Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Saunuoles tiesiog negaliu atsiziureti bigsmile.gif Siuvineju ir as bet lb mazai laiko turiu gal kada kai jau cia priprasiu ir as idesiu savo pirmuosius darbelius smile.gif
Atsakyti
Nu šaunuolės merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif - tiek grožių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif
O labiausiai noriu pagirti blizgutį- labai smagu, kad šiuolaikinės mergaitės dar domisi rankdarbiais, o ne beverčių žurnalų skaitymu ir naršymų po madų puslapius.

Ir būkit geros- nebedėkit daugiau schemų nuorodų- pamačius kraujospūdis sukyla- visko norisi, o išsiuvinėt nėr kada tiek grožio, o ir kompiuteris tuoj perplyš nuo jų (juk reikia išsisaugot dėl viso pikto) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir prašom per daug gražių savo darbų nerodyti, o tai iš pavydo ir rankos pusdienį dreba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Viskas- diagnozavau sau priklausomybę siuvinėjimui be jokios galimybės pasveikti...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2009 04 27, 12:02)
Nu šaunuolės merginos  4u.gif  4u.gif  4u.gif - tiek grožių pridėjot  wub.gif   wub.gif   wub.gif
O labiausiai noriu pagirti blizgutį- labai smagu, kad šiuolaikinės mergaitės dar domisi rankdarbiais, o ne beverčių žurnalų skaitymu ir naršymų po madų puslapius.

Ir būkit geros- nebedėkit daugiau schemų nuorodų- pamačius  kraujospūdis sukyla- visko norisi, o išsiuvinėt nėr kada tiek grožio, o ir kompiuteris tuoj perplyš nuo jų (juk reikia išsisaugot dėl viso pikto)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif
Ir prašom per daug gražių savo darbų nerodyti, o tai iš pavydo ir rankos pusdienį dreba  lotuliukas.gif   lotuliukas.gif   lotuliukas.gif
Viskas- diagnozavau sau priklausomybę siuvinėjimui be jokios galimybės pasveikti...

hm... o tai ka tada galima daryt sitam forume lotuliukas.gif lotuliukas.gif man irgi pavydas suima kai pamatai kazka grazaus ... smuikas geles ir t.t... jau gyvenimo viso neuzteks norint tiek issiuvineti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuchiux: 27 balandžio 2009 - 11:17
Merginos, kurios esat siuvineje ugio matuokles. Ant kokios Aidos siuvinejot ir kokio dydzio gavosi uzbaigtos.
Noriu pradeti siuvineti ir as ugio matuokle savo lelkai, bet vis neissienku ant kokio stambumo Aidos siuvineti. 4u.gif
Atsakyti
Registruojuosi naujoje temeleje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 27, 12:20)
Merginos, kurios esat siuvineje ugio matuokles. Ant kokios Aidos siuvinejot ir kokio dydzio gavosi uzbaigtos.
Noriu pradeti siuvineti ir as ugio matuokle savo lelkai, bet vis neissienku ant kokio stambumo Aidos siuvineti.  4u.gif

taigi buna nurodyta ... juk pasiimsi kokia 18 aida o reiks ant 14 aidos tai tau neatitiks centimetrai... gausis kur zyme kad 10cm o pas tave bus tik kokie 7cm... as va zadu siuvinet tokia ...
user posted image

tai cia reikia 11 aidos... nors nepatinka man toks stambumas bet kad viskas atitiktu tai siuvinesiu...

Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 27, 12:30)
taigi buna nurodyta ... juk pasiimsi kokia 18 aida o reiks ant 14 aidos tai tau neatitiks centimetrai... gausis kur zyme kad 10cm o pas tave bus tik kokie 7cm... as va zadu siuvinet tokia ...

tai cia reikia 11 aidos... nors nepatinka man toks stambumas bet kad viskas atitiktu tai siuvinesiu...

Taigi va ir as tokia pat susiruosiau siuvineti. Bet jau ant 11 Aidos tai tikrai nesiuvinesiu, nes nemegstu stambios. Dabar galvoju gazuoti iki Geru akiu ir apziureti 14 dydzio, nes pas mane tik 16 ir 18 dydzio Aidos yra, nes dazniausiai ant tokio smulkumo siuvineju. Paskaiciavau, kad labai maza gaunasi, kazkaip irgi be rysio atrodys.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 27, 12:33)
Taigi va ir as tokia pat susiruosiau siuvineti. Bet jau ant 11 Aidos tai tikrai nesiuvinesiu, nes nemegstu stambios. Dabar galvoju gazuoti iki Geru akiu ir apziureti 14 dydzio, nes pas mane tik 16 ir 18 dydzio Aidos yra, nes dazniausiai ant tokio smulkumo siuvineju. Paskaiciavau, kad labai maza gaunasi, kazkaip irgi be rysio atrodys.

tai jei sita siuvinesi ant 14 vistiek tau atstumai tarp centimetru zymiu neatitiks ... nebent issisiuvinesi paveiksla o zymes jau matuosi ir siuvinesi ne pagal schema ...
Atsakyti
Tai taip, zymes jau matuosiuos atskirai ir siuvinesiu pagal savo medziaga.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 04 27, 12:41)
Tai taip, zymes jau matuosiuos atskirai ir siuvinesiu pagal savo medziaga.

as irgi tokia minti turiu... nes man nepatinka su 3 siuliukais siuvinet ... o ant 11 kitaip nepasiuvinesi... tai rinksiuos 14 tikriausiai smile.gif arba pasirysiu ir siuvinesiu ant 11 doh.gif
Atsakyti
Man tai geriausiai ant 18 su viena gija, bet cia teks pratintis prie 14 jei noriu, kad butu tikra matuokle o ne kaip paveikslas. blink.gif
Atsakyti
Visos esat auksarankės ir vis darbeliai nerealaus grožio. 4u.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti