Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(amiyra @ 2009 05 05, 09:29)
padekliukus atsisiunciau is ten pat. Jie kazkur 8x8cm. Dar yra apvalus tokio pat dydzio smile.gif

o per kiek laiko siuntinukas atėjo? ir kokia maždaug vieno kaina gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2009 05 05, 10:07)
o per kiek laiko siuntinukas atėjo? ir kokia maždaug vieno kaina gavosi?

Apie pora savaiciu.

http://www.sewandso....k/ran750-0.html

Prie kainos dar prisideda siuntimo islaidos smile.gif priklauso kiek uzsisakysi smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Seniai pas jus bebuvau užsukus doh.gif . Kažkada žadėjau parodyti savo įrėmintą Lady, tad tesiu pažadą.

user posted image

Einu pasizvalgyti, kokiu groziu pridejote.
Atsakyti
Sveikos darbstuoles!!!

Man pagaliau iremino mano aguonas ir kavos mergaite. Bet aklas speju remintojas buvo, tai yra siek tiek defektu... Bet kai po tiek metu nesiuvinejimo, tai manau, kad visai gerai. Bet dabar beda, kad neturiu kur padeti tu savo paveiklu, nes ne tokie jau mazi, o gyvenam vos ne sandelio salygomis iki issikraustymo, o taip norisi pasigrozet ant sienos!!! ax.gif

Idedu kavos mergaite.

user posted image

Dekui, toms kurios pasidalino schema! 4u.gif

Ir dar mano nuoboodziosios aguonos, kurios labai ilgai siuvinejasi, nes vienoje aguonoje vos ne 10 ruzavu atspalviu!!! doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 05 gegužės 2009 - 09:43
QUOTE(Izida @ 2009 05 05, 09:30)
Sveiki. Seniai pas jus bebuvau užsukus doh.gif . Kažkada žadėjau parodyti savo įrėmintą Lady, tad tesiu pažadą.
Einu pasizvalgyti, kokiu groziu pridejote.

Gražu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 05 05, 10:12)
Prie kainos dar prisideda siuntimo islaidos smile.gif priklauso kiek uzsisakysi smile.gif

Siuntimo islaidos aprasytos cia
Atsakyti

user posted image

Labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš šiandien užmečiau akį į sekciją ir pamačiau savo sesers pirmąjį darbelį, siuvinėtą gal prieš 15 metų, o agal ir seniau. Tada viską darėm pačios, net schemutę sesuo kūrė pati, nes nebuvo iš kur paimti.
user posted image
Atsakyti
As per velykas taip pat pas mama radau gal pries 17 metu siuvineta Peliuka Miki. Tada atsimenu net pati is puseseres persipiesiau visa schema. Klijavau lapus is sasiuvinio. Issiuvinejau, bet niekaip neprisiverciau ireminti. Tai taip ir palikau pas mama.

Ir dar stai iremintos aguonos su ramunem.

user posted image
Atsakyti
oj kokiu groziu pridejot smile.gif man ypac lady patiko smile.gif saunuoles visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2009 05 05, 09:30)

nu ale kaip gražu thumbup.gif

QUOTE(Koruklu @ 2009 05 05, 15:41)
Ir dar stai iremintos aguonos su ramunem.

nu super atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Koruklu, labai puikus ir dailus paveikslas thumbup.gif
Atsakyti