Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 28, 16:02)
Nieko netampau, nesigauna gražiai nufotkinti  doh.gif . O rėmukas paprastutis, rėminau pirmą kart be stiklo. Nors baisiai bijojau ar gražiai įrėmins, bent mano akiai visai nieko,

man darbelis labai grazus- paprastas, santurus, remelis ir labai dera, bet arba as priekabi boba (gal greiciausiai doh.gif blush2.gif ) bet man kazkaip noretusi kad tie langeliai is virsaus- apacios ir sonu butu vienodais tarpais, nu prastai iscentruotas arba akys man blogai rodo ax.gif
Atsakyti
neįsivaizduojat, su kokia problema susidūriau doh.gif niekaip neišsirenku, ką dabar noriu siuvinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 28, 17:06)
man darbelis labai grazus- paprastas, santurus, remelis ir labai dera, bet arba as priekabi boba (gal greiciausiai  doh.gif  blush2.gif ) bet man kazkaip noretusi kad tie langeliai is virsaus- apacios ir sonu butu vienodais tarpais, nu prastai iscentruotas arba akys man blogai rodo ax.gif

Iš šonų vienodai langelių, tik viršuje daugiau palikta, nei apačioje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 04 28, 17:15)
neįsivaizduojat, su kokia problema susidūriau  doh.gif  niekaip neišsirenku, ką dabar noriu siuvinėt  biggrin.gif

lotuliukas.gif va tai problemą radai, o man laiko neužtenka, visiem noram doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 28, 17:00)
lotuliukas.gif va tai problemą radai, o man laiko neužtenka, visiem noram  doh.gif

lotuliukas.gif tai aš daug ko noriu, bet visų iškart gi negaliu pradėt, reik išsirinkt labiausiai patinkantį, o tas tai sunkiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 04 28, 18:01)
lotuliukas.gif  tai aš daug ko noriu, bet visų iškart gi negaliu pradėt, reik išsirinkt labiausiai patinkantį, o tas tai sunkiausia  doh.gif

parodyk kokį turi sąrašiuką, padėsim išsirinkti biggrin.gif
Atsakyti
jaučiu, reiks kokį biskorną pabandyt pasidaryt, nes visgi reikia sulaukt siūlų iš LT, siuvinėsiu tas tavo orchidėjas biggrin.gif noriu tik kažką į tą tarpą įkišt, kol lauksiu biggrin.gif

ai, dar norėjau paklaust, ko jūs prikišat į tuos biskornus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 28 balandžio 2009 - 17:24
Gal kuri turite mandalų schemų? Ar žinot nuorodų, kur jų rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 04 28, 18:00)
Iš šonų vienodai langelių, tik viršuje daugiau palikta, nei apačioje smile.gif

o man akys kitaip rodo doh.gif lotuliukas.gif , gal kad seselis kazkaip krenta is kaires puses taip rodos, na bet darbelis saunus thumbup.gif kaip bebutu
Atsakyti
Paukščiuk, rėmelis labai tinka prie širdučių. Neužgožia viso jų grožio, o tik paryškina wub.gif

Astulia, dėl biscornu šitoje temoje pasiskaityk 4u.gif

pas mane darbelių į ateitį tiek, kad turbūt kaip katei reiks 9 gyvenimų norint visus išsiuvinėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2009 04 28, 18:01)

oj, ačiū labai už nuorodą, kažkaip nė nesugalvojau atskiros temutės paieškot doh.gif ai, nestuke.gif daro savo biggrin.gif
Atsakyti
Liko issiuvinet spalvotus remelius ir raidukes metrikiuke thumbup.gif
Atsakyti
Gražios širdelės. wub.gif
Atsakyti