Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labai gražūs darbeliai. wub.gif

r_tina, labai gražus bus darbelis. O aš savajį rytoj darbe tęsiu, savaitgalis, valdžios nėra, oras geras. Tai ir siuvinuką galima daryti. blush2.gif
Atsakyti
Stai mano metrikiukas, atsiprasau uz prasta kokybe nes fotkinau su telefonu doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 01, 17:49)
Stai mano metrikiukas, atsiprasau uz prasta kokybe nes fotkinau su telefonu  doh.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 05 01, 19:55)
Labai gražu. wub.gif

Aciu blush2.gif Gal kaip dvylikametei normaliai dar bet galejau labiau pasistengt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 01, 19:18)
Aciu  blush2.gif  Gal kaip dvylikametei normaliai dar bet galejau labiau pasistengt  verysad.gif

Viskas gerai išsiuvinėta ir spalvytės gražiai parinktos, tik darbelį reiktu išlyginti ir gražiai įrėminti 4u.gif 4u.gif šaunuolė, labai greitai padarei mirksiukas.gif

Jola987 sakai į kompaniją, o kaip tau šios? biggrin.gif

user posted image

O ši aguonų( tikriausia aguona), mylėtojom wub.gif

user posted image
Atsakyti
blizgutis11, šaunuolė thumbup.gif Labai greitai siuvinėji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 01, 18:49)
Stai mano metrikiukas, atsiprasau uz prasta kokybe nes fotkinau su telefonu  doh.gif

QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 01, 19:18)
Gal kaip dvylikametei normaliai dar bet galejau labiau pasistengt  verysad.gif

pati atsakei smile.gif , siaip man be jokiu gimimo duomenu daug graziau butu, su laiku patirtis ateis, tik ranku nenuleisk, su kekvienu darbeliu tobulesi thumbup.gif
ir daugiau jokio paprasto piestuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 05 01, 21:13)
pati atsakei smile.gif , siaip man be jokiu gimimo duomenu daug graziau butu, su laiku patirtis ateis, tik ranku nenuleisk, su kekvienu darbeliu tobulesi thumbup.gif
ir daugiau jokio paprasto piestuko mirksiukas.gif

Gerai jokio piestuko, bet tadar su kuo zymetis? g.gif

Aciuuuuu visoms uz pagyras tikrai mane paskatinote siuvineti toliau rolleyes.gif wub.gif pioneer.gif
O gal kas turite labai paprastute su sinsila schemute? 4u.gif Labai noreciau su sinsilyte issiuvineti nes turiu sinsilyte puses metuku proga butu grazi dovanele virs jos narvelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 05 01, 11:42)
Dovana mamai (ir vardas iš M raidės):

user posted image

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif žavi ir miela dovana, šauniai pasidarbavai thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Paukščiuk 4u.gif
O gal gali man kaip "apdovanojimą" lotuliukas.gif tas Lanarte saulėgrąžas persiųsti, manęs neįleidžia dar į tą albumą blush2.gif renata1226@gmail.com Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 01 gegužės 2009 - 20:00
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 01, 19:49)
user posted image

Labai grazu,saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 05 01, 17:49)
thumbup.gif labai grazus ir mielas darbelis,tik reiktu dar ji gerai islyginti ir graziai ireminti ax.gif
Atsakyti