna @ 2009 04 02, 14:37)
sveikute,,,,o ar daug taviskis sirgo per ziema?kiek buvo metuku kai pradejo eit?as taip bijau tu sirgimu,gi daugiau kaip puse ju "iskrenta" ziema..

Kas del sirgimų tai tikrai, sirgo ir sirgo. Sunku ir besuskaičiuot kiek kartų. Bet aš galvoju, kad įeinant į kolektyvą anksčiau ar vėliau tas būna. Tai gal geriau tiems virusams įgauna imunitetą geriau daržely, nei mokykloj. Aš irgi labai bijojau tu visų ligų, bet nusprendžiau, kad anksčiau ar vėliau tai bus neišvengiama.
Atsakyti