Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Paukščiukai - tavo Smilius nerealaus mielumo wub.gif

Amiyra - Buonaugurio samplerių "komplektas" atrodo žavingai - tiek rėminimas, tiek sukomponavimas, vienu žodžiu, te tau balionas 4u.gif biggrin.gif

Aš šiandien pagaliau (!) gavau savo siuntinį iš 123stitch cool.gif Užtruko lygiai mėnesį doh.gif Bet svarbiausia kad atėjo... Jau ir ūpas siuvinėti praėjo, kol sulaukiau tų karolių ir metalikų... O jūs, kalbėdamos apie čekišką metaliką, ką tiksliai turit omeny? Aš tai Kreiniko metaliku siuvinėju, šimtą kartų maloniau nei DMC ax.gif
Atsakyti
Aš taippat Kreinik esu siuvinėjus - super, tikrai nėra labai sudėtinga su juo susitvarkyti, ko nepasakyčiau apie Madeiros metalizuotus siūlus - katastrofa, labai nušiuršta, kad ir kokį ilgį atsikirpčiau.
Atsakyti
Labai grazus padekliukai wub.gif
Atsakyti
Blizguti - labai gražus metrikiukas. O galutinio varianto neturi nufotografavus? Ta prasme, išlyginto jau ir galutinai sutvarkyto? blush2.gif
Atsakyti
amiyra, kaip gražiai įrėminai thumbup.gif rėmai nuostabiai tinka!
o ir padėkliukai dailūs, ypač ežiukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tyli_tyla: 04 gegužės 2009 - 21:06
Patiko pakvietimas, amiyros darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Amiyra, padėkliukai labai nuotaikingi ir linksmi, na, o sempleriai nuostabiai atrodo, tiesiog fantastiškai gražu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
swoon.gif swoon.gif kaip gražu

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 05, 08:06)
swoon.gif  swoon.gif kaip gražu

Amiyra ko gero pasikartosiu, kad sempleriai tiesiog fantastiški. bis.gif bis.gif bis.gif O dabar dėl to grožio ax.gif Pritariu, gražu, bet iškylo klausimas, o kur paslėpti siūlo galą?... g.gif g.gif g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 05 04, 21:17)
Sveikos  4u.gif 

Labai labai gražūs darbai wub.gif Ant kokios spalvos medžiagėlės siuvinėjai sampleriukus? Ir kur įsigijai padėkliukų? Kokio jie dydžio?
Atsakyti
QUOTE(Felise @ 2009 05 05, 08:33)
Labai labai gražūs darbai  wub.gif Ant kokios spalvos medžiagėlės siuvinėjai sampleriukus? Ir kur įsigijai padėkliukų? Kokio jie dydžio?

ACIU visom uz pagyras smile.gif

medziagyte pirkau is kasiulu , 14 Count Zweigart® Vintage Aida Fabric , bet dabar atsisiunciau tokia pat is sewandso.

padekliukus atsisiunciau is ten pat. Jie kazkur 8x8cm. Dar yra apvalus tokio pat dydzio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 05 04, 17:43)
Niu tai čekišku reikėjo siuvinėt  mirksiukas.gif , jis tikrai :malonesnis".

tai kad turėjau DMC nupirkta tai galvoju sunaudosiu... blush2.gif

QUOTE(vilmado @ 2009 05 04, 20:04)
Grožis tai grožis, bet tempai  doh.gif  Nu lenkiu žemai galvą prieš tokią kantrybę  thumbup.gif

4u.gif ačiū...

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 05 04, 20:30)
Oho, nu ir pavarai !!! Siuvinėjimo greitis nerealus o paveikslo grožis neapsakomas. Čia, jei neklystu, tokia pati gražuolė pantera kaip ir Reskos ?

ačiū, taip, ir Reska tokia turi... sesutės panteros biggrin.gif

ir dar karta ačiū visom 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti