ačiū ,Paukščiuk ,pabandžiau įkelt ir tikrai labai paprasta ,dabar keliu visas schemas kiek turiu..ir be abejo ,jos visos į cd bus surašytos
QUOTE(zundyte @ 2009 05 09, 10:16)
ačiū ,Paukščiuk ,pabandžiau įkelt ir tikrai labai paprasta ,dabar keliu visas schemas kiek turiu..ir be abejo ,jos visos į cd bus surašytos
lauksim pakvietimo į draugus
būtinai ,tik kad ten ne viena schemutė iš jūsų galerijos ,bet nemažai ir internete sužvejotos ,tiesiog imu ir kopijuoju nes man patinka,gal kada prireiks man ar kam nors kitam ,nes aišku kaip dieną ,kad visas išsiuvinėt nerealu...
http://zundyte.galle...atch?a=QKb-cuN8
prašom pasižvalgyt ,o beje ,kaip į draugus pakviesti?
QUOTE(zundyte @ 2009 05 09, 10:43)
būtinai ,tik kad ten ne viena schemutė iš jūsų galerijos ,bet nemažai ir internete sužvejotos ,tiesiog imu ir kopijuoju nes man patinka,gal kada prireiks man ar kam nors kitam ,nes aišku kaip dieną ,kad visas išsiuvinėt nerealu...
O nenorėjai atskirus albumukus daryti, pagal temas, patogiau būtu
ir nerašyk lietuviškom raidėm, nes nesimato tada žodžio
jei kils klausimų rašyk į AŽ
Labutis, labai gražus katinas -virėjas.
O aš ką tik iš GA grįžau, pirkau priemones savo princesei.
O aš ką tik iš GA grįžau, pirkau priemones savo princesei.
QUOTE(zundyte @ 2009 05 09, 11:43)
Jei gali neuzakink ne vienos schemutes bu labaiū fainos isirasiau i adresyna kad kompiuteryje issaugotu
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 09, 17:51)
Jei gali neuzakink ne vienos schemutes bu labaiū fainos isirasiau i adresyna kad kompiuteryje issaugotu
jo jo nerakink, gal kokios autorines uzrakins , seip jei nenori prarast ka ten dedi uzrakink, o draugai gales matyt
Mergaites, gal zinot ar kuri is siu siulu parduotuviu dirba sekmadieni ar ilgiau sestadieni?:
J.Basanaviciaus g.18,
J.Jasinskiog.7/7,
Seskines g.32,
T.Kosciuskos g.19-2,
Vilniaus g.19,
Savanoriu pr.49/2 -www.midara.lt
Arba gal dar kur nors kokia yra. VCUPé buvau tai ten nera Aida 14 baltos. O tose internetinese parduotuvese per kiek laiko jie pristato?
J.Basanaviciaus g.18,
J.Jasinskiog.7/7,
Seskines g.32,
T.Kosciuskos g.19-2,
Vilniaus g.19,
Savanoriu pr.49/2 -www.midara.lt
Arba gal dar kur nors kokia yra. VCUPé buvau tai ten nera Aida 14 baltos. O tose internetinese parduotuvese per kiek laiko jie pristato?
kasiulai ir siuvinėjimo magija pristato per savaitę,kitur neužsisakinėjau
Rugsėje ,dėl to galerijos užrakinimo,kokios autorinės čia gali užrakint,idomu pasidarė ,jei siunčiau iš interneto tai tik tas schemas ,kurias duoda nemokamai parsisiust,ir daugiausia iš rusiškų siuvinėjimo svetainių,tai ar čia autorinės gali domėtis tokiom schemom?
Rugsėje ,dėl to galerijos užrakinimo,kokios autorinės čia gali užrakint,idomu pasidarė ,jei siunčiau iš interneto tai tik tas schemas ,kurias duoda nemokamai parsisiust,ir daugiausia iš rusiškų siuvinėjimo svetainių,tai ar čia autorinės gali domėtis tokiom schemom?
QUOTE(zundyte @ 2009 05 09, 18:25)
kasiulai ir siuvinėjimo magija pristato per savaitę,kitur neužsisakinėjau
nugis nelegaliai nete plaukioja tos schemos kas nori tas ima jei tik randa, bet siaip autorines teises nardo po gallery.ru ir uzrakina tokius albumukus, nelieka nei tau nei kitiem
apie tai jau buvo daug diskutuota, siaip ir cia forume nelegalios plaukioja daugiausiai
legali schema ta kuria nusiperki ir pagal ja siuvineji nukopinai ikeli i foruma ir jau nelegalu
taip sakant piratinem schemom "mintam", kazkas tas schemas kuria spausdina ir nori pinigus gaut
nors gali ir neuzziuret autorines, nes tokiu albumu begale- viena uzrakina, kitas atsiranda
nu vistiek nesuprantu ,kaip gali būti nelegali schema oficialiam siuvinėjimo saite ir kai parsisiuntimas nemokamas.Aš suprantu kai naujai kas sukuria,tai aišku niekas jos netalpins už dyką,reiks mokėt (ir tose pačiose svetainėse tokių pilna),nebent kas gerai susigaudo kompiuteriniuose dalykuose tai aišku sugeba ir tokias nukačalint,,yra daug svetainių kur neduoda siustis už dyka- reikia mokėt,bet tos ,kurios laisvai parsisiunčiamos ,tik paspaudus linką ,tai kaip jos tada nelegalios?Jei naršoma po gallery .ru ,tai kodėl nenaršoma po tas svetaines ,kuriose tos pačios schemos metų metais guli? Vienoj svetainėj buvau užtikus tokį dalyką ,kad duoda parsisiust tik tris schemas per 3 mėnesius ,o paaiškinta taip ,kad daugiau išsiuvinėt vistiek nespėsi..Logiška ,be abejo...bet tas užrašas atsiranda tik tada kai jau nusikopini tris ,gal ir ne pačias norimiausias schemas,nu žodžiu ,dėl to nelegalumo ir legalumo man nevisai dar aišku,nu bet tikėkimės,kad čia niekas nesiautės artimiausiu metu
Na cia autorines lieka autorinem.Savo darbus irgi gintume,jei is ju uzdirbtume. Klausimas apie gallery.ru. Aisku reik uzrakint,kad neuzblokuotu.Bet i juos ieina tik albumuku savininkai? Sakot reik i draugus isiprasyt? Tai isiprasiau pas daug,bet,kur spyneles,neleidzia ieiti.:-(Reikalauja kodo ar kotai.Tai nebesuprantu.Kaip is tikruju?Paaiskinkit prasau.Aciu.