Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveiki 4u.gif

Ir aš noriu jungtis į siuvinėtojų būrį smile.gif visą temą sąžiningai perskaičiau flirt.gif Ir norėčiau paprašyti, galbūt kas galėtumėt pakomentuoti, kuriuos siūlus geriausiai naudoti - Anchor, Madeira ar DMC? Kiek esu girdėjusi, profai labiausiai Anchorą vertina g.gif Kuo skiriasi jų kokybė, kur didesnis spalvų pasirinkimas?

Va, antrasis mano blynas (pirmas buvo toks mažas nupiepęs kiškis skirtingų krypčių kryželiais, todėl nesiskaito tongue.gif ):

(Nuotraukoje dar tik bandytas rėmas, padoriai neišlygintas)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 04, 22:58)
Blizguti - labai gražus metrikiukas. O galutinio varianto neturi nufotografavus? Ta prasme, išlyginto jau ir galutinai sutvarkyto?  blush2.gif

Deja ne tik islyginom vel ydejom net nespejau nufotkinti jau islekem dovanot doh.gif
Papildyta:
Oi kokiu groziu pridejot wub.gif Visoms po 4u.gif
O norejau paklausti del tos panteros maciau ten kaska schemoje kad yra skirtingu siuvinejimo kriziuku ten ideta ar tai tiesa ar as cia nusisneku? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 05 05, 18:09)
Ir norėčiau paprašyti, galbūt kas galėtumėt pakomentuoti, kuriuos siūlus geriausiai naudoti - Anchor, Madeira ar DMC? Kiek esu girdėjusi, profai labiausiai Anchorą vertina  g.gif Kuo skiriasi jų kokybė, kur didesnis spalvų pasirinkimas?

na, dauguma siuvinėja DMC siūlais, nes jų paletė labai plati ir rast nusipirkt jų ne taip ir sunku.

o tavo antras blynas labai gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Na, supratau. Aš šiaip gana daug Anchoro turiu, tai matyt liksiu prie šių siūlų g.gif Dėkui už pagyrimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 05 05, 20:51)
Na, supratau. Aš šiaip gana daug Anchoro turiu, tai matyt liksiu prie šių siūlų  g.gif  Dėkui už pagyrimą  4u.gif

Aš tai išviso jei jau prie geresniu noriu buti tai tik prie Anchor nes pas mus tik yra pirkti Coats,Anchor ir paprasti rusiski. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosalie. @ 2009 05 05, 18:51)
Na, supratau. Aš šiaip gana daug Anchoro turiu, tai matyt liksiu prie šių siūlų  g.gif  Dėkui už pagyrimą  4u.gif

šiaip dar daug schemų yra su DMC spalvų raktu, tai teks jau pastoviai spalvytes konvertuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
Patarkit ax.gif Siūti prie meškio sagutes ar geriau be jų g.gif Atsiprašau už prastą kokybę blush2.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 05, 19:49)
Patarkit ax.gif  Siūti prie meškio sagutes ar geriau be jų g.gif Atsiprašau už prastą kokybę  blush2.gif

o kokia bus darbelio paskirtis? metrikas?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 05, 20:51)
o kokia bus darbelio paskirtis? metrikas?

Paveiskliukas,na dar apie pagalvę galvoju, bet vardo nesiuvinėsiu . Mano mažius labai dievina traukinukus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 05 gegužės 2009 - 19:53
sveikos,

kol peržiūrėjau visus jūsų grožius, tai pamiršau ir kuris darbas kuriai be priklauso, liko tik džiaugtis jūsų grožiu ir pasitempti blush2.gif
bet pantera ir meškiukas buvo aptartas net su šeimyna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 05, 19:52)
Paveiskliukas,na dar apie pagalvę galvoju, bet vardo nesiuvinėsiu . Mano mažius labai dievina traukinukus bigsmile.gif

tai jau neskriausk savo mažiaus ir prisiūk tuos traukinukus, juk kiek bus džiaugsmo jam bigsmile.gif o ir šiaip tos sagutės pagyvina darbelį, spalvos truputį įneša mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 05, 21:01)
tai jau neskriausk savo mažiaus ir prisiūk tuos traukinukus, juk kiek bus džiaugsmo jam  bigsmile.gif  o ir šiaip tos sagutės pagyvina darbelį, spalvos truputį įneša  mirksiukas.gif

Aš su ta mintim ir siuvinėjau paveiksliuką, kad sagutes galėčiau prisiūti bigsmile.gif

Ačiū už pritariančią nuomonę 4u.gif
Atsakyti