Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Florestina gal ta antra galetumet atsiusit i justcolalt@gmail.com? ax.gif
Paukščiukas, laaabai grazus sie, bet man nerodo schemu verysad.gif atsidaro viskas, bet ten kazka raso ir nerodo schemu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2009 05 07, 13:19)
Paukščiukas, laaabai grazus sie, bet man nerodo schemu verysad.gif  atsidaro viskas, bet ten kazka raso ir nerodo schemu. schmoll.gif

Kurios nori, pamėginsiu išsisaugoti? parašyk į AŽ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 07 gegužės 2009 - 12:32
1 ir 4 4u.gif
Labai aciu ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 06, 21:45)
Aciu bet kaip man daryti pas mus nera DMC siulu o tik anchor ir coats arba paprasti rusiski  doh.gif  verysad.gif

Tai arba konevrtuotis spalvas i kitos firmos siuliukus, kaip patare merginos arba uzsisakyti internetu siulus.
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau įrėminti doh.gif , jau pykau ant savęs, kad visą savaitę negaliu prisiruošti ir užbaigti. Kadangi buvau blogai apskaičiavusi medžiagytę, tai teko pirkti pasportą blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 07, 14:19)
Pagaliau prisiruošiau įrėminti  doh.gif , jau pykau ant savęs, kad visą savaitę negaliu prisiruošti ir užbaigti. Kadangi buvau blogai apskaičiavusi medžiagytę, tai teko pirkti pasportą  blush2.gif

Na betgi labai grazu ir su pasportu. Dailus labai darbelis !
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2009 05 07, 12:19)
Paukščiukas, laaabai grazus sie, bet man nerodo schemu verysad.gif  atsidaro viskas, bet ten kazka raso ir nerodo schemu. schmoll.gif

Išsiunčiau. 4u.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruošiau įrėminti  doh.gif , jau pykau ant savęs, kad visą savaitę negaliu prisiruošti ir užbaigti. Kadangi buvau blogai apskaičiavusi medžiagytę, tai teko pirkti pasportą  blush2.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 07, 15:19)

user posted image

O man su pasportu labai gražiai atrodo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Paukščiuk, man irgi su passpartu gražu mirksiukas.gif Tik man rodosi kad kvadratinis rėmelis geriau atrodytų ax.gif blush2.gif

O pats darbelis - tai super! Pradedu ir aš kažko panašaus į virtuvę norėt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 07, 15:28)
Išsiunčiau. 4u.gif

Aciu jau gavau 4u.gif mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti

Grazu. Tik rėmelio man prašosi kvadratinio, ir pasporto palikto po vienodai is visu sonu. Ar cia yra kazkokia speciali priezastis, kodel turi buti staciakampis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 07 gegužės 2009 - 14:41