Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(gloss @ 2009 07 24, 16:52)
~21km/h, nea as i vakara uzmigdau vaika vakariniam miegeliui tada

Aš tai minu 4lygiu 22-23 SPD, bet per 30min/300kcal g.gif Gal tu 8 lygiu mini, net įdomu...Nors panemu rašė panos, kad kai kurios per 40min išdegina tik 250kcal ir nesuprato dėl ko taip mažai....dar ir nuo treniruoklio daug kas priklauso....
Bet manau, jei nulipi nuo treniruoklio visa šlapia, nemažai laiko mynus, tai jau gerai...
Atsakyti
sveikos, ziurau kad cia visos su lasinukais domisi tais treniruokliais. as priesingai, esu kaulu maisas, bet energijos truksta, todel noriu sportuoti. gal kas pasidalins patirtim ar galima suformuot grazu kuna, kai pradine stadija tik kaulai hihihi.gif
Atsakyti
Sveika, pašom prašom į mūsų būrį 4u.gif Sportas yra visada geras dalykas, nesvarbu ar tu kūdas ar storesnis kiek...Na pas mane lašinukų kiek yra, bet tik ant apatinės kūno dalies, o viršutinė tai, kaip kad pati sakei, kaulų maišas...Kažkaip jau tokie genai, jei tik ima didėti svoris, tai didėja tik šlaunys ir užpakalis doh.gif Todėl ir draugauju su savo elipsiuku..
Čia aišku kiekvieno asmeninis reikalas, bet manau esant kūdai ir neturint problemų su antsvoriu, nelabai gal verta tiek išleisti pinigėlių vienam treniruokliui...Nors kai lankiausi sporto klube, tai labai figūringos kūdos panelės mindavo tuos elipsiukus ir instruktorius pabrėžė, kad būtent jis ir gražina kūno linijas, tai moterų treniruoklis smile.gif
Atsakyti
O elipsinis padeda numesti nuo pilvo ir sonu? Nes truputi yra pas mane. Sveriu 54kg, o ugis 1.68. As jau greit irgi prisijungsiu, nes pirksiu. Tai noriu sutvirtinti slaunis ir nuo sonu numest ir kad pilvas butu plokstesnis.
Atsakyti
matai, ko neturi, zmogus, to ir pavydi... blush2.gif kai vaiksciojau su mama, kuri siaip yra putli moteriska, i kitonijos kluba, tai jos lasinukai labai graziai tvirtejo ir virto raumenukais. o man treneriai labai susiaurino treniruokliu pasirinkima ir apribojo laika, nes bent kiek pasportavus labai ryskiai matosi, kuri raumenu grupe dirbo. ta grupe ir padideja, kai vis kita lieka kaip buve. pvz. trenere sako, nemink ilgai ant dviracio: jei turi plonas kojas, dziaukis jomis, kam tau plonos ir kreivos kojos, atseit dviratis tokias kudeksles tik klisina... doh.gif tai sakau, gal toks elipsiukas yra panaceja, ir netapsiu raumenu grupiu rinkiniu, nes tikrai negrazu, kai kuna gali naudoti anatomijos pamokoms, nes raumenu grupiu nejungia jokie lasinukai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrute_20 @ 2009 07 27, 20:06)
O elipsinis padeda numesti nuo pilvo ir sonu? Nes truputi yra pas mane. Sveriu 54kg, o ugis 1.68. As jau greit irgi prisijungsiu, nes pirksiu. Tai noriu sutvirtinti slaunis ir nuo sonu numest ir kad pilvas butu plokstesnis.

Elipsinis treniruoklis nuo pilvo ir šonų gali padėti numesti riebaliukus tik minimaliai, bet kadangi pati sveri tik 54kg, tai ir tų riebaliukų manau ten nėra daug, todėl elipsiukas gal ir pats tas....Bet šiaip pilvo presui sustiprinti daryk atsilenkimus, dar labai gerai lanko sukimas, pagražės pilvukas tikrai....

Paskaičius Zuikulio prasilinksminu sau visą dieną drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hipoteka @ 2009 07 28, 10:04)
Elipsinis treniruoklis nuo pilvo ir šonų gali padėti numesti riebaliukus tik minimaliai, bet kadangi pati sveri tik 54kg, tai ir tų riebaliukų manau ten nėra daug, todėl elipsiukas gal ir pats tas....Bet šiaip pilvo presui sustiprinti daryk atsilenkimus, dar labai gerai lanko sukimas, pagražės pilvukas tikrai....

Paskaičius Zuikulio prasilinksminu sau visą dieną  drinks_cheers.gif

O kojos sutvirteja ir pagrazeja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrute_20 @ 2009 07 28, 11:06)
O kojos sutvirteja ir pagrazeja?  ax.gif

Minant kiekvieną dieną manau įtakos tikrai turėtų turėti....Aš dar be elipsiuko šiaip įvairius pratimus darau apatinei kūno daliai(kas man labiausiai aktualu), su šokdyne 10min strikinėju. Dar siūlyčiau nueiti į kokį grožio saloną, na ar privačiai, nes daug pigiau ir pasibandyti kokią nors grožio procedūrą ar toj grožio kapsulėj pagulėti, kas dabar l.populiaru, kad ir kokį viso kūno masažą pasidaryti + dar sportas ir liuks pagražės kūno linijos...
Atsakyti
Sveikos wink.gif Susidomėjau ir aš tuo elipsiniu treniruokliu. Tik norėjau pasiteirauti, gal kas žinote kokių parduotuvių, kur galima būtų apžiūrėti padėvėtų treniruoklių pigiau? Tarkim, tokios parduotuvės, kaip JYSK, kuriose yra pigesnių prekių. Gerai būtų Kaune smile.gif
Atsakyti
siandien suradau nauja buda sportuoti namuose. thumbup.gif aisku, ne elipsiukas, bet rezultatas turetu buti. vien zo, pasiimi tris kilogramus sverianti slifuokli, uzlipi ant kopeciu ir laikydama lygsvara dideles amplitudes sukamaisiais judesiais is peties slifuoji nuglaistuota siena. tada perimi i kita ranka ir ta pati darai. ir taip kartoji kol praslifuoji kambario keturias sienas. tada pritupi ir slifuoji apacia, labai gerai koju raumenims, nes po antros sienos jau jauciasi, kad kazka veiki lotuliukas.gif
rolleyes.gif idomu, kurios raumenu grupes cia dirba? g.gif ar nebusiu kinkongas, kai pabaigsiu visa nama? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tiesa, kadangi dulkiu daug, norisi gerti, tai ne vietoje bambali pasistaciau, o begioju laiptukais i apacia poros gruksniu nugerti, taip per diena kelis kilometrus ristele sukoriau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikulis: 29 liepos 2009 - 22:34
Liuks zuikulio sportavimo metodas...Aš pernai turėjau tą malonumą ir dar laukia visokie dažymai ir pan, tai nereikėjo jokio treniruoklio po to ir kinkongu netapau.. Tik tos dulkės, tai feee..nesinori ir prisimint..
Bet tai daug sveikatos turi, jei prie visų šlifavimų dar dėl kelių gurkšnių vandens bėgioji laiptais. Aš tai pamenu ir tai su pertraukėlėm šlifuodavau, nes negaliu ilgai rankų iškėlus laikyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hipoteka: 30 liepos 2009 - 12:59
as daug valios turiu lotuliukas.gif begiojimui.
beje, Hipoteka, ar matei kada nors filma "karate berniukas"? ten labai gera ideja. tipo buvo geras berniukas ir blogu berniuku komanda ir sumaste jie kad reikia pakovoti tarpusavyje, mol apginti savo kiema. tai tie blogieji nuejo pas toki mokytoja, kuris moke koviniu judesiu, kaip manekenams kojas ir rankas lauzyt. o tas gerasis nuejo pas kazkoki senioka, kuris vietoj treniruociu dave jam savo nama ir liepe perdazyt naudojant tik horizontalius judesius, o tvora, tik naudojant vertikalius judesius, paskui dar visokiu ukisku fintu. ir kai atejo metas kautis, tas berniukas po namo dazymo buvo tiek judesius atkales, kad greit blogieciams kepenis patvarke lotuliukas.gif
tai as ta pati principa pritaikiau, vis tiek zinau, kad laukan neissivilksiu, tai nors po nama pabegioju.
Atsakyti