Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 26, 20:51)
Na va ir as jungiuosi pas jus  bigsmile.gif
Visu darbai labai grazus ypac Tosk  wub.gif  Bet ir dezute labai miela  rolleyes.gif
Stai rodausi kiek padariau metrikiuko  4u.gif

Atsiprasau kad neryskios nes kadangi vakaras o dar su telefonu  verysad.gif

Gražios pėdutės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2009 04 26, 22:58)
o kuom čia subraižyta?  g.gif

Piestuku ar kas blogai? g.gif Bentjau mano drauge zymi visada su piestuku ir kai isiuvineja palaiko saltam vandeni o paskui su skystu muilu isplauna siltam vandeni ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Florestina @ 2009 04 26, 23:02)
Gražios pėdutės. mirksiukas.gif

Aciu tik labai neryski foto doh.gif
Atsakyti
Aciu uz prigyrimus ax.gif cia viskas paprasciau nei atrodo thumbup.gif dezute pirkau kuistukuose, tad teliko isimti originalia medziagele ir ideti savo siuvinuka thumbup.gif

Diudas rankine swoon.gif swoon.gif swoon.gif grazesnes nesu macius wub.gif
Blizgutis, laukiu pabaigto metrikiuko thumbup.gif

Atsakyti
lizarde butinai lauk blush2.gif
Iki penktadienio turiu pabaikti reiks jau dovanot ax.gif
Atsakyti
Diudai, trūksta žodžių ohmy.gif wub.gif fantastiškai gražu!
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2009 04 26, 21:19)
Na vis tyliai siuvineju, bet vat uzplauke nuotaika siandiena tokia... Pasirodysiu lotuliukas.gif Nuotrauka daryta jau senokai, tad pasistumejau truputely toliau nei nuotraukoj yra
user posted image

Va cia tai darbelis thumbup.gif turbut niekad nepasiryzciau toookio didelio daryt biggrin.gif Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Tosk 4u.gif wow toki grozi slepi wub.gif atrodys super kai pabaigsi smile.gif nedaug liko jau wub.gif as neistempciau 3 metus prie to pacio darbelio ax.gif saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2009 04 26, 21:36)
Na va, pasiuvau dar vieną rankinę. Dovana mamai

bigsmile.gif Neturiu žodžių, nuostabi rankinė bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
eikit sau kokie darbeliai swoon.gif wub.gif 4u.gif Man ypač patiko rankinė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 27 balandžio 2009 - 07:26
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 26, 22:05)
lizarde butinai lauk  blush2.gif
Iki penktadienio turiu pabaikti reiks jau dovanot  ax.gif

siulau pabandyt ant medziagos gabalelio pripaisyt su piestuku ir pabandyt isplaut... zinok kitamedziaga tikrai neissiplauna.. tad pabandyk kad poto nereiktu gailetis
Atsakyti
Labai gražūs visi darbai wub.gif Tosk, likau apšalus - milžiniškas darbas 4u.gif
Atsakyti
ir kalnai thumbup.gif ir dezute thumbup.gif ir rankine thumbup.gif tiesiog labai viskas grazu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif as jau senokai buvau prisedusi prie savo darbo man spec. baigiamieji, tai daug reikika mokytis, bet siaip jau esu pradejusi savo teveliu portreta...
ogi pasakysiu toki dalykeli...kazkuria diena vaikstinejau po miesta su savaja mazule, ir uzejau sakau reikia paziureti buvusioj lagetoj ten dabar medziagu parduotuve ar yra kanios pirkti....o gi yra ir dar kokia kaina thumb_yello.gif ten ta medziaga be numerio, tai paziurejau panasi i 14 aida plotis 1m 50 cm o kaina 1 metro 18 LT thumbup.gif tai kojas pakirto, nesenai gerose akyse pirkau tokia tai ten plotis 1m 20 cm o metro kaina 49 LT.... fool.gif fool.gif fool.gif
Atsakyti