Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Astisius,aš irgi ketinu siuvinėt šitą metrikiuką,draugė išsirinko savo anūkui ,man irgi labai gražus ,ir visai nesvarbu kiek kartų jis buvo siuvinėtas ,svarbu ,kad aš siuvinėju pirmą kartą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 06, 19:39)
Astisius,aš irgi ketinu siuvinėt šitą metrikiuką,draugė išsirinko savo anūkui ,man irgi labai gražus ,ir visai nesvarbu kiek kartų jis buvo siuvinėtas ,svarbu ,kad aš siuvinėju pirmą kartą ax.gif

biggrin.gif Aga, jį pamačius čia pas siuvinėtojas, neatlaikė namo nervai, ir pradėjau vėl siuvinėt po beveik 20 metų pertraukos cool.gif blush2.gif tongue.gif dabar kablys nugaroj, bet tempai pas mane lėti, nes tik po keletą val. per savaitę galiu tam skirti.....bet man tai toks malonumas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 06, 17:47)
Man taip pat sunku išsirinkti naują darbelį. Besiuvinėjant vieną suplanuoju, kad noriu tokio. Kol baigiu pradėtąjį, nuomonė pasikeičia gal 10 kartų, ir galiausiai išsirenku tą, kurio net planuose nebuvo  lotuliukas.gif O tie suplanuoti taip ir lieka planais  blush2.gif

ir pas mane tas pats doh.gif biggrin.gif

dabar tėvukas "paskutinės vakarienės" užsimanė, tai ieškau padorios schemos ir kibsiu i darba, o dar reikia vestuvini viena išsiuvinėt, dar ir Heado"pasaka" planuoju pradėt, bet ten tai jau ir metu neužteks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 05 06, 18:30)
O aš pagaliau įsirėminau savo pirmą darbelį.....aišku, paveiksliukas visoms turbūt jau iki skausmo įsiėdęs, bet man labai gražus..... biggrin.gif

nebūna dveijų vienodų darbelių, taip kad nepergyvenk mirksiukas.gif visada malonu matyt puikiai atliktus darbus thumbup.gif
Atsakyti
man pirmą kart prireikė konvertavimo iš Anchor į DMc, ar galiu rinktis pirmą pasitaikiusį ar yra koks geresnis?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 06, 19:24)
man pirmą kart prireikė konvertavimo iš Anchor į DMc, ar galiu rinktis pirmą pasitaikiusį ar yra koks geresnis?

man labiausiai patinka šitas siūlų konvertorius
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 06, 20:26)
man labiausiai patinka šitas siūlų konvertorius

thumbup.gif 4u.gif labai paprastas ir lengva naudotis, ačiū 4u.gif
Atsakyti
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-bnbiX
Padekit man su tais kodukais nelabai suprantu kas parasyta gal galit pasakyti man kodukus ir kokiu siulu? Prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 06, 17:09)
sveikos ,darbelių grožybė thumbup.gif  ,net pavydas ima,tokių tempų man tik pavydėt telieka  mirksiukas.gif ,man taip greit nesigauna,nors šiandien ir aš galiu pasirodyt savo pirmą  įrėmintą darbą, parsinešiau iš dirbtuvių.šeštadienį iškeliaus į Vilnių  dovanų ax.gif

Koks mielas darbelis. Spalvingas ir labai graziai iremintas.

QUOTE(astisius @ 2009 05 06, 19:30)
O aš pagaliau įsirėminau savo pirmą darbelį.....aišku, paveiksliukas visoms turbūt jau iki skausmo įsiėdęs, bet man labai gražus..... biggrin.gif

Manau kad sauniai pavyko pirmasis darbelis - ir issiuvineta labai dailiai ir ireminta puikiai. Saunuole ! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 06, 21:07)
http://pauksciukas.g...ch?ph=Bic-bnbiX
Padekit man su tais kodukais nelabai suprantu kas parasyta gal galit pasakyti man kodukus ir kokiu siulu? Prasau  blush2.gif

antras stulpelis: 712,772,647, sidabrinis metalika, 413, juodas, 3819, 907 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 06 gegužės 2009 - 20:48
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 06, 22:34)
user posted image
antras stulpelis: 712,772,647, sidabrinis metalika, 413, juodas, 3819, 907D 4u.gif

Aciu bet kaip man daryti pas mus nera DMC siulu o tik anchor ir coats arba paprasti rusiski doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Ten kur 907D, tai tos D nereikai, paprastas 907 numeris DMC siuliuko
Atsakyti