Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Metija @ 2009 05 08, 00:38)
Ačiū už atsakymą apie dirbtuves... Tik, blembački, nežinau kaip aš ten rasiu senamiesty kur mašiną pasistatyt, o ir apskritai - Kauno senamiestis man - gana tamsus miškas. Štai su Vilnium - kitas reikalas...  Gal teks užsukt į "Rėmai ir rėmeliai", kur Zundytė rėmino, Savanorių prospekte tai jau tikrai rasiu...
Pasistatyk mašina prie Lituanicos IKI ir eik Daukšos gatve beveik iki galo (turi kirtsti Vilniaus g., t.y. pagrindinę gatvę ir eiti toliau. Rėminimo dirbtuvės yra maždaug priešais grožio saloną ar drabužių parduotuvę).
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 05 08, 08:42)
Pasistatyk mašina prie Lituanicos IKI ir eik Daukšos gatve beveik iki galo (turi kirtsti Vilniaus g., t.y. pagrindinę gatvę ir eiti toliau. Rėminimo dirbtuvės yra maždaug priešais grožio saloną ar drabužių parduotuvę).

o kaip čia kokybė? ar normaliai ištampo siuvinuką? nes ten kur rėminau paskutiniu metu apsileido..
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 07, 20:21)
O kokią aš radau schemutę, vadinasi "Niekad nepasiduok" lotuliukas.gif

jei nesunku taiir as noriu schemutes neringakavaliauskiene@freemail.lt
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2009 05 08, 08:48)
o kaip čia kokybė? ar normaliai ištampo siuvinuką? nes ten kur rėminau paskutiniu metu apsileido..
Na, lyg ir gera ta kokybė g.gif Neužkliuvo man blush2.gif
Atsakyti
mano širdies angeliukas wub.gif , didelis dėkui Loretoidui už schemutę 4u.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Na, pagirsiu dar kartą ax.gif Fantastiškas darbelis wub.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites 4u.gif
Noriu pasigirti savo pirmuoju įremintu darbeliu (prieš tai siuvinėjau tik meškiuką Romeo, kuri jau jums rodžiau ax.gif ) O čia feng-šui katukai, jie buvo siuvinėjami, kad pritraukti gerove ir didelius pinigus savo šeimai mirksiukas.gif Šiaip mačiau, kad juos siuvinėja ir remina po vieną, bet aš labai norėjau turėti juos abu vienoje vietoje. Tiesa, jie turėjo būti tryse, bet trečias katukas, nors ir panašus į juos, bet vis tiek skiriasi (nes jis kitos autorės) - tai aš jį tiesiog atkirpau rolleyes.gif

user posted image

user posted image

P.S. Pauksciuk, labai mielas angeliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 08 gegužės 2009 - 11:37
labai gražus angeliukas ,Paukščiuk ,o aš šiandien visą rytą siuvinėjau ,kai jau pabaigiau ,apsižiūrėjau ,kad ne tos spalvos siūlu doh.gif ,nes schemoje labai panašūs simboliai skirtingų spalvų siulus žymi ,tai paskui pusę išardžiau verysad.gif ,taip pikta buvo ,bet paskui pagalvojau -kas nedirba tas neklysta ,kitą kartą atidesnė būsiu ax.gif
gavau užsakymą išsiuvinėt metriką draugės anūkui ,tai siuntinuko iš kasiulai laukiu,ir dar prie tos pačios progos užsisakiau dar vienam darbeliui siūlus ,prieš kokius du mėn radau scemą,"meilė iš pirmo žvilgsnio " vadinasi.taipnoriu jį siuvinėt ,kad matyt ir pradėsiu kai tik siūlus gausiu,nemėgstu monotonijos ,siuvinėt kelis darbus iš karto man tinka,gal ir labai negerai taip daryt ,bet man smagu blush2.gif
Atsakyti
Im-bear bigsmile.gif pagaliau sulaukiau bigsmile.gif thumbup.gif Fainuoliai katuliai ir kaip visi darbeliai, su puikia sava istoriją wub.gif Turi puikias rankas, nes kaip pirmas darbas, gražiai išsiuvinėtas 4u.gif .

Tik rėminant darbelį prastai ištampė verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(zundyte @ 2009 05 08, 12:44)
o aš šiandien visą rytą siuvinėjau ,kai jau pabaigiau ,apsižiūrėjau ,kad ne tos spalvos siūlu doh.gif  ,nes schemoje labai panašūs simboliai skirtingų spalvų siulus žymi ,tai paskui pusę išardžiau verysad.gif ,taip pikta buvo ,bet paskui pagalvojau -kas nedirba tas neklysta ,kitą kartą atidesnė būsiu ax.gif

Čia žiauriai ne į temą, bet nesusilaikiau blush2.gif

nebsinervinam nei del nieko. kartojam patys sau relaksacine fraze. Reikia kartoti neskubant, isijauciant i esme, derinti su kvepavimu.

-"Stovi tiltas... Teka upe... Ant to tilto varna tupi... Nu ir ******... Tegul tupi... Stovi tiltas... Teka upe... ir t.t."

Kartoti kol apsiraminsit...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 08, 12:48)
Im-bear bigsmile.gif  pagaliau sulaukiau  bigsmile.gif thumbup.gif  Fainuoliai katuliai ir kaip visi darbeliai, su puikia sava istoriją  wub.gif Turi puikias rankas, nes kaip pirmas darbas, gražiai išsiuvinėtas 4u.gif .

Tik rėminant darbelį prastai ištampė  verysad.gif

Ačiukas, Pauksciuk biggrin.gif

O del reminimo, matai, kai pirma karta nesiau, tai ir nezinau, kaip turi atrodyti, na lygtai pasirodė, kad truputuką kreivoka ta kanva itempta, bet kadangi labai rekomendavo sias dirbtuves, tai pagalvojau, kad man pasirode g.gif Tiek to, vis vien nieko jau nekeisiu, o kita karta jau busiu atidesne ax.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 08, 12:57)
nebsinervinam nei del nieko. kartojam patys sau relaksacine fraze. Reikia kartoti neskubant, isijauciant i esme, derinti su kvepavimu.

-"Stovi tiltas... Teka upe... Ant to tilto varna tupi... Nu ir ******... Tegul tupi... Stovi tiltas... Teka upe... ir t.t."

Kartoti kol apsiraminsit...

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 08, 12:30)
mano širdies angeliukas  wub.gif
Gražus wub.gif
QUOTE(Im-bear @ 2009 05 08, 12:36)
Noriu pasigirti savo pirmuoju įremintu darbeliu
wub.gif
Atsakyti
Paukščiuk, kaip gražiai tavo variantas atrodo wub.gif
O aš irgi pagaliau savąjį įrėminau, kai prireikė dovanėlės mažai mergytei bigsmile.gif

user posted image

Daugiau: čia
Atsakyti