Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(astulia @ 2009 05 06, 22:36)
paukščiukui tai taip, o blizgutis irgi prašė, tai jai jis jau nelabai tinka  smile.gif

blizgučio prašymo nepastebėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 05 06, 23:58)
Norejau paklausti tai kuri medziaga is Aidos yra pati smulkiausia g.gif
Nepykit kad toks durnas klausimas 4u.gif

Niekas negime visko zinodamas, nera ko pykti. As pati ne taip seniai suzinojau apie visus nr, siulus ir t.t. mirksiukas.gif

Papildyta:
[quote=astisius,2009 05 06, 20:30]
Aga1, kooookie katinai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Gal schemutę galima???????? astisius@yahoo.com blush2.gif blush2.gif

O aš pagaliau įsirėminau savo pirmą darbelį.....aišku, paveiksliukas visoms turbūt jau iki skausmo įsiėdęs, bet man labai gražus..... biggrin.gif

Dekui. Tavo irgi fainuoliski darbeliai. Kai man prireiks tokios schemutes - prasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 05 06, 19:30)
O aš pagaliau įsirėminau savo pirmą darbelį.....aišku, paveiksliukas visoms turbūt jau iki skausmo įsiėdęs, bet man labai gražus..... biggrin.gif
Gražu thumbup.gif
Atsakyti
[B]columbia, Cercikas, Kotita, krapstaliuke, ar schemute tinka, ar reiktu didesnes?
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 07, 00:33)
[B]columbia, Cercikas, Kotita, krapstaliuke, ar schemute tinka, ar reiktu didesnes?

geriausia shemučių čia nedėt, geriau kokią nuorodą arba e-mailu išsiuntinėt, nes jos per čia nelabai įžiūrimos gaunasi, nesididina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 07, 01:33)

Nematiau ir as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 06, 20:45)
Aciu bet kaip man daryti pas mus nera DMC siulu o tik anchor ir coats arba paprasti rusiski  doh.gif  verysad.gif

tarp rusišku tikrai nerasi, tad teks konvertuoti mirksiukas.gif

QUOTE(tyli_tyla @ 2009 05 06, 22:03)
berots 20 nr. smulkiausia. nors gyvai nesu tokios mačius, tik 18  rolleyes.gif

turiu tokios, i 1 cm telpa 10 kryžiukų , tik nežinau kieno ji , kokybė taip pat nėra ideali, bet neskista mirksiukas.gif
Atsakyti
Svekos visos mirksiukas.gif gal kuri turit schemu u Prancuzija? rolleyes.gif Buciau labai dekinga ax.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2009 05 07, 11:28)
Svekos visos mirksiukas.gif  gal kuri turit schemu u Prancuzija? rolleyes.gif  Buciau labai dekinga ax.gif  4u.gif  blush2.gif

Yra tema skirta schemų paieškai, gal ten kas nors galės padėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 07, 01:33)

smulki labai, gal galima originala į e-mail?
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 07, 11:39)
Yra tema skirta schemų paieškai, gal ten kas nors galės padėti. g.gif

Turiu tokią:
user posted image

ir tokią
user posted image

Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image