Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai linksmas ir spalvingas paveikslėlis wub.gif
Atsakyti
Tikrai grazus drambliukas!!! 4u.gif
Atsakyti
Oi kiek mielu darbeliu wub.gif Man labai patiko padavejai ir tas drambliukas tai net isiziojus seile varvinau kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
O as niekaip neissirenku ka siuvinet doh.gif Tai pauksciuka tai kaciuka tai suniuka tai dar kanors biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 06, 17:09)
sveikos ,darbelių grožybė thumbup.gif  ,net pavydas ima,tokių tempų man tik pavydėt telieka  mirksiukas.gif ,man taip greit nesigauna,nors šiandien ir aš galiu pasirodyt savo pirmą  įrėmintą darbą, parsinešiau iš dirbtuvių.šeštadienį iškeliaus į Vilnių  dovanų ax.gif

Tempų ir man reiktų pavydėt, bet nepavydžiu, o džiaugiuosi už visas smile.gif

Zundyte, kur rėminai? Matau, kad esi kaunietė, aš kitą savaitę būsiu Kaune, galvoju gal į Kauną vežt rėmint... Noriu labai gražiai įrėmint kavos mergaitę, ji bus mylimai draugei, kavemanei, dovanų. Bijau, kad nesugadintų... doh.gif Bet kartu manau, kad dar pati gražaus rėmo ir pasparto nesukurpsiu... Gal kas dar kartelį pasidalintų rėminimo patirtim Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 06 gegužės 2009 - 17:34
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 06, 18:46)
Oi kiek mielu darbeliu  wub.gif  Man labai patiko padavejai ir tas drambliukas tai net isiziojus seile varvinau kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O as niekaip neissirenku ka siuvinet  doh.gif  Tai pauksciuka tai kaciuka tai suniuka tai dar kanors  biggrin.gif

Mesk moneta arba trauk burtus smile.gif
Atsakyti
Man taip pat sunku išsirinkti naują darbelį. Besiuvinėjant vieną suplanuoju, kad noriu tokio. Kol baigiu pradėtąjį, nuomonė pasikeičia gal 10 kartų, ir galiausiai išsirenku tą, kurio net planuose nebuvo lotuliukas.gif O tie suplanuoti taip ir lieka planais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 06, 17:47)
Man taip pat sunku išsirinkti naują darbelį. Besiuvinėjant vieną suplanuoju, kad noriu tokio. Kol baigiu pradėtąjį, nuomonė pasikeičia gal 10 kartų, ir galiausiai išsirenku tą, kurio net planuose nebuvo  lotuliukas.gif O tie suplanuoti taip ir lieka planais  blush2.gif

pas mane ta pati situacija biggrin.gif vieno nebaigus nesinori naujo pradėt, o kol senąjį pabaigiu, visi planai aukštyn kojom apvirsta lotuliukas.gif kaip ir dabar visai neplanavau tų rožių siuvinėt, o va, pamačiau laiku ir patiko biggrin.gif
Atsakyti
Kad labai jau daug grožybių nete plaukioja rolleyes.gif Sunku atsispirti doh.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Atsakyti
Rėminau Savanorių prospekte priešais Hypermaximą,ten buvusio aklųjų kombinato patalpose ,nuo Topocentro einant link Aklųjų sankryžos po kaire puse dirbtuvės,palipt laipteliais reikia(toje pačioje pusėje kur Topocentras)geltona iškaba RĖMAI IR RĖMELIAI,ten labai daug įvairiausių rėmelių. Pirmą kartą rėminau aplamai, tai man pasirodė labai malonios pardavėjos ,patarė,rinko tuos rėmelius ,visokiausių variantų prisiūlė,kol vienas tiko daugiau už kitus.na truputį vienoj vietoj man nelabai lygiai ištempta gal ,pagal kanvos skylutes matosi,bet nematau tame labai didelės problemos ,juo labiau ,kad tie krikšto dukra net nežino ,kad siuvinėju ,tai ir nepastebės tikriausiai blush2.gif ,o jei ir pastebės ,tai gi atgal negražins ,dovanotam arkliui į dantis nežiūri lotuliukas.gif .aš bijojau ,kad matinis stiklas vaizdą gadins ,bet, man rodos, jis tik pagražina darbelį ,man jis net ryškesnis...
Atsakyti
Aga1, kooookie katinai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Gal schemutę galima???????? astisius@yahoo.com blush2.gif blush2.gif

O aš pagaliau įsirėminau savo pirmą darbelį.....aišku, paveiksliukas visoms turbūt jau iki skausmo įsiėdęs, bet man labai gražus..... biggrin.gif

user posted image

o kito tuoj tuoj pabaiga bus:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 05 06, 18:30)
O aš pagaliau įsirėminau savo pirmą darbelį.....aišku, paveiksliukas visoms turbūt jau iki skausmo įsiėdęs, bet man labai gražus..... biggrin.gif
o kito tuoj tuoj pabaiga bus:

Labai gražu.
Atsakyti