Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

aga1, padavėjai nuostabūs thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 05, 22:23)

Sagutės, darytos pagal spec užsakymą  biggrin.gif

Dekupažintos turbūt g.gif
Atsakyti
Taip, dekupažintos
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 05, 23:23)
Ten DMC firmos spalvų kodai, o šalia spalvos aprašymas, rinkis pagal kodus ir nekreipk dėmesio į aprašą 4u.gif

Tik zuikučio schemoje vienos spalvos ženkliukas sumaišytas, vietoj < turi būt rombukas 3823 spalva
Sagutės, darytos pagal spec užsakymą  biggrin.gif

Labai aciu uz atsakyma 4u.gif O kur jus perkat situos DMC firmos siulus? O gal galima paimprovizuoti nebutinai su DMC, tiesiog is akies, nes turiu nemazai tetules is JAV prisiustu siuliuku siuvinejimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2009 05 05, 23:48)
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif O kur jus perkat situos DMC firmos siulus? O gal galima paimprovizuoti nebutinai su DMC, tiesiog is akies, nes turiu nemazai tetules is JAV prisiustu siuliuku siuvinejimui ax.gif

Žinoma gali improvizuoti 4u.gif
Atsakyti
Dekui visoms, dziaugiuosi, kad patiko ax.gif
Atsakyti
[quote=Dvi,2009 05 05, 23:44]
Žiurkes blink.gif ar nykštuką? lotuliukas.gif
Abu 4u.gif
Atsakyti
Koruklu - dailiai atrodo aguonos, gražus darbas thumbup.gif

Dvi - labai labai labai.... wub.gif Tiesiog nusišypsojau, pamačiusi tą darbą smile.gif Puiki nuotaika, puikiai atlikta (geros vadelės thumbup.gif ), net nematytas man Nimue dizainas. Žodžiu - te tau prizas first.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 05, 20:49)
Patarkit ax.gif  Siūti prie meškio sagutes ar geriau be jų g.gif Atsiprašau už prastą kokybę  blush2.gif

Aš pabūsiu nepopuliari blush2.gif Bet mano akiai sagutės prie meškučio nelabai tinka. Pačios sagutės labai gražios. Ir meškutis tiesiog žžžavingas wub.gif Bet kartu jie man kažkaip nelabai rolleyes.gif Tiesa, aš jau ne pirmą kartą su tais meškučiais išsiduriu, taip kad daryk taip, kaip tau gražiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 05 06, 00:23)
Dvi - labai labai labai....  wub.gif Tiesiog nusišypsojau, pamačiusi tą darbą smile.gif Puiki nuotaika, puikiai atlikta (geros vadelės  thumbup.gif ), net nematytas man Nimue dizainas. Žodžiu - te tau prizas  first.gif

aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
user posted image

O siandien pradejau stai si, dar viena katineli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 05 06, 00:23)

Aš pabūsiu nepopuliari  blush2.gif Bet mano akiai sagutės prie meškučio nelabai tinka. Pačios sagutės labai gražios. Ir meškutis tiesiog žžžavingas  wub.gif Bet kartu jie man kažkaip nelabai  rolleyes.gif Tiesa, aš jau ne pirmą kartą su tais meškučiais išsiduriu, taip kad daryk taip, kaip tau gražiau  4u.gif

labai ačiū tau už tavo nuomonę ir visom merginom pritarusiom, visad gera išgirstiir prieš . 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklaust, siuvinėjant ant smulkiausios medžiagėlės kiek veriatat siūliukų ?
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 05, 22:51)
http://www.ipix.lt/desc/86462801/
O stai ir mano darbelis  4u.gif
Fainas thumbup.gif
Atsakyti