Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Seniai pas jus bebuvau užsukus smile.gif
Grįžtu su paskutiniu darbeliu - dovana (kurią dar reiks įrėminti), pagal jubiliatės pačios išsirinktą schemą smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 29 balandžio 2009 - 09:21
Ruci, graziai gavosi wub.gif man, kad lengviau butu susiuti siulias, tai aplink ornamenta pasiuvu BS remeli abu medzegos gabaliukus, tada kai siuvi is geros puses labai lengva, tik sukabini abieju pusiu dygsniuka, ir siule labai daili tada buna, bet gal pas tave ir yra uzmanymas kitaip padaryti g.gif na anyway labai liuks gavosi biggrin.gif

Pauksciuklabai dailios sirdukes wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Acacia nuostabu bigsmile.gif ir nepaprastai kruopštu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 29 balandžio 2009 - 09:22
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 29, 09:22)
Acacia nuostabu  bigsmile.gif  ir nepaprastai kruopštu 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Esu dar siuvinėjus penkias rožes, o dabar mama užsisakė tam pačiam stiliuj sukomponuotas 5 geltonas tulpes smile.gif
Tai taip ir nepavyksta "profilio" pakeist, gerai kad tokių schemų su 5 gėlėm ne tiek daug yra, greit visas būsiu išsiuvinėjus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutis11 @ 2009 04 28, 20:39)
Liko issiuvinet spalvotus remelius ir raidukes metrikiuke  thumbup.gif

Oho nu ir sparčiai siuvinėji. 4u.gif
Atsakyti
O rodei kitas siuvinėtas? Man jos labai mielos, gal kada ir man pavyks jas pasiuvinėti... gal kada...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 28, 15:02)
Nieko netampau, nesigauna gražiai nufotkinti  doh.gif . O rėmukas paprastutis, rėminau pirmą kart be stiklo. Nors baisiai bijojau ar gražiai įrėmins, bent mano akiai visai nieko, gyvai žiūrisi gražiau, žymiai gražiau  blush2.gif
user posted image

Toks šiltas ir natūralus paveiksliukas, labai gražu wub.gif

Paukščiuk, kitų nerodžiau, tų paskutinių rožių tai turiu tik tokią prastą nuotrauką - tik iš rėminimo centro iškeliavo pas naujus šeimininkus (kaip man dažnai gaunasi), tai net nuotraukos geros nespėjau pasidaryt... Įmesiu kada iš namų ir tą prastą smile.gif Darbo kompe ir jos neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 29 balandžio 2009 - 09:29
QUOTE(columbija @ 2009 04 29, 09:08)
Toks mielas  smile.gif  ar ilgai darei? galvoju ir as kada ateityje pabandyti  ax.gif
Siuvinėjau 8,5 val., o siuvau tai apie 1,5 val.
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 04 29, 09:57)
Ruci, ant kokios medžiagos biscornu siuvinėjai?
Raudonai dažiau Aida, tik nežinau, kelintas Aidos nr...
QUOTE(Rne @ 2009 04 29, 10:21)
Ruci, graziai gavosi wub.gif man, kad lengviau butu susiuti siulias, tai aplink ornamenta pasiuvu BS remeli abu medzegos gabaliukus, tada kai siuvi is geros puses labai lengva, tik sukabini abieju pusiu dygsniuka, ir siule labai daili tada buna, bet gal pas tave ir yra uzmanymas kitaip padaryti g.gif na anyway labai liuks gavosi biggrin.gif
Mačiau, kad apsiuva BS, bet bandžiau iš galvos blush2.gif
QUOTE(Acacia @ 2009 04 29, 10:20)
Grįžtu su paskutiniu darbeliu - dovana (kurią dar reiks įrėminti), pagal jubiliatės pačios išsirinktą schemą smile.gif
thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2009 04 29, 09:20)

super atrodo bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2009 04 29, 10:20)

labai dailu ir grazu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2009 04 29, 11:20)

user posted image

Nerealiai grazu!!! Aguonos mano silpnybe!!! Gal galima schemele pasidalinti!!! Nors jau turiu panasiai roziu schema, bet mieliau aguonas siuvineciau!!! ax.gif
Atsakyti