QUOTE(e.meskine @ 2009 04 27, 09:45)
ir kalnai ir dezute ir rankine tiesiog labai viskas grazu as jau senokai buvau prisedusi prie savo darbo man spec. baigiamieji, tai daug reikika mokytis, bet siaip jau esu pradejusi savo teveliu portreta...
ogi pasakysiu toki dalykeli...kazkuria diena vaikstinejau po miesta su savaja mazule, ir uzejau sakau reikia paziureti buvusioj lagetoj ten dabar medziagu parduotuve ar yra kanios pirkti....o gi yra ir dar kokia kaina ten ta medziaga be numerio, tai paziurejau panasi i 14 aida plotis 1m 50 cm o kaina 1 metro 18 LT tai kojas pakirto, nesenai gerose akyse pirkau tokia tai ten plotis 1m 20 cm o metro kaina 49 LT....
ogi pasakysiu toki dalykeli...kazkuria diena vaikstinejau po miesta su savaja mazule, ir uzejau sakau reikia paziureti buvusioj lagetoj ten dabar medziagu parduotuve ar yra kanios pirkti....o gi yra ir dar kokia kaina ten ta medziaga be numerio, tai paziurejau panasi i 14 aida plotis 1m 50 cm o kaina 1 metro 18 LT tai kojas pakirto, nesenai gerose akyse pirkau tokia tai ten plotis 1m 20 cm o metro kaina 49 LT....
cia tikriausiai lietuviska... pas mus ji 17lt kainuoja... o tu ja ciupinejai? ji laaaaaaaaaaaabai skysta... jei neturi numerio tai tikrai skysta lietuviska kanva ten... neklausei pardavejos?