Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Paukščiuk, Loretoidas, abiejų angeliukai fantastiški ir labai mieli wub.gif
Atsakyti
paukščiuk ir Loretoidas, labai mieli angeliukai wub.gif

Im-bear, fainuoliai kačiukai thumbup.gif ar teisingai supratau, kad čia pirmas tavo siuvinėtas kryželiu darbelis?

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 08, 11:57)
-"Stovi tiltas... Teka upe... Ant to tilto varna tupi... Nu ir ******... Tegul tupi... Stovi tiltas... Teka upe... ir t.t."

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 08, 13:24)
Im-bear, fainuoliai kačiukai  thumbup.gif  ar teisingai supratau, kad čia pirmas tavo siuvinėtas kryželiu darbelis?

Pats pirmiausias, delto ir pasirinkau nesudetinga paveiksliuka smile.gif Aciukas, astulia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 08, 13:00)
O del reminimo, matai, kai pirma karta nesiau, tai ir nezinau, kaip turi atrodyti, na lygtai pasirodė, kad truputuką kreivoka ta kanva itempta, bet kadangi labai rekomendavo sias dirbtuves, tai pagalvojau, kad man pasirode  g.gif  Tiek to, vis vien nieko jau nekeisiu, o kita karta jau busiu atidesne  ax.gif

O kur rėminai?
Šiaip tikrai labai gražūs katinėliai, labai dera su tomis figūrėlėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 05 08, 13:11)
Paukščiuk, kaip gražiai tavo variantas atrodo wub.gif

bigsmile.gif Iki tavo grožių man dar toli thumbup.gif , bet ačiū 4u.gif

Gal kartais paukščiukus radai blush2.gif
Atsakyti
nu nedrasiai, bet ir as pasirodysiu blush2.gif

Cia pradziu pradzia biggrin.gif
user posted image

o cia jau su manikenu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(nekava @ 2009 05 08, 12:55)
o cia jau su manikenu  thumbup.gif

wooow thumbup.gif ir darbelis, ir manekenas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 08, 12:57)
nebsinervinam nei del nieko. kartojam patys sau relaksacine fraze. Reikia kartoti neskubant, isijauciant i esme, derinti su kvepavimu.

-"Stovi tiltas... Teka upe... Ant to tilto varna tupi... Nu ir ******... Tegul tupi... Stovi tiltas... Teka upe... ir t.t."

Kartoti kol apsiraminsit...

thumbup.gif lotuliukas.gif

Sorry, kad įlindau taip į jūsų temą..bet nu nuotaiką šis postas pakėlė visai likusiai dienai.. lotuliukas.gif

Beje..gražūs visų darbeliai.. 4u.gif ..Užsėdu ant adatos ir aš retkarčiais..kai norisi nuo virbalų pailsėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salne @ 2009 05 08, 13:44)
Užsėdu ant adatos ir aš retkarčiais..kai norisi nuo virbalų pailsėti smile.gif

tai gal turi jau ir ką parodyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 08, 14:46)
tai gal turi jau ir ką parodyt?  bigsmile.gif

Turiu dar nebaigtų darbelių..Kai pabaigsiu būtinai pasirodysiu.. ax.gif
Atsakyti
Labai grazios katytes ir angeliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Jei galima katyciu schemas i debeseliai1@gmail.com
Beto dabar susipirkau jau spalvytes siuvinesiu suniuka kai ipusesiu pasirodysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 05 08, 13:27)
O kur rėminai?
Šiaip tikrai labai gražūs katinėliai, labai dera su tomis figūrėlėmis  thumbup.gif

Aciu! O reminau Zverine, ten netoli tilto yra kelios dirbtuves salia, tai pirmame ruselyje reminau. Anksciau ten reminau nuotraukas, tai visada likdavau patenkinta, nors ir dabar esu patenkinta - man vistiek grazu, nors gal ir nevisai gerai itempe ax.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 08, 15:14)
Labai grazios katytes ir angeliukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Jei galima katyciu schemas i debeseliai1@gmail.com
Beto dabar susipirkau jau spalvytes siuvinesiu suniuka kai ipusesiu pasirodysiu  blush2.gif

Aciu, blizguti! Va cia sudejau visas schemutes, gal kam dar prireiks )))

Manekineko katukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 gegužės 2009 - 15:07