Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(e.meskine @ 2009 04 27, 09:45)
ir kalnai  thumbup.gif ir dezute thumbup.gif  ir rankine  thumbup.gif  tiesiog labai viskas grazu  clap_1.gif  clap_1.gif  clap_1.gif  as jau senokai buvau prisedusi prie savo darbo man spec. baigiamieji, tai daug reikika mokytis, bet siaip jau esu pradejusi savo teveliu portreta...
ogi pasakysiu toki dalykeli...kazkuria diena vaikstinejau po miesta su savaja mazule, ir uzejau sakau reikia paziureti buvusioj lagetoj ten dabar medziagu parduotuve ar yra kanios pirkti....o gi yra ir dar kokia kaina  thumb_yello.gif  ten ta medziaga be numerio, tai paziurejau panasi i 14 aida  plotis 1m 50 cm  o kaina 1 metro 18 LT thumbup.gif  tai kojas pakirto, nesenai gerose akyse pirkau tokia tai ten plotis 1m 20 cm o metro kaina 49 LT.... fool.gif  fool.gif  fool.gif

cia tikriausiai lietuviska... pas mus ji 17lt kainuoja... o tu ja ciupinejai? ji laaaaaaaaaaaabai skysta... jei neturi numerio tai tikrai skysta lietuviska kanva ten... neklausei pardavejos?
Atsakyti
a vot ir neklausiau, bet ji tokia ne kaip merlius kad visai skysta, man pasirode normali, bet va reiktu labiau pazeti, nes kai kaina pasake biski kazkaip susimeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 04 27, 10:02)
a vot ir neklausiau, bet ji tokia ne kaip merlius kad visai skysta, man pasirode normali, bet va reiktu labiau pazeti, nes kai kaina pasake biski kazkaip susimeciau  schmoll.gif

na ne tokia kaip merlius... bet jei ten lietuviska tai ji atitinka 12 aidos tankuma .. as nusipirkus buvau... niekam tikusi.. na pora smulkiu darbeliu issiuvinejau ir viskas ... geriau jau moku 33lt ir nusiperku 14 aida DMC smile.gif
Atsakyti
rodau ir as ka siuvineju... va kiek dar suns liko... user posted image

o cia kai suo nusibosta pasiimu... smile.gif user posted image

o bus toks user posted image
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 04 27, 09:45)
paziurejau panasi i 14 aida  plotis 1m 50 cm  o kaina 1 metro 18 LT thumbup.gif  tai kojas pakirto, nesenai gerose akyse pirkau tokia tai ten plotis 1m 20 cm o metro kaina 49 LT.... fool.gif  fool.gif  fool.gif

man kas duotu ta po 18 lt tai tik dulkem valyt doh.gif , turiu gabaliuka pirkus pries kokius 7metus, tai pabandziau ir pameciau nora siuvinet kol per foruma radau GA, nors ir daug brangiau, bet rezultatas vertas , vienas malonumas palyginus su lietuviska
Atsakyti
Na ir naujos temos pradžia blink.gif
ir kalnai, ir dėžutė, ir rankinė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kokie darbai pasirodys į temos pabaigą ?
ir pradėti darbeliai visų ok.gif
ŠAUNUOLĖS visos clap.gif
Atsakyti
egliuchiux nuostabus ciucis thumbup.gif labai grazus ,o as vis pakiloju schemele ir nesidristu pradeti blush2.gif bet tikrai pakils kaska dabar jau rankos ir iki sito darbelio.... ax.gif kai tavo pamaciau tai tikrai imsiuosi...ciuciaus... bigsmile.gif kaiek laiko jau siuvineji si paveiksla..???
Atsakyti
QUOTE(masiniukas @ 2009 04 27, 11:20)
egliuchiux nuostabus ciucis thumbup.gif  labai grazus ,o as vis pakiloju schemele ir nesidristu pradeti blush2.gif  bet tikrai pakils kaska dabar jau rankos ir iki sito darbelio.... ax.gif kai tavo pamaciau tai tikrai imsiuosi...ciuciaus... bigsmile.gif  kaiek laiko jau siuvineji si paveiksla..???

menesi su trupuciu... bet jau savaite laiko kai nepalieciau... kraustymosi darbai... o ir siulu pritrukai kaikuriu... tai nenuvaziuoju niekaip i klaipeda doh.gif todel pradejau ta asoti..
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės naujuose namučiuose wub.gif wub.gif Visų darbai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Galėčiau ne tik po 4u.gif 4u.gif 4u.gif Bet ir medalius užkabint first.gif first.gif first.gif Mane ypač sužavėjo kalnai ir šuo bigsmile.gif bigsmile.gif O čia noriu pasirodyt jau užbaigtą puokštę user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 27, 11:37)
Sveikos darbštuolytės naujuose namučiuose  wub.gif  wub.gif  Visų darbai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Galėčiau ne tik po  4u.gif  4u.gif  4u.gif Bet ir medalius užkabint  first.gif  first.gif  first.gif Mane ypač sužavėjo kalnai ir šuo  bigsmile.gif  bigsmile.gif O čia noriu pasirodyt jau užbaigtą puokštę user posted image

kaip man patinka geles wub.gif ypac violetines ... gal schemute galima ? blush2.gif egliuchiux@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2009 04 27, 11:41)
kaip man patinka geles  wub.gif  ypac violetines ... gal schemute galima ?  blush2.gif  egliuchiux@gmail.com

Prašom, išsiunčiau flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 27, 11:52)
Prašom, išsiunčiau  flirt.gif

aciuks.gif
Atsakyti