Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 06, 21:45)
Aciu bet kaip man daryti pas mus nera DMC siulu o tik anchor ir coats arba paprasti rusiski  doh.gif  verysad.gif

tai tuos dmc konvertuokis į anchorą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 06, 20:45)
Aciu bet kaip man daryti pas mus nera DMC siulu o tik anchor ir coats arba paprasti rusiski  doh.gif  verysad.gif

pora žinučių aukščiau įdėjau siūlų konvertorių mirksiukas.gif pasinaudok juo ir turėsi anchor spalvas smile.gif
Papildyta:
galvoju, gal reikia pasirodyt su savo procesu rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 06, 20:43)
thumbup.gif  4u.gif  labai paprastas ir lengva naudotis, ačiū  4u.gif

Dar vienas, čia nereikia rašyti kiekvieno numeriuko, jie visi iš karto matosi pagal eilę 4u.gif

http://dmctransforma....com/A-DMC.html
Atsakyti
ačiū visoms už vertinimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 06, 21:00)
Dar vienas, čia nereikia rašyti kiekvieno numeriuko, jie visi iš karto matosi pagal eilę  4u.gif

šitas patogus, jei reikia iš anchor į dmc konvertuot, o atvirkščiai tai jau š... ilgai ieškot reikėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 06, 21:55)

galvoju, gal reikia pasirodyt su savo procesu  rolleyes.gif

bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
QUOTE(Metija @ 2009 05 06, 22:00)
Dar vienas, čia nereikia rašyti kiekvieno numeriuko, jie visi iš karto matosi pagal eilę  4u.gif

4u.gif ačiukas
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 06, 18:47)
Man taip pat sunku išsirinkti naują darbelį. Besiuvinėjant vieną suplanuoju, kad noriu tokio. Kol baigiu pradėtąjį, nuomonė pasikeičia gal 10 kartų, ir galiausiai išsirenku tą, kurio net planuose nebuvo  lotuliukas.gif O tie suplanuoti taip ir lieka planais  blush2.gif

QUOTE(astulia @ 2009 05 06, 18:50)
pas mane ta pati situacija  biggrin.gif vieno nebaigus nesinori naujo pradėt, o kol senąjį pabaigiu, visi planai aukštyn kojom apvirsta  lotuliukas.gif  kaip ir dabar visai neplanavau tų rožių siuvinėt, o va, pamačiau laiku ir patiko  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Susiduriu su ta pačia problema... bet, man rodos, ji natūrali... Juolab man, neseniai atradusiai virtualią siuvinėjimo erdvę... Anksčiau tam nebuvo nei laiko, nei jėgų, tik noras. Pastebiu, kad keičiasi skonis, tarsi formuojasi...

QUOTE(astisius @ 2009 05 06, 19:30)
O aš pagaliau įsirėminau savo pirmą darbelį.....aišku, paveiksliukas visoms turbūt jau iki skausmo įsiėdęs, bet man labai gražus..... biggrin.gif

Tai irgi mano pirmas darbas šiais metais po ilgos pertraukos. Pamačiau ir įsimylėjau. Ir iki šiol man tai – pats gražiausias metrikas. Nors patinka ir stilizuoti, bet vis tik šiame man tarsi užkoduota nenusakoma vaikystės paslaptis ir gėris... Tik jau dabar siuvinėčiau ant lino ar bent drobės... o siuvinėjau ant Aidos. Tada apskritai neturėjau laiko didesnėms medžiagų paieškoms.

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 06, 22:06)

Kad tik būtų naudinga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 05 06, 22:04)
šitas patogus, jei reikia iš anchor į dmc konvertuot, o atvirkščiai tai jau š... ilgai ieškot reikėtų  smile.gif

Tas taip, bet juk Paukščiukui šiuo metu būtent ir reikia iš anchor į DMC smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 05 06, 15:54)
Dvi O kur tu skambaleliu galima isigyti,  kur peliukams ant kaklo prikabinti ? Labai grazus darbelis  thumbup.gif

Parsivežiau iš Švedijos.
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 06, 21:18)
Tas taip, bet juk Paukščiukui šiuo metu būtent ir reikia iš anchor į DMC  smile.gif

paukščiukui tai taip, o blizgutis irgi prašė, tai jai jis jau nelabai tinka smile.gif
Atsakyti
Norejau paklausti tai kuri medziaga is Aidos yra pati smulkiausia g.gif
Nepykit kad toks durnas klausimas 4u.gif
Atsakyti
Pauksciuk, kokie grazus tavo darbeliai, ir siutasis Smilius (berods toks vardas), ir meskutis su traukinuku wub.gif tik sagutes mazumele, mano akimis, padaro darbeli toki "sunku"
Ruci, lb ispudingai atrodo sirdele mamai bigsmile.gif

Dvi
, kiek matosi per monitoriu, tai tikrai ispudingai atrodo. bandau isivaizduoti kaip gyvai turetu atrodyti bigsmile.gif
Zundyte, jaukus ir siltas paveiksliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingius272 @ 2009 05 06, 22:58)
Norejau paklausti tai kuri medziaga is Aidos yra pati smulkiausia g.gif
Nepykit kad toks durnas klausimas 4u.gif

berots 20 nr. smulkiausia. nors gyvai nesu tokios mačius, tik 18 rolleyes.gif
Atsakyti