Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 07, 19:25)
Jei gali atsiusk man i el. pasta debeseliai1@gmail.com Schemute ir pati paveiksliuka ir jei yra spalvyciu kodukai smile.gif

Ten kodukai šalia schemutės surašyti.

Išsiunčiau abiem prašiusiom.

Pagal schemutę šis variantas:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 07 gegužės 2009 - 19:36
QUOTE(Florestina @ 2009 05 07, 21:29)
Ten kodukai šalia schemutės surašyti.

Išsiunčiau abiem prašiusiom.

Pagal schemutę šis variantas:
user posted image

Aciu 4u.gif
Atsakyti
padekite kaip reikia ideti paveiksleli,nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 05 07, 19:47)

Pirmam puslapy parašyta.
Atsakyti
jei rusiškai moki tai per www.radikal.ru labai paprasta ,kai susirasi kompe paveiksliuką tai kai ji įkraus pasirink "kartinka v tekste" linką, nukopini jį ir į atsakymą nupastini.labai viskas lengva 4u.gif
ps ,man per imageshack niekaip nebeideda blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zundyte: 07 gegužės 2009 - 19:53
QUOTE(Uodegyte @ 2009 05 07, 21:47)

Jei ko nesupranti kai paskaitysi pirma puslapi tadar pan parasyk per az pasakysiu savo skype aisku jei tu utir atsiustum paveiksleli ikelciau smile.gif
Atsakyti
A kur visos dinge? Matyt jau kryziukus deliojat, eisiu ir as. Mazoji uzmigo tai dabar jau griebsiu siuvini i rankas ir padeliosiu kryziuku ir as.
Atsakyti

Rne
Gal galetum pirmu meskinu schema atsiusti? g_m2240@yahoo.com
dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aga1: 07 gegužės 2009 - 22:07
Štai kokį linksmą paveikslėlį aš radau hihihi.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 06, 14:44)
Veidas paplaukes, jame visai nera BS, viskas isgaunama kryziuku 1 siulu per 1 siula. Priedai nera specialus Nimue, bet kurioj didesnej rankdarbiu parduotuvej gali nusipirkti bet kokiems tikslams, ka as ir padariau. Norejau, kad rezultatas butu artimas originalui. Pavadzius pabandziau susukti is siulu, bet nesiziurejo visiskai schmoll.gif O vaiku kambariui as siek tiek suabejociau ar siuvineti. Piesinys nelabai jau vaikiskas mastau.gif

ane g.gif aš žinok specialiai šviesų liną pirkau, kad išryškėtų labiau tas piešinys. Nu bet ai, jei bus per subtilu, tai galės ne vaikų kambary, o pvz tūlike kokiam pasikabint- bile žmonėms gerai. rolleyes.gif (o geriausia man, apturėsiu siuvinėjimo kaifą)

QUOTE(Metija @ 2009 05 06, 18:33)
kur rėminai? Matau, kad esi kaunietė, aš kitą savaitę būsiu Kaune, galvoju gal į Kauną vežt rėmint...

hm, šiaip aš ir mano siuvinėjančios bičiulės rėminam senamiestyje, Daukšos gatvėje Reprodukcijų centras ar kaip vadinasi, (lįsti dar gilyn už žaislų pardės "Zebro pieva") Ten labai daug jie siuvinių gauna...
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 05 07, 23:39)
Nu bet ai, jei bus per subtilu, tai galės ne vaikų kambary, o pvz tūlike kokiam pasikabint- bile žmonėms gerai.  rolleyes.gif (o geriausia man, apturėsiu siuvinėjimo kaifą)

hm, šiaip aš ir mano siuvinėjančios bičiulės rėminam senamiestyje, Daukšos gatvėje Reprodukcijų centras ar kaip vadinasi, (lįsti dar gilyn už žaislų pardės "Zebro pieva") Ten labai daug jie siuvinių gauna...

Prajuokinai su tūliku lotuliukas.gif

Ačiū už atsakymą apie dirbtuves... Tik, blembački, nežinau kaip aš ten rasiu senamiesty kur mašiną pasistatyt, o ir apskritai - Kauno senamiestis man - gana tamsus miškas. Štai su Vilnium - kitas reikalas... Gal teks užsukt į "Rėmai ir rėmeliai", kur Zundytė rėmino, Savanorių prospekte tai jau tikrai rasiu...

Likimo ironija - draugė, kuriai ir dovanosiu įrėmintą paveikslėlį gyvena Kaune... Nu, bet gi nesakysiu jai - padėk rasti rėminimo dirbtuves, bo tau dovaną reik įrėmint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 08, 00:38)

Ačiū už atsakymą apie dirbtuves... Tik, blembački, nežinau kaip aš ten rasiu senamiesty kur mašiną pasistatyt, o ir apskritai - Kauno senamiestis man - gana tamsus miškas. Štai su Vilnium - kitas reikalas...  Gal teks užsukt į "Rėmai ir rėmeliai", kur Zundytė rėmino, Savanorių prospekte tai jau tikrai rasiu...

Man tai patinka Vilniuje Dysnos gatvej - remina Romas. Dar ne karto nenusivyliau
Atsakyti