Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2009 04 27, 14:11)
Man rodo, gražu bus. thumbup.gif

Pabandysiu gal aš įkelti:
user posted image

nerodo schmoll.gif
Atsakyti
Tai gal taip pavyks. http://lh6.ggpht.com...biscornu_01.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 27 balandžio 2009 - 13:23
QUOTE(Florestina @ 2009 04 27, 14:22)

schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 27, 13:35)

o man visur rodo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
dabar ir man visur rodo lotuliukas.gif grazu thumbup.gif
Atsakyti
Dar viena įdėja rakčiukam
user posted image
Atsakyti
Man antrasis vestuviu metrikiukas labai patiko, taip subtiliai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 27, 10:12)
siulau pabandyt ant medziagos gabalelio pripaisyt su piestuku ir pabandyt isplaut... zinok kitamedziaga tikrai neissiplauna.. tad pabandyk kad poto nereiktu gailetis

Taip butinai pabandysiu bigsmile.gif Nors man ir besiuvinejant baigia nusitrint mirksiukas.gif
Papildyta:
[quote=rasiux-,2009 04 27, 13:02]
Nu šaunuolės merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif - tiek grožių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif
O labiausiai noriu pagirti blizgutį- labai smagu, kad šiuolaikinės mergaitės dar domisi rankdarbiais, o ne beverčių žurnalų skaitymu ir naršymų po madų puslapius.

Na as pradejau nesenai siuvineti bet ziuriu visai neblogai sekasi g.gif
Pamaciau pas drauge kaip ji suvineja simpsonu seimos narius mirksiukas.gif Tai sakau viskas einam issirenku paveiksliuka einam i parde ir mokai mane siuvinet thumbup.gif
Patiko dar ir kaip thumbup.gif Ir manau as atradau savo gyslele blush2.gif Siuvineti pats smagumas negu skaityti zurnalus arba narsyti po madas wub.gif
Ir aciu Kad esat tokios draugiskos neisvaret doh.gif Pavyzdziui kai norejau kuo daugiau suzinoti apie vezliukus pasisakiau kad vaikas nors jos senai suprato ir isvijo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blizgutis11: 27 balandžio 2009 - 13:57
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 27, 14:56)

Ir aciu Kad esat tokios draugiskos neisvaret  doh.gif  Pavyzdziui kai norejau kuo daugiau suzinoti apie vezliukus pasisakiau kad vaikas nors jos senai suprato ir isvijo  verysad.gif

nesvarbu kiek tau metu... svarbu kad siuvineji thumbup.gif
Atsakyti
sukėlėm tiek diskusijų, kad nematom ruci darbelio, o taip beveik nė viena jo ir nepagyrėm... bet aš jo vis dar nematau, bet įsivaizduoju, kad turėtų būt laaabai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Na jau darbeliu grazumas thumbup.gif
Visom po balioneli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 27, 14:39)
sukėlėm tiek diskusijų, kad nematom ruci darbelio, o taip beveik nė viena jo ir nepagyrėm... bet aš jo vis dar nematau, bet įsivaizduoju, kad turėtų būt laaabai gražu  thumbup.gif

Raudonam fone, baltas ornamentas. Pamėginsiu per savo albumą kelti, gal tada visos pamatys. g.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti