Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Reska, esu visiškai apžavėta ir nuginkluota dovanos mamai grožio!!! 4u.gif O paspaudus ant nuotraukos turėjau malonumo pasižvalgyti ir po tavo puslapį ir likau be amo... Na, ir darbštuolė tu! Iš kur laiką perki? mirksiukas.gif Ar aš kokia visai lėtapėdė, kad man taip lėtai einasi... Pastaruoju metu stengiuosi mažiau plepėti, daugiau dirbti... bet vis vien mano tempai tai doh.gif

blizguti11, tau labai gerai sekasi. Šaunuolė. O braižyt yra specialūs markeriai, jų būna specialiose parduotuvėse ir netgi prekybos centruose. Bet pieštuku nebebraižyk! Aš kartą tik lengvai brūkštelėjau mažą brūkšnelį... oi, kiek vargo turėjau plaudama doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 05 01, 20:58)
Ačiū, Paukščiuk  4u.gif
O gal gali man kaip "apdovanojimą"   lotuliukas.gif tas Lanarte saulėgrąžas persiųsti, manęs neįleidžia dar į tą albumą  blush2.gif   renata1226@gmail.com    Ačiū  4u.gif

Aš jų neturiu išsisaugojusi, bet jei neįleidžia, po švenčių įkelsiu į savo albumuką mirksiukas.gif

kveičiu apsilankyti bigsmile.gif MEŠKUČIŲ KONKURSAS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 02 gegužės 2009 - 07:27
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 02, 08:26)
Aš jų neturiu išsisaugojusi,

Oi, tai ir nebereikia. Aš vakar dump'e radau, parsisiunčiau mirksiukas.gif

Metija, ačiū už gražius žodžius 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 02 gegužės 2009 - 08:20
QUOTE(Reska @ 2009 05 02, 09:08)
Oi, tai ir nebereikia. Aš vakar dump'e radau, parsisiunčiau  mirksiukas.gif

thumbup.gif man mažiau vargo biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos norejau jusu konsultacijos blush2.gif noriu paklausti kaip siuvinejamas pusinis kryzelis, va taip / ar gali buti ir i kaire puse, va taip \ nes anksciau buvau su pusiniu susidurusi tik paprastose vaikiskose schemutese tai per daug sau galvos nesukau ir siuvinejau taip /, o dabar siuvineju sudetinga darba ir galvoju gal siuvinejama ir i kita puse, nors schemoj nieko apie tai nenurodyta tai bijau sugadint darba is nezinojimo.. blush2.gif pakonsultuokit mane 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(missed @ 2009 05 02, 09:13)
pakonsultuokit mane 4u.gif

Anokia čia iš manęs konsultantė... bet jei nenurodyta aš guldau kaip apatinį dygsnelį, t.y. viršutinis pilno kryželio dygsnelis gula į kitą pusę. O kaip ištikrųjų reikia g.gif .... Vienos firmos vienaip rekomenduoja, kitos kitaip.
Atsakyti
blizgutis11, greitai metrikiuko sulaukiau thumbup.gif labai graziai issiuvinetas wub.gif tik nelabai islygintas iremintas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 05 02, 12:01)
blizgutis11, greitai metrikiuko sulaukiau  thumbup.gif labai graziai issiuvinetas wub.gif tik nelabai islygintas iremintas blush2.gif

Ne cia taip i remeli pabandziau ideti ar tikrai gerai apikirpau o taip islyginau tiesus jau pas teta gyvena 4u.gif
Atsakyti
rodausi su savo pirmu blynu blush2.gif tikiuos, labai neišpeiksit biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 02, 19:38)
rodausi su savo pirmu blynu  blush2.gif  tikiuos, labai neišpeiksit  biggrin.gif

Man tai gražu labai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 05 02, 20:38)
rodausi su savo pirmu blynu  blush2.gif  tikiuos, labai neišpeiksit  biggrin.gif

O man irgi gražu thumbup.gif galiu dovanų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kasnors gali pasiulyti issiuvineti mociutei igmtadieniui? Turiulaiko iki liepos menesio tongue.gif
Atsakyti