Beda bedele su siuliukais schemoje reikia DMC siuliuku nr 3773, nors paleteje tik 3772 arba 3774, ka dabar baryti? gal turit minciu?
QUOTE(lizarde @ 2009 05 09, 20:54)
Beda bedele su siuliukais schemoje reikia DMC siuliuku nr 3773, nors paleteje tik 3772 arba 3774, ka dabar baryti? gal turit minciu?
Mano paletėje 3773 nurodyta skliaustuose, o šalia 407
O man isviso zurnale parodyta spalvos kodas ir parasyta koke spalva ten rausva ir t.t. nusipirkau tik dvieju spalvu nebuvo atsiveze, siandien ziuriu spalvos su kodais sumaisytos ant kremines spalvos siulu parasytas Anchor kodas 361 o knyguteje turi buti 351 o pagal 361 spalva yra orandzine Tai ka as zinau turejau pati spalvas atsirinkt
QUOTE(milka@ @ 2009 05 09, 22:04)
Mano paletėje 3773 nurodyta skliaustuose, o šalia 407
Oj milka@, kaip tai aciu
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 09, 18:11)
jo jo nerakink, gal kokios autorines uzrakins , seip jei nenori prarast ka ten dedi uzrakink, o draugai gales matyt
Rugsėje, širdingai ačiū už pasidalinimą ta informacija, kokiai turėjau tik nuojautas! Aš irgi vakar susikūriau katalogą www.gallery.ru. Kai kam uždėjau slaptažodį, bet svarstau albumą prieinamą padaryti tik draugams...
Zundyte, autorinės teisės yra rimtas dalykas... Esu su jomis pažįstama darbinėse situacijose. Jei tu ar aš, ar kažkuri dalyvių imtumėm kažką kurti - tikrai norėtumėm, kad tai nebūtų mėtoma kairėn dešinėn... Daug kur į autorines teises žvelgiama pro pirštus, bet, jei išsiaiškinama - visko gali būti. Lietuva - maža šalis. Rusija - didelė.
Gražūs darbeliai
Senas darbelis, tik dabar gavęs rėmus (:
Senas darbelis, tik dabar gavęs rėmus (:
Kibirkštėle šaunus darbelis, lygūs kryžiukai ir gražiai įrėminta
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 05 10, 00:13)
Jei galima schemute ir spalvyciu kodukus debeseliai1@gmail.com
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 05 09, 22:13)
Šauniai padirbėta
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.