Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Paukščiuk, siūk sagutes būtinai. Labai liuks atrodo. thumbup.gif
Atsakyti
http://www.ipix.lt/desc/86462801/

O stai ir mano darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 05, 21:51)
O stai ir mano darbelis  4u.gif

oho, koks įdomus ir nematytas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aga1 @ 2009 05 05, 22:51)

Prikolni katinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Labai faina thumbup.gif
Atsakyti

bigsmile.gif čiotki thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paukščiuk, labai gražios sagutės! Nesu net mačiusi panašių 4u.gif Siūk, labai įdomi mintis 4u.gif

Dvi, aš irgi įsimylėjau biggrin.gif tik nei pelę, nei moliūgą - o nuostabų paveiksliuką 4u.gif Varpeliai - super. Tik skaičiau, kad rėmini su stiklu, bet ar pavyks dėl varpelių?

aga1, katinukai - šaunūs 4u.gif

Ir visų visų darbeliai šaunūs, paskaitau, pasigrožiu, nebespėju atsakyt... Visoms po balionėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

va cia ti rimtumas biggrin.gif labai fainuoliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 05, 23:03)
Dvi, aš irgi įsimylėjau biggrin.gif tik nei pelę, nei moliūgą - o nuostabų paveiksliuką  4u.gif  Varpeliai - super. Tik skaičiau, kad rėmini su stiklu, bet ar pavyks dėl varpelių?

aciuks.gif Pavyks. Kai nori, viskas pavyksta biggrin.gif Tikiuosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dvi: 05 gegužės 2009 - 22:08
QUOTE(Dvi @ 2009 05 05, 23:07)

Labai lauksiu pasirodant. Bo aš dar vis svarstymų etape - su stiklu ar be stiklo rėmint... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 05 05, 23:07)

Pragręšk skylutes stikle, tose vietose kur varpeliai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2009 05 04, 20:42)
Sakykit, mergaites, kaip sito metriko schemute didesne pasidaryt? O jus atsispausdinat jas ar kaip? Esu naujoke jusu skyrelyje, tai nelabai susigaudau. Labai reikia sitos, noriu busimai kriksto dukrytei issiuvineti smile.gif

user posted image

http://pauksciukas.g...ature=topscroll

Mergytes, kaip suprast tuos kodus, noriu siuvinet auksciau parodyta darbeli, pvz. raso Nr. 151, Dusty Rose VY-LT.Tas 151 kaip suprantu vienas is jusu minimu siulu rusiu numeris (jei galit pasakykit kurios rusies). Spalva irgi aiski, bet ka reiskia VY-LT, tai visiskai nesuprantu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Arizona @ 2009 05 05, 23:14)
Mergytes, kaip suprast tuos kodus, noriu siuvinet auksciau parodyta darbeli, pvz. raso Nr. 151, Dusty Rose VY-LT.Tas 151 kaip suprantu vienas is jusu minimu siulu rusiu numeris (jei galit pasakykit kurios rusies). Spalva irgi aiski, bet ka reiskia VY-LT, tai visiskai nesuprantu... g.gif

Ten DMC firmos spalvų kodai, o šalia spalvos aprašymas, rinkis pagal kodus ir nekreipk dėmesio į aprašą 4u.gif

Tik zuikučio schemoje vienos spalvos ženkliukas sumaišytas, vietoj < turi būt rombukas 3823 spalva

QUOTE(Metija @ 2009 05 05, 23:03)
Paukščiuk, labai gražios sagutės! Nesu net mačiusi panašių  4u.gif  Siūk, labai įdomi mintis  4u.gif

Sagutės, darytos pagal spec užsakymą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 05 gegužės 2009 - 22:24