Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

nu koks grozis visu darbeliu wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Koruklu @ 2009 05 05, 16:41)

Ir dar stai iremintos aguonos su ramunem.

user posted image

QUOTE(aga1 @ 2009 05 05, 22:51)

QUOTE(aga1 @ 2009 05 06, 02:30)
user posted image
O siandien pradejau stai si, dar viena katineli smile.gif

darbstuolytes gal galit situ darbeliu schemukes imesti jei kas turit blush2.gif lABAI PRASAU wub.gif uzsikreciau sia liga doh.gif
Atsakyti
Ačiū už komplimentus. Kol kas akys nepavargo... O gal pavargsta, tik aš nejaučiu g.gif biggrin.gif
Metija, pas mane labai prastos kokybės schema, bet atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 05 06, 15:10)
Ačiū už komplimentus. Kol kas akys nepavargo... O gal pavargsta, tik aš nejaučiu g.gif  biggrin.gif
Metija, pas mane labai prastos kokybės schema, bet atsiųsiu  mirksiukas.gif

Puiki širdutė wub.gif , raudona kanva labai gražiai žiūrisi thumbup.gif

Aš turiu schemą, gal ji geresnės kokybė, pasw lyg žinai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos gyvos, darbštuolės. Senokai pas jus čia lankiausi... blush2.gif Jau net nebesugaudau visų naujų jūsų darbų. Na bet ką mačiau - kaip visada... grožiai, grožiai ir tik grožiai... Ir naujų, nematytų merginų kiek daug - šaunu, kad būrys tik didėja, o darbeliai visų superiniai thumbup.gif
Sakau, reik pasirodyt ką ir aš nuveikiau blush2.gif
Čia tai jau nuo velykų krepšelis (pats krepšiukas buvo pirktas Maximoj, o "vištidė" siuvinėta ant plastikinės kanvos) user posted image
Na ir dar užrašinė broliui gimtadieniui (tik ant paprasto lietuviško lino siuvinėta, tai toks kiaušis gavos (tik fotkėse taip baisiai nesimato, nes geru kampu paėmiau tongue.gif) user posted image
Na o iš rimtesnių darbų baiginėju tėčiui neužbaigiamą vis darbą - vitražą, bet va imsiu ir nerodysiu kol kas, nes jau tiek nedaug beliko - gal greičiau "pribagsiu".. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laujus: 06 gegužės 2009 - 14:37
QUOTE(nekava @ 2009 05 06, 16:01)
nu koks grozis visu darbeliu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
darbstuolytes gal galit situ darbeliu schemukes imesti jei kas turit  blush2.gif  lABAI PRASAU  wub.gif  uzsikreciau sia liga  doh.gif

Jei kas matysis tai va. Siaip emailu galiu atsiust.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 06 gegužės 2009 - 14:42

Dvi O kur tu skambaleliu galima isigyti, kur peliukams ant kaklo prikabinti ? Labai grazus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 06 gegužės 2009 - 14:55
Laujus - seniai bematyta, pasirodyk dažniau 4u.gif Užrašinė atrodo puikiai - šaunus darbas thumbup.gif

Nekava - paveikslėlių necituojam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 05, 18:27)
O norejau paklausti del tos panteros maciau ten kaska schemoje kad yra skirtingu siuvinejimo kriziuku ten ideta ar tai tiesa ar as cia nusisneku?  doh.gif

taip, ten siuvinėjas ir vienu siulu, ir dviem, ir pusiniu, ta pati spalva, tad schema labai reikia sekti mirksiukas.gif
4u.gif sėkmės siuvinejant

wub.gif visų darbai , darbeliai tiesiog pasakiški... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ,darbelių grožybė thumbup.gif ,net pavydas ima,tokių tempų man tik pavydėt telieka mirksiukas.gif ,man taip greit nesigauna,nors šiandien ir aš galiu pasirodyt savo pirmą įrėmintą darbą, parsinešiau iš dirbtuvių.šeštadienį iškeliaus į Vilnių dovanų ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2009 05 06, 17:09)
šeštadienį iškeliaus į Vilnių  dovanų ax.gif
Fainas wub.gif
Atsakyti
Koks mielas
Atsakyti
Labai faina Laujaus vėlykinė idėja thumbup.gif kažką panašaus ir aš norėjau, bet nesumąsčiau laiku rolleyes.gif

Zundyte, mielas spalvingas paveikslėlis 4u.gif
Atsakyti