Aš nuo Velykų nebuvau darbelio paėmus į rankas... Kažkokia nuotaika ne tokia, o siuvinėju mažytei mergytei dovanėlę, nesinorėjo sudėt nekokių emocijų. Šiandien prisėdau, nemažai padariau, jaučiu savaitgalį jau važiuosim į svečius, tai reiktų pribaigt...
Tosk,
Tosk, nerealus darbas o ko tiek užtempei? dabar, kai pasirodei, nebeduosim tau ramybės, tai turėsi greit pabaigt
lizarde, labai miela dėžutė o ją pačią pati darei ar kur pirkai?
lizarde, labai miela dėžutė o ją pačią pati darei ar kur pirkai?
Registruojuosi
Amiyra, namelis labai dailus graži ir praktiška dovana
nea, nebus. šis arbatinukas yra komplekte su dar dviem panašiais, o puodelių nebuvo bet šalia kabės darbas "katinėliai puodeliuose", tai kaip ir komplektas gaunasi
Tosk, na ir papuošei naują temą reikia turėti milžiniškos kantrybės tokiam darbui
Lizarde, miela dėžutė smalsu, kaip ten darbelį įmontavai?
Amiyra, namelis labai dailus graži ir praktiška dovana
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 26, 14:54)
tyli_tyla dailus arbatinukas , o puodukai bus?
nea, nebus. šis arbatinukas yra komplekte su dar dviem panašiais, o puodelių nebuvo bet šalia kabės darbas "katinėliai puodeliuose", tai kaip ir komplektas gaunasi
Tosk, na ir papuošei naują temą reikia turėti milžiniškos kantrybės tokiam darbui
Lizarde, miela dėžutė smalsu, kaip ten darbelį įmontavai?
QUOTE(Tosk @ 2009 04 26, 20:19)
Na vis tyliai siuvineju, bet vat uzplauke nuotaika siandiena tokia... Pasirodysiu Nuotrauka daryta jau senokai, tad pasistumejau truputely toliau nei nuotraukoj yra
darbelis tai oho
lizarde miela dėžutė.
QUOTE(diudas @ 2009 04 26, 20:36)
Na va, pasiuvau dar vieną rankinę. Dovana mamai
Koks grožis.
oh gooddy, kiek nuostabių darbelių
QUOTE(diudas @ 2009 04 26, 20:36)
Na va, pasiuvau dar vieną rankinę. Dovana mamai
puiki dovana Mamos dienos proga
Na va ir as jungiuosi pas jus
Visu darbai labai grazus ypac Tosk Bet ir dezute labai miela
Stai rodausi kiek padariau metrikiuko
Atsiprasau kad neryskios nes kadangi vakaras o dar su telefonu
Atsiprasau kad neryskios nes kadangi vakaras o dar su telefonu
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 26, 21:51)
Na va ir as jungiuosi pas jus
o kuom čia subraižyta?
Registruojuos ir as kiek grazumu jus cia pridejot
lizarde, labai gera ideja padovanoti mamai dezute
diudas, nuostabi rankine, tikiu kad tavo mamai labai patiks
Tosk, isiziojau, ta tikraja zodzio prasme isiziojau fantastika
blizgutis11, cia pas tave medzegyte su piestuku subraizyta? kelios merginos sake jog nelabai gerai isiplauna, ar as klystu, cia ne su piestuku?
Ir noriu pasakyti dideli aciu visom uz pagiras mano smuikui, net nesitikejau, jis bus dovana mano puseseriai ji baige muzikos mokykla smuiko klase, ir jei suejo neseniai 18 - tai tokiom progom tikrai negaila dovanoti, tuo tikslu ir siuvinejau ir labai lengvai siuvinejosi, kai biagiau buvo gaila kad baigesi
lizarde, labai gera ideja padovanoti mamai dezute
diudas, nuostabi rankine, tikiu kad tavo mamai labai patiks
Tosk, isiziojau, ta tikraja zodzio prasme isiziojau fantastika
blizgutis11, cia pas tave medzegyte su piestuku subraizyta? kelios merginos sake jog nelabai gerai isiplauna, ar as klystu, cia ne su piestuku?
Ir noriu pasakyti dideli aciu visom uz pagiras mano smuikui, net nesitikejau, jis bus dovana mano puseseriai ji baige muzikos mokykla smuiko klase, ir jei suejo neseniai 18 - tai tokiom progom tikrai negaila dovanoti, tuo tikslu ir siuvinejau ir labai lengvai siuvinejosi, kai biagiau buvo gaila kad baigesi