Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2009 04 27, 14:51)
Raudonam fone, baltas ornamentas. Pamėginsiu per savo albumą kelti, gal tada visos pamatys. g.gif  ax.gif

pagaliau jau ir aš pamačiau thumbup.gif aciuks.gif

ruci, labai kruopštus darbelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos! As vis cia ziurineju ziurineju ir po daug metu vel prisedau siuvineti pagal vienos is jusu man atsiusta schema. Kadangi turejau atostogas, tai per dvi svaites ir issiuvinejau! Keleta dienu net atsitraukti negalejau, bet kitom tai po truputi... Kol kas dar neireminta ir nesutvarkyta, nes kolkas dar bandau iveikti Kavos mergaite ir tada mano vyras uzsiims reminimu.

O stai kaip pas mane gavosi:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 04 27, 15:05)
Sveikos! As vis cia ziurineju ziurineju ir po daug metu vel prisedau siuvineti pagal vienos is jusu man atsiusta schema. Kadangi turejau atostogas, tai per dvi svaites ir issiuvinejau! Keleta dienu net atsitraukti negalejau, bet kitom tai po truputi... Kol kas dar neireminta ir nesutvarkyta, nes kolkas dar bandau iveikti Kavos mergaite ir tada mano vyras uzsiims reminimu.

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
taip norejau ideti savo pirma siuvineta darbeli bet niekaip neina,skaiciau jei nori is kompo tai reikia turet net 100 zinuciu sad.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 04 27, 16:05)

Labai grazu. Bet kiek kruopstumo ir kantrybes reik tureti...
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2009 04 27, 15:05)

thumbup.gif

QUOTE(Ingius272 @ 2009 04 27, 15:23)
taip norejau ideti savo pirma siuvineta darbeli bet niekaip neina,skaiciau jei nori is kompo tai reikia turet net 100 zinuciu sad.gif  g.gif

atsiųsk man į paštą, įkelsiu mirksiukas.gif parašysiu adresą į až
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 27, 16:31)
thumbup.gif
atsiųsk man į paštą, įkelsiu  mirksiukas.gif  parašysiu adresą į až

Aš irgi tą patį pasiūliau tik per AZ. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 04 27, 16:32)
Aš irgi tą patį pasiūliau tik per AZ. blush2.gif

nu va, kiek norinčių padėt thumbup.gif pasirinkimas didelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inpo @ 2009 04 27, 17:26)
Labai grazu. Bet kiek kruopstumo ir kantrybes reik tureti...

Kadangi man labai patiko schema ir labai reikia namuose kazkokio siauro ir ilgo paveikslo, ir dar man labai patinka aguonu ziedai, todel apsiemiau. Ikvepimas buvo...

Aciu uz pagyras, kai bus ireminta vel parodysiu.
Atsakyti
Diudai - nuostabaus grožio rankinės ornamentai... 4u.gif

Juba - ypač mielas antrasis darbelis, toks šiltas ir smagus, šaunuolė 4u.gif

Koruklu - šauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
Koruklu labai dailu... ech ir as svajoju sita paveiksla isiuvinet bet jau planu ir taip kruvos ... doh.gif
Atsakyti
labai grazuciai visu darbeliai thumbup.gif as tai vis prie savo aguonu lauko rymau, o issiuvinetas tik mazas kampelis... unsure.gif
Atsakyti