Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 29, 13:54)
schemos yra paspaudus ant nuotraukos

oj, kaip ačiū, kaip gražu bigsmile.gif noriu noriu noriu biggrin.gif ir visų trijų lotuliukas.gif
Atsakyti
Keli nauji mano darbeliai:

Papillon Creations "How does Your garden grow?"

user posted image user posted image

Buvau labai labai supykus ant vyro... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Schema firmos "Ruskij favorit", Aida 14, 9 spalvos, 76 x 71 kryžiukų.

user posted image user posted image user posted image

Kuprinytė draugui Gediminui. Raidelė iš Celtic alphabet, 70 x 80 kryžiukų, Aida 14, 22 spalvos.

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 04 29, 14:51)

Papillon Creations "How does Your garden grow?"

Buvau labai labai supykus ant vyro...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Schema firmos "Ruskij favorit", Aida 14, 9 spalvos, 76 x 71 kryžiukų.

Kuprinytė draugui Gediminui. Raidelė iš Celtic alphabet, 70 x 80 kryžiukų, Aida 14, 22 spalvos.

Viskas gražu, bet labiausiai man patinka tas "pykčio vaisius" paršelis. wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 04 29, 14:51)

oooo, kokie šaunūs darbeliai, bet tas paršiukas, tai lotuliukas.gif
Atsakyti
oi , labai jau paršiukas fainasuser posted image
Atsakyti
Burbuline, na čia jau visai iš fantastikos serijos bigsmile.gif thumbup.gif tokie šaunūs darbeliai ir KAIP gražiai pasiūta viskas bigsmile.gif likau apžavėta ta pirmąja pagalvėle ir krepšeliu 4u.gif
Atsakyti
Burbuline - kiek grožybių prisiuvinėjai. Man labiausiai patiko ta kiaulytė, o ir visi kiti darbeliai be galo originalūs ir gražūs. 4u.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbeliai va kiekvienai po first.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 29, 16:04)
oj, kaip ačiū, kaip gražu  bigsmile.gif  noriu noriu noriu  biggrin.gif  ir visų trijų  lotuliukas.gif

o as dar esu siuvinejus nasturta:
http://s187.photobuc...nt=IMG_9817.jpg
Atsakyti
Labai ačiū visoms už komentarus blush2.gif
Atsakyti
Burbuline, sodelis nuostabus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 04 29, 16:28)

o schemutę galėčiau gaut? ax.gif priglausčiau į savo archyvą biggrin.gif aastulliaa@gmail.com
Atsakyti