Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 02, 13:44)
Ne cia taip i remeli pabandziau ideti ar tikrai gerai apikirpau o taip islyginau tiesus jau pas teta gyvena  4u.gif

Šaunuolė 4u.gif - svarbiausia, norėti ir pasistengti, gerai pradėjai - toli nueisi, jei nesugalvosi mesti... visur reikia tik kantrybės mirksiukas.gif

QUOTE(astulia @ 2009 05 02, 20:38)
rodausi su savo pirmu blynu  blush2.gif  tikiuos, labai neišpeiksit  biggrin.gif

Ar tikrai pirmas? Nu nepasakyčiau - man tai laaaaaabai dailu, mini ir miela, labai kruopštus darbelis wub.gif Man tai šitie reikalai vis dar mistika g.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 02, 20:57)
Gal kasnors gali pasiulyti issiuvineti mociutei igmtadieniui? Turiulaiko iki liepos menesio tongue.gif

Pirmiausia, pagalvok, kas patiktų močiutei? Nes variantų gali būti labai daug. Tai gali būti mylimiausios močiutės gėlės, kaimo vaizdelis ar panašiai.
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 05 02, 20:59)
Ar tikrai pirmas? Nu nepasakyčiau - man tai laaaaaabai dailu, mini ir miela, labai kruopštus darbelis  wub.gif  Man tai šitie reikalai vis dar mistika  g.gif

tikrai pirmas biggrin.gif man tie biscornu irgi buvo kažkokia mistika, kol berods tyli_tyla (sorry, jei suklydau blush2.gif ) neįdėjo nuorodos į biscornu temelę SM, o ten jau viskas laaabai aiškiai buvo aprašyta thumbup.gif
Atsakyti
Man metrike liko mašininis dygnis ir dar metalizuotu siūlu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 05 02, 21:33)
Man metrike liko mašininis dygnis ir dar metalizuotu siūlu doh.gif

užuojauta cool.gif
Atsakyti
Pristatau savo meškiuką Smilių biggrin.gif
Siūtas iš lietuviško lino, siuvinėtas dmc siūlu, ūgio 11,5cm Detalytes siuvinėjau išsikirpusi blink.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 02 gegužės 2009 - 23:20
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 03, 00:14)

O kada Tu miegi? blush2.gif biggrin.gif
Fainuolis meškiukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 05 03, 00:36)
O kada Tu miegi?  blush2.gif  biggrin.gif
Fainuolis meškiukas  thumbup.gif

Paukščiukai, iš tiesų, kada tu miegi??? Rytą anksčiausiai rašai, nakčia - irgi... Eina sau... Betgi darbštumas ir tempai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Kartais pasvajoju, kad norėčiau pabūt kokia fėja, kad galėčiau pastebėt tą tokį įstabų ritmą ir suspėjimą... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 05 03, 01:15)
Paukščiukai, iš tiesų, kada tu miegi??? Rytą anksčiausiai rašai, nakčia - irgi... Eina sau... Betgi darbštumas ir tempai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Kartais pasvajoju, kad norėčiau pabūt kokia fėja, kad galėčiau pastebėt tą tokį įstabų ritmą ir suspėjimą...  blush2.gif

blush2.gif miegu, kaip normalus žmogus, tik kartais panaktynėju blush2.gif Ačiū Reska, Metija 4u.gif

sveikinu visas Mamytes
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 03 gegužės 2009 - 07:03
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 03, 00:14)
Siūtas iš lietuviško lino, siuvinėtas dmc siūlu, ūgio 11,5cm Detalytes siuvinėjau išsikirpusi  blink.gif

man jis PATS pačiausias iš visų meškių thumbup.gif labai mielas toks su savitu stiliumi, originalus ir labai mielas wub.gif tikiuosi tikrai užims prizinę vietą.
Atsakyti
[quote=paukščiukas,2009 05 03, 01:14]
Tikrai ir kada tu speji,kad man taip eitu greit visi darbeliai g.gif Labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
astulia, pauksciukai, aciu uz padrasinima smile.gif
milka@: yes, sir! pioneer.gif
Atsakyti