Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(linute&D @ 2009 05 07, 19:02)
Sveikos darbstuoles, noriu issiuvinet kazka svelnaus ir grazaus kad galeciau pakabint ant sienos prie kudikio loveles. Gal turit schemu, bet is didesniu.

Kudikis - meragite arr berniukas man labai mieli tokie

user posted image user posted image user posted image

Labai didelis thumbup.gif jei kuris patiks rasyk - atsiusiu
user posted image
Atsakyti
Man reikia kad tiktu ir tam ir tam:) paskui gal liks ir anukam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 07, 14:19)
Pagaliau prisiruošiau įrėminti  doh.gif , jau pykau ant savęs, kad visą savaitę negaliu prisiruošti ir užbaigti. Kadangi buvau blogai apskaičiavusi medžiagytę, tai teko pirkti pasportą  blush2.gif

Prisimenu šią tavo širdelę ir, kad labai arti kraštelio ji buvo gavusis. Tai vat šios bėdos dabar, kai įrėminai, tikrai net nebenumanyčiau. Tikriausiai čia pasporto spalva labai vykus. Kiek supratau - pati rėminai?
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 07, 19:35)
Prisimenu šią tavo širdelę ir, kad labai arti kraštelio ji buvo gavusis. Tai vat šios bėdos dabar, kai įrėminai, tikrai net nebenumanyčiau. Tikriausiai čia pasporto spalva labai vykus. Kiek supratau - pati rėminai?

taip, buvo vos keli mm likę, tai užsakynėjau baltą pasportą ir pati rėminau smile.gif

linute&D o kaip tau šis? schemą rasi paspaudusi ant foto

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 07, 19:52)
taip, buvo vos keli mm likę, tai užsakynėjau baltą pasportą ir pati rėminau smile.gif

Labai dailiai įrėminai! 4u.gif Ypač, kai tik tiek mažai medžiagėlės iš krašto buvo likę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 07, 19:56)
Labai dailiai įrėminai!  4u.gif Ypač, kai tik tiek mažai medžiagėlės iš krašto buvo likę  thumbup.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 07, 14:19)
Pagaliau prisiruošiau įrėminti  doh.gif , jau pykau ant savęs, kad visą savaitę negaliu prisiruošti ir užbaigti. Kadangi buvau blogai apskaičiavusi medžiagytę, tai teko pirkti pasportą  blush2.gif

labai graziai atrodo wub.gif kavos uzsinorejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 07, 19:52)

linute&D o kaip tau šis? schemą rasi paspaudusi ant foto

user posted image

Man si visai nieko, tik kad noretusi daugiau spalvu ir man reiktu trieju panasiu kad kazkuo sietusi
Atsakyti
QUOTE(linute&D @ 2009 05 07, 20:11)
Man si visai nieko, tik kad noretusi daugiau spalvu ir man reiktu trieju panasiu kad kazkuo sietusi

Tad siūlau nepatingėti ir pasiieškoti mirksiukas.gif , užsuk į schemų ieškojimo temikę ir pasižvalgyk po nuorodėles 4u.gif
Atsakyti
O kokią aš radau schemutę, vadinasi "Niekad nepasiduok" lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 07, 21:21)

Jei gali atsiusk man i el. pasta debeseliai1@gmail.com Schemute ir pati paveiksliuka ir jei yra spalvyciu kodukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 07, 20:21)

O čia tai jėga hihihi.gif hihihi.gif Gal galima schemutę į mildabar@gmail.com ? ax.gif ax.gif
Atsakyti