Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

čiole, acacia, gražūs darbai, o štai ir mano pirmasis keistakampis (biscornu), tik turbūt per mažai prikimšau aš jį... ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 29, 20:51)
Na va, jūsų teismui paskutinis mano darbas  ax.gif  ax.gif  blush2.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif 4u.gif ,kad man kas toki ax.gif blush2.gif
Atsakyti
sveikos, reikia pagalbos.
schema turiu, ale raktas tik ruzaviems batukams.

user posted image
gal galit kas atsiusti siuliuku numeriukus zanetukas@gmail.com melynajam variantui bigsmile.gif
dekui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės, visų darbeliai nuostabūs, visoms 4u.gif

pristatau ir aš jums paskutinį darbelį,
pasislėpusi nuo jūsų siuvinėjau hihihi.gif
user posted image

user posted image
Astulia apsišarvuok kantrybe, taip nuobodžiai dar nesu siuvinėjusi, bet prisiverčiau baigti nepradedant kitų rolleyes.gif

o čia draugei dovanų 4,5 x 4,5 cm, taip pat dar nesutvarkytas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 04 30, 20:37)
Astulia apsišarvuok kantrybe, taip nuobodžiai dar nesu siuvinėjusi, bet prisiverčiau baigti nepradedant kitų  rolleyes.gif

rimtai nuobodu buvo tas orchidėjas siuvinėt? nu bet man jos toookios graaaažios wub.gif šauniai padirbėjai thumbup.gif per kiek laiko jas įveikei? ant kelintos aidos siuvinėjai ir koks dydis gavosi? g.gif apibėriau tave klausimais biggrin.gif
Papildyta:
ruci, fainulkas tas tavo keistakampis thumbup.gif klausyk, o su kokia programa darai tokius foto montažus?
Atsakyti
Koks grožis. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 30, 20:45)
rimtai nuobodu buvo tas orchidėjas siuvinėt? nu bet man jos toookios graaaažios  wub.gif  šauniai padirbėjai  thumbup.gif  per kiek laiko jas įveikei? ant kelintos aidos siuvinėjai ir koks dydis gavosi?  g.gif  apibėriau tave klausimais  biggrin.gif
Papildyta:
ruci, fainulkas tas tavo keistakampis  thumbup.gif klausyk, o su kokia programa darai tokius foto montažus?

atrodo Aida 16 (nusipirkau seniau ir pamiršau ax.gif ), o dydis kažkur 50x60 reikia pamatuoti.
kol lapus siuvinėji tai tikrai nuobodu, ypač man buvo po nimue blynų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 04 30, 20:54)
atrodo Aida 16 (nusipirkau seniau ir pamiršau  ax.gif ), o dydis kažkur 50x60 reikia pamatuoti.

aš irgi 16 aidą nusipirkau, tik laukiu, kol atkeliaus iki manęs. dabar dabaiginėju biscornu, o tada gal nebus taip nuobodu tas orchidėjas siuvinėt, bent jau taip tikiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 04 30, 21:37)
pristatau ir aš jums paskutinį darbelį, pasislėpusi nuo jūsų siuvinėjau  hihihi.gif
Gražu wub.gif
Atsakyti
Noriu, labai noriu šitų orchidėjų wub.gif Labai jau gražios... Mamai dovanų padovanosiu smile.gif Kiek laiko užtruko jas siuvinėt? Jos jau laukia savo eilės, bet reikia pradėtus siuvinius baigt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2009 04 30, 20:29)
sveikos, reikia pagalbos.
schema turiu, ale raktas tik ruzaviems batukams.

Čia bendras raktas abiem batukam 4u.gif
user posted image
QUOTE(Jola987 @ 2009 04 30, 21:54)
atrodo Aida 16 (nusipirkau seniau ir pamiršau  ax.gif ), o dydis kažkur 50x60 reikia pamatuoti.

bigsmile.gif Puikiai pasidarbavai, ant baltos aidos siuvinėjai? o man buvo smagu ir lengva ją siuvinėti, gal dėlto, kad su didelėm pertraukos siuvinėjau g.gif
Atsakyti
Vistiek neiskenciu ir pasirodau savo uzsiemima. taip mano darbas atrodys...kadanors:
user posted image
bet kol kas atrodo taip sad.gif
user posted image
Atsakyti