Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Gražu labai wub.gif. Visoms po balioną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 29, 18:51)
Na va, jūsų teismui paskutinis mano darbas  ax.gif  ax.gif  blush2.gif

puikus darbas ir rėminimas labai tinkantis mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik dingau porai valandų ir kiek grožybių prikėlėt. wub.gif
Atsakyti
Astulia, Egliuchiux ačiū už pagyras wub.gif bis.gif
Atsakyti
Gražiai dirbat, panos.... Ech, vėl laiko neturiu dienom, o vvakarais ant tamsios medžiagos nu niekaip....

Man Čiolės gėlės labai patiko, ir tos gėlytės "serijinės" tiesiog iš koto verčia bigsmile.gif
Atsakyti
Va dedu ir savo rožes - atsiprašau už prastą kokybę, paveikslas po rėminimo net iš plėvelės neišimtas... bet geresnių nepasidariau sad.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(čiolė @ 2009 04 29, 18:51)

Wow, tikrai "solidžiai" atrodo. Ir darbas, ir rėminimas thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif ale kada jus spejat siuvinet doh.gif nesuprantu kaip masinos varot smile.gif

Burbuline ka tik darbelius rodesi ir vel rodo bigsmile.gif ir dar tokius saunius wub.gif

as su savo metriku uzstrigau , kazkaip nesisiuvineja man jis tai sodas,tai saslykai, tai draugai, tai bulvytes kept , tai i darba ir laiko nera biggrin.gif

na bet dabar darbe "siudniukiukus" pradejau daryt kaip baigsiu pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2009 04 29, 21:36)
Va dedu ir savo rožes - atsiprašau už prastą kokybę, paveikslas po rėminimo net iš plėvelės neišimtas... bet geresnių nepasidariau sad.gif

Super thumbup.gif thumbup.gif ir mano planuose vienas kuris nors darbas iš tos serijos biggrin.gif Ir dar kartą ačiū už "palankų nuosprendį" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 29, 19:13)
o tai siuvinėji ką nors, ar pauzę pasidarei?

siuvineju, aguonu lauka toki. paveikslas mazdaug 50 x 50 cm o issiuvinejau tik kampeli maza doh.gif kazkaip upas pradinges..isvis kazkokia pavasarine depresucha doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 04 29, 21:08)
siuvineju, aguonu lauka toki. paveikslas mazdaug 50 x 50 cm o issiuvinejau tik kampeli maza doh.gif  kazkaip upas pradinges..isvis kazkokia pavasarine depresucha  doh.gif

oho, nemažą pasirinkai blink.gif nu kviesk namolio savo mūzą, kad ūpas sugrąžintų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 29, 22:11)
oho, nemažą pasirinkai  blink.gif nu kviesk namolio savo mūzą, kad ūpas sugrąžintų  4u.gif

cia bus didziausias mano darbas ever thumbup.gif tik nezinau kada ji pabaigsiu ":) na bandysiu muzas ikinkyt i darba, bet dbr jos kazkur slepiasi, turbut zaidzia slepyniu biggrin.gif reiks eit ieskot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 04 29, 19:51)

Oi koks grazus darbas, labai rėmas derantis ir be galo gražus.

QUOTE(Acacia @ 2009 04 29, 21:36)

Gražu, rėmas dailus.

Auksarankės jūs, merginos !!! 4u.gif
Atsakyti