Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ruci @ 2009 05 08, 08:42)
Pasistatyk mašina prie Lituanicos IKI ir eik Daukšos gatve beveik iki galo (turi kirtsti Vilniaus g., t.y. pagrindinę gatvę ir eiti toliau. Rėminimo dirbtuvės yra maždaug priešais grožio saloną ar drabužių parduotuvę).

Net žemėlapį įdėjai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ačiū labai, ruci,

Paukščiuko ir Loretoido angeliukai – nuostabiai subtilūs. Abiejų labai gražūs, net sau negalėčiau atsakyti į klausimą, kuris gražesnis... wub.gif

Im-bear – ir katuliai, ir jų paskirtis man labai patiko 4u.gif

Nekava – matuoklė įspūdinga. Kaži kuris prie kurio čia labiau tinka – manekenas prie matuoklės ar atvirkščiai g.gif bigsmile.gif

Radvileee, jaukus darbelis wub.gif

Paukščiuk, tavo frazė kažkam pakėlė nuotaiką visai dienai, o kai aš tik dabar ją perskaičiau – tai gal sapnuodama žvygausiu... lotuliukas.gif Net vyrui paskaičiau, bo griekas buvo su juo nepasidalinti tokiu sąmoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Frazė ne mano, bet laiku pasitaikiusi, tai ir įkėliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas vakare,
Tokis klausimas būtų: kur geriausia talpinti schemas (internetinėje erdvėje), tiksliau, kur mažesnė tikimybė, kad jas greitai "užbanins". Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte savo patirtimi.
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 08, 22:38)
Labas vakare,
Tokis klausimas būtų: kur geriausia talpinti schemas (internetinėje erdvėje), tiksliau, kur mažesnė tikimybė, kad jas greitai "užbanins". Būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte savo patirtimi.

Man patinka laikyti gallery.ru, gali būt užsirakinusi nuo pašalinių akių smile.gif
Atsakyti
O čia dovana tėčiui gimtadienio proga smile.gif jis kadangi mėgėjas sukinėtis virtuvėje, tai dovana buvo labai patenkintas ir iškart panaudojo pagal paskirtį biggrin.gif
Nuotraukytė biškiuką tamsi blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 05 08, 23:54)
O čia dovana tėčiui gimtadienio proga smile.gif jis kadangi mėgėjas sukinėtis virtuvėje, tai dovana buvo labai patenkintas ir iškart panaudojo pagal paskirtį biggrin.gif

super thumbup.gif labai fainai biggrin.gif
aš taip pat šitą "šefą" siuvinėjau, tik kiek kitokie atspalviai pas mane buvo.
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 05 09, 00:54)
user posted image

Fainuolis katinas thumbup.gif
Atsakyti
Sandrulia, labai gražus katinas wub.gif Gal schemute galėtum pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagyras mano katuliams! 4u.gif

radvileee, labai grazus vaizdas su nameliu!

Loretoidas, grazus angeliukas, o jau kokia grazi nuotrauka!

Nekava – labai faina matuokle ir manekenas!

Sandrulia, koooks katinas! Smagu, kad tetis liko patenkintas!
Atsakyti
Mergaitės ,kurios turit gallery.ru schemutes susidėjusios ,gal galit paaiškint,aš irgi pasidariau sau tokį dalykėlį ,tik kai nieko panašaus dar nesu dariusi tai kyla toks klausimas: kai dedi nuotrauką tai ten iš karto įdeda taip ,kad ją paskui galima atidaryt didesnę ir išsisaugot ,ar ten ką nors specialiai reikia daryt kad paskui ją padidintų,man tokiai nelabai nusimanančiai tokiuose dalykuose ,tai kažin ar būtų lengva kažką ten dar darynėt dėl tų nuotraukų padidinimo,o sukelt kažkur internete schemutes tai norisi ,kad nedingtų viskas,jei kartais kompas sugestų.Aišku turiu ir į cd susirašius daugumą ,bet internete laikyt patogiau...Ir iš viso ,gal ten labai sudėtinga viskas,gal neverta pradėt,kažkodėl truputį baisu...
Atsakyti
O čia dovana tėčiui gimtadienio proga smile.gif

bigsmile.gif thumbup.gif labai fainas katulis ir pati įdėja thumbup.gif
QUOTE(zundyte @ 2009 05 09, 09:13)
Mergaitės ,kurios turit gallery.ru  schemutes susidėjusios ,gal galit paaiškint,aš irgi pasidariau sau tokį dalykėlį ,tik kai nieko panašaus dar nesu dariusi tai kyla toks klausimas: kai dedi nuotrauką tai ten iš karto įdeda taip ,kad ją paskui galima atidaryt didesnę ir išsisaugot ,ar ten ką nors specialiai reikia daryt kad paskui ją padidintų,man tokiai nelabai nusimanančiai tokiuose dalykuose ,tai kažin ar būtų lengva kažką ten dar darynėt dėl tų nuotraukų padidinimo,o sukelt kažkur internete schemutes tai norisi ,kad nedingtų viskas,jei kartais kompas sugestų.Aišku turiu ir į cd susirašius  daugumą ,bet  internete laikyt patogiau...Ir iš viso ,gal ten labai sudėtinga viskas,gal neverta pradėt,kažkodėl truputį baisu...

paspaudus po nuotrauka сохранить оригинал, ją iškart atsidarys visu savo dydžiu. O saugiausia viską laikyti CD, o tik dėl patogumo internete mirksiukas.gif
Atsakyti