Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

O kodėl nuliūdusi, puikiai stumiesi į priekį ir spalvytės gražiai dera, nenuleisk rankų ir pirmyn 4u.gif
Atsakyti
puiki pradžia 4u.gif
Atsakyti
kad mano muza kazkur pradingus biggrin.gif kai paziuriu kiek dar liko tai ojjjjjj
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 05 01, 09:25)
kad mano muza kazkur pradingus biggrin.gif kai paziuriu kiek dar liko tai ojjjjjj

o tu žiūrėk kiek išsiuvinėjai, ir kaip gražėja vaizdas thumbup.gif
Atsakyti
stengiuos tuo ir vadovautis biggrin.gif bet dbr sesija arteja, tai isvis darbelis nusites.. sad.gif o as megeja viska kuo greiciau padaryt. na gal per vasara baigsiu smile.gif
Atsakyti
Grožis reikalauja aukų, o tu nemažą grožį nučiupai, tai teks ir pasikankinti biggrin.gif , bet svarbiausia nenuleisk rankų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 05 01, 08:08)
Vistiek neiskenciu ir pasirodau savo uzsiemima. taip mano darbas atrodys...kadanors:

wub.gif bus laaabai gražu smile.gif tik nenuleisk rankų ir neapleisk tokio grožio mirksiukas.gif
Atsakyti
Ziuriu ne tik man aguonos uzsikirto!!! As vakar tik pradejau siuvineti sita paveiksliuka ir jau zagsiu, nes tokia makalyne schemoje ir taip nuobodu vos ne kiekviena kryziuka atskirai reikia siuvineti.

user posted image

Ar kas nors siuvinejot si paveiksla? Ten pagal schema parasyta, kad tos vazos turetu buti puse kryzelio siuvineta. Tai galvoju kaip ten atrodys puse kryzelio? Galvoju gal paeksperimentuosiu ir pilnu siuvineisiu. Nors nezinau, nes tikrai ikyriai siuvinejasi.
Atsakyti
Dovana mamai (ir vardas iš M raidės):

user posted image

QUOTE(Jola987 @ 2009 04 30, 20:37)
pasislėpusi nuo jūsų siuvinėjau  hihihi.gif
user posted image

O kiek laiko slapsteisi? lotuliukas.gif Na kiek prie jo užtrukai? blush2.gif Aš kaip tik sesei siuvinėt pradėjau tą Orchidėją, bet nežinau ar spėsiu...birželio viduriui blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 01 gegužės 2009 - 10:53
Sveikos, merginos 4u.gif
Na, Jūs šaunuolės thumbup.gif Per savaitę tiek nuostabių darbų sukūrėt bigsmile.gif
Paukščiuko širdėlės ir Acu nuostabūs ploja.gif
Diudo rankinę pamačius net amo netekau swoon.gif Labai labai graži wub.gif
Amiyra raktinė labai patiko wub.gif
Net sunku visas išvardinti karsta.gif

Koruklu, jei nurodyta pusiniais, taip ir siuvinėk. Tokie kryželiai vazoms duos lengvumo mirksiukas.gif Gražias aguonas išsirinkai thumbup.gif

r_tina, tavosios aguonos man labai labai wub.gif wub.gif Marš siuvinėti ir laukiu pasirodant kiek pasistūmėjai. Teks tave pakontroliuoti pioneers.gif

Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 05 01, 10:08)
bet kol kas atrodo taip sad.gif

Letai, tik todel kad fona reikia siuvineti ir sudetinga schema!!! Bet labai grazus paveiklas bus!!!

As tai esu irgi siek tiek prie tingesniu, todel nesirenku su siuvinejamu fonu, na cia kad greiciau butu!!!. Va kad ir dabartines mano aguonos!!! Va jau antra diena siuvineju, o tik tiek!!! Vakar tai tikrai beveik visa diena ir tik ta zieda vieninteli iveikiau!!!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 01 gegužės 2009 - 14:52
QUOTE(paukščiukas @ 2009 05 01, 07:56)
Puikiai pasidarbavai, ant baltos aidos siuvinėjai? o man buvo smagu ir lengva ją siuvinėti, gal dėlto, kad su didelėm pertraukos siuvinėjau  g.gif

Ačiū visoms ax.gif
Siuvinėjau ant rusvos, ecriu,
vis pribėgdama vakarais, išmetus savaitgalius ir šventes, tai mėnesį užtrukau g.gif
Dabar paėmiau lelijas, nes man visada norisi kad būtų kompanija smile.gif
Atsakyti